totoş Koray az vicdan azabı çeksin ..iyi oldu foto koyduğun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan olum gebertcem seni ulen kobra kobra diye diye adamı hacamat etmişsin nazardan
Hacı pc mden video nasıl eklenir buraya bi yol yordam sölesene yaw
İrfan abim çok geçmiş olsun. :(
Mete dostum bu videoyu direk buraya nasıl ekleyebilirim...yardımın gerekli bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?v=...start="false">
İşlem tamam dostlar topiği açılacaktır....
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:55 ----------
irfan geçmiş olsun kardeşim.....iyileşte hele su hayabusayı test edelim beraber...nede olsa tecrübelisin....yalnız bu makinacık 250 den sonra ısınıyor gibi.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
aynen fatihim teşekkür ederim..
abi valla benden değil, ben bişey yapmadım çıraksız iş yaparsa öyle olur..ona dedim pazts gelirim diye yok dinleyen.. bak şimdi hasta oldu biricik kobramız
teşekkürler ardacım
görelim bakalım anya konya farketmez..yeter kisen motor al..
neresi komik yaw ..canavar o canavar... benim ufak touring im
abi fena olmuşsun yaw..geçmiş olsun çok üzüldüm
çekiyoruz zaten.. biricik dostumuz ne hale gelmiş..
ne olcek olm gözüme çöp girdi valla kanka normalde gözlüksüz çalışmam kafamda her daim duran gözlük bi anlık gafletle gözümde sandımdı sora gözlüğün camlarını okadar güzel sildimki tükürdüm sildim cam sanki görünmüyor
sora taşlamadan fırlayan küçük çapak kardeş yapışıverdi , sora olan oldu zaten mücadele daha sonra başladı dikkat etmek lazım bu gün yarın geçer bu ilk değil emme , bayaği sancılı bir durum uyutmuyor o kötü
dikkat etmek lazım ve böylece iş güvenliği ve koruma ekipmanlarının değerini bir kez daha anlamış oldum yani bu heralde 3 cü felan olmuştur ,
5 saniyelik iş yapalım dedik allahtan canımız sağ büyütecek durum yok , ilaçlar bayağı iyi geldi şu an tek gözle yazıyorum ama düzelecek yani kör olmayacağım
arabayla acilden gelirken bandajlı bir şekilde keldiğim için , arabanın sağ tarafı yok , acayip sıkıntılı durum alışık olmayınca çok ters geliyor adama allahtan mesafe yakında sökmedim bandajı
acemi gibi oluyor insan yani görüyor
allah körlerin yardımcısı olsun 5 dakka dayanamıyoruz bandaja söküp atasımız geliyor ya körler ne yapsın düşünsenize ..
---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
koray pazartesi gelme şekerim pazartesi ben geleceğim izmite ve motoru teslim edecek adam lazım oradan edirneye sahadow almaya gidecez bi arkadaşla ancak sabah 7 gibi motoru bırakıp akşam saatlerini kestiremiyorum motürümü geri alacağım tabi , bu arada sana uyarmı şekerim ama sabah 7 de sana zahmet verecem .. uyarsa ?
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:35 ----------
neyse abi konuştuğumuz gibi hayabusa sürpriz olmadı benim için , ama sevindiğim konusuna gelince ! kardeşini biliyorsun sevdiği dostlarının mal sahabısı olmasına en az malsahibi kadar sevinir ve bu bebekle öle kısa mesafelerle gazlamayı hiç etmem ...! onu söyleyeyim kaskıma kameramı takarım yoluma da bakarım (tem)
vay be şu havalar bi düzelsede bi adrenalin salgılasak agam eskisinin dadı damağımda kaldı bi şey anlamadım 13 km yi 2 dakkada katetmeyle ve gece bi nane anlaşılmıyor ancak sana sevgililer gibi arkandan sarılmakla yetindim
hayırlı uğurlu olsun tekrardan allah güle güle kazasız kedersiz kullanmayı nasib eylesin tünal abi gerçekten çok sevindim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Abi ne demek walla senin motoru evin salonuna çıkarırım..Hiç sıkıntı yok.. sabah 7 de mi geleceksin..benim motoru atarım garaja senin motoru koyarım sen rahat ol
yokk olum benim düldül sevmez öle ilgi alakayı alıştırma şimdiden al takıl işte bi gün belki ertesi gün satarsın yebr yi yada takas edelim üste ne sitiyon filan dersin kimbilir her işte bi keramet vardır vesile olur sana adam gibi motüre binmeye
şaka bi yana ben seni ararım karfurun otoparkına bırakmayı düşünüyordum aklıma sen geldin bakarsın akşama geç dönersek bide bakmışın motürün yerinde yeller esiyor gerçiii kim çalacak kıçı kırık cbf yide eşşeği salam ipe bağlamak lazım gelir
sen motoru bana ver evin otoparkına alayım ön tarafta 30 gün yanına gitmesem yine bişey olmaz rahat ol..eşeği emin ellere teslim et..ben varken carrefour olur mu
tamam şekerim mecburen sabah 7 gibi izmitte olmam gerekli inşallah onun içinde minübüsle yetişemeyeceğim için motürle gelirim ama sabah 7 de ararım seni pazartesi rahatsızlık veirirsem şimdiden özür...
---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------
yok len günahını alma kardeşimin onla alakası yok kendi kazmalığımdan kanka
sağolasın fatihim ara ara oluyo böle iş kazaları llah beterinden saklasın ilaçları kullanıyorum ufaktan bir batma var ama , iyice geldiler bayağı düzeldi gözüm ..
bu arada acil deki hemşire ambalajından enjektörü (iğneyi çıkardı ve diğer hemşire kafamı tutunca acayip yusufladım ama enjektörün ucundaki iğne gibi duran kısımın pilastik olduğunu hissedince ohhhhh dedim
yusuftan haybeye korkmuşum
aman abi dikkat et gözü kolla , mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ya gangi aramışın gece 00 da ama yatmıştım ve tel sessizdeydim...ben işi sağlama alıp sessize aldıydım...yoksa bazen uykulu uykulu telefonda küfrettiğimi söylüyorlar...o bağlamda sende mete hanı yannış tanımışız diye his yapardın bana...istem dışı bi küfür hacı bu... sonra çağrını unuttum bah şimdi geldi aklıma...sorry bebiş...
6 yıldır buraya video ekleyemedim hacı... sadece link koyuyorum...
yav ne bilim işte küçük cclere antipati başladı artık hor görüyorum hepsini...
ganga göz çok önemli...Allah korumuş...bak uyuyamıyom dedin...e uyuman lazım...fırında vardiya dönüyor...şimdi nasılsın...tek gözle zor dimi lan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
koraycım valla ne yer belli nede saat sadece 7 de izmitte olup oradan edirne otobüsüne binicez sanırım malumatım yok arkadaş sapancadan gelecek izmitte buluşacaz ama daha bişey konuşmadık telden haberleşeceğiz seni haberdar ederim yada hava eğer yağmaya devam ederse arabayla geçerim o zaman karfurun otoparkı uyar izmitin içindeki sıkıntıyı biliyorsun ama seni bu gün bilgilendiricem rahat ol sen
---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
çalışan demir ışıldar diyecektin demi fatihim hastasıyız dedeeeeeee
doğru dersin yiğennnnn...
---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
valla kanka şu kadar söyleyeyim sana allah görmeye alışıpta görme kabiliyetini yitirene yardım etsin ve tüm göremeyen insanlara, ne kötü bir durumdurki o körlük , insanı ne durumlara sokabiliyor ,allah düşmanıma vermesin kankam...
---------- Post added at 08:47 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
sağolasın oğuzcum bu arada tüm dostlarımın ve mt ailesinin yeni yılını canı gönülden iyi niyetlerimle kutlarım arkadaşlar... bu gece yaş 37 oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)