Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Piyanist_irf 'den topcase ye 12 V girişi montajı :)

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazın görürsünüz siz anyayı konyayı...

motörün tipi çok komik duruyor len..

geçmiş olsun hacı millete iyilik yapıcam diye kestaneyi çızdırdın sonunda...

kank ağlaya ağlaya hal oldum olmadı acile gittim şu an uyumam gerekiyordu ama ne mümkün ...

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kank ağlaya ağlaya hal oldum olmadı acile gittim şu an uyumam gerekiyordu ama ne mümkün ...

http://img534.imageshack.us/img534/6374/img111w.jpg

n'oldu lem...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    totoş Koray az vicdan azabı çeksin ..iyi oldu foto koyduğun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    metehan olum gebertcem seni ulen kobra kobra diye diye adamı hacamat etmişsin nazardan

Hacı pc mden video nasıl eklenir buraya bi yol yordam sölesene yaw

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    İrfan abim çok geçmiş olsun. :(

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theater" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Mete dostum bu videoyu direk buraya nasıl ekleyebilirim...yardımın gerekli bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

http://www.facebook.com/photo.php?v=...start="false">

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gölgelerin gücü adınaaaaaa
    Güççççç Hayabusadaaaaaa

Abi hadi daaa görek şunun ucundan,1 yıl geçti nerdeyse alıyom alıyom diye diye

İşlem tamam dostlar topiği açılacaktır....

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:55 ----------

ulem donkisotmusun sen ne gonul koymasi. asil hazta hasta gelirsen kizarim aman kardesim sen iyiles buraya gelmesende olur havalar acayip ayaz zaten erkeklik yapmayim motor tepesinde valla izmit havasi affetmez...

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

tunal abi nerdesin sen bakiyim moturu verdin. diye sesin solugun cikmaz oldu ) okuz olunce ortaklikta hozuldumu yani ))))

Hayabusa sayikliyorsun. aldinmi yoksa. koca bebegi ?)))

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

ahmet olm sen su korayin yaninda akli basinda adamsin atlayin munubuse ole gelin bu ayZda illa gelecekseniz bana vicdan azabi seyettirmeyin )))

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:12 ----------

vay anasini beee kac mt reden cat diye gordum. cakmakligi

irfan geçmiş olsun kardeşim.....iyileşte hele su hayabusayı test edelim beraber...nede olsa tecrübelisin....yalnız bu makinacık 250 den sonra ısınıyor gibi.
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abi dikkat et bakalım sizin oraların havası pek iyi değil
    aynen fatihim teşekkür ederim..

Geçmiş olsun gangammm ....aman nazar değdi sonunda

Ulen koray her gün bişiler icat ettirdin adama göz değdirdin nazara getirdin gurebayı
    abi valla benden değil, ben bişey yapmadım çıraksız iş yaparsa öyle olur..ona dedim pazts gelirim diye yok dinleyen.. bak şimdi hasta oldu biricik kobramız

Alıntı Arda_Karaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten çok başarılı bir çalışma elinize sağlık.
    teşekkürler ardacım

yazın görürsünüz siz anyayı konyayı...

motörün tipi çok komik duruyor len..

geçmiş olsun hacı millete iyilik yapıcam diye kestaneyi çızdırdın sonunda...
    görelim bakalım anya konya farketmez..yeter kisen motor al..
    neresi komik yaw ..canavar o canavar... benim ufak touring im

abi fena olmuşsun yaw..geçmiş olsun çok üzüldüm

çekiyoruz zaten.. biricik dostumuz ne hale gelmiş..

Motosikleti
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    n'oldu lem...
    ne olcek olm gözüme çöp girdi valla kanka normalde gözlüksüz çalışmam kafamda her daim duran gözlük bi anlık gafletle gözümde sandımdı sora gözlüğün camlarını okadar güzel sildimki tükürdüm sildim cam sanki görünmüyor

sora taşlamadan fırlayan küçük çapak kardeş yapışıverdi , sora olan oldu zaten mücadele daha sonra başladı dikkat etmek lazım bu gün yarın geçer bu ilk değil emme , bayaği sancılı bir durum uyutmuyor o kötü

dikkat etmek lazım ve böylece iş güvenliği ve koruma ekipmanlarının değerini bir kez daha anlamış oldum yani bu heralde 3 cü felan olmuştur ,

5 saniyelik iş yapalım dedik allahtan canımız sağ büyütecek durum yok , ilaçlar bayağı iyi geldi şu an tek gözle yazıyorum ama düzelecek yani kör olmayacağım

arabayla acilden gelirken bandajlı bir şekilde keldiğim için , arabanın sağ tarafı yok , acayip sıkıntılı durum alışık olmayınca çok ters geliyor adama allahtan mesafe yakında sökmedim bandajı

acemi gibi oluyor insan yani görüyor

allah körlerin yardımcısı olsun 5 dakka dayanamıyoruz bandaja söküp atasımız geliyor ya körler ne yapsın düşünsenize ..

---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen fatihim teşekkür ederim..

abi valla benden değil, ben bişey yapmadım çıraksız iş yaparsa öyle olur..ona dedim pazts gelirim diye yok dinleyen.. bak şimdi hasta oldu biricik kobramız

teşekkürler ardacım

abi fena olmuşsun yaw..geçmiş olsun çok üzüldüm

çekiyoruz zaten.. biricik dostumuz ne hale gelmiş..
    koray pazartesi gelme şekerim pazartesi ben geleceğim izmite ve motoru teslim edecek adam lazım oradan edirneye sahadow almaya gidecez bi arkadaşla ancak sabah 7 gibi motoru bırakıp akşam saatlerini kestiremiyorum motürümü geri alacağım tabi , bu arada sana uyarmı şekerim ama sabah 7 de sana zahmet verecem .. uyarsa ?

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşlem tamam dostlar topiği açılacaktır....

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:55 ----------

irfan geçmiş olsun kardeşim.....iyileşte hele su hayabusayı test edelim beraber...nede olsa tecrübelisin....yalnız bu makinacık 250 den sonra ısınıyor gibi.
    neyse abi konuştuğumuz gibi hayabusa sürpriz olmadı benim için , ama sevindiğim konusuna gelince ! kardeşini biliyorsun sevdiği dostlarının mal sahabısı olmasına en az malsahibi kadar sevinir ve bu bebekle öle kısa mesafelerle gazlamayı hiç etmem ...! onu söyleyeyim kaskıma kameramı takarım yoluma da bakarım (tem)

vay be şu havalar bi düzelsede bi adrenalin salgılasak agam eskisinin dadı damağımda kaldı bi şey anlamadım 13 km yi 2 dakkada katetmeyle ve gece bi nane anlaşılmıyor ancak sana sevgililer gibi arkandan sarılmakla yetindim

hayırlı uğurlu olsun tekrardan allah güle güle kazasız kedersiz kullanmayı nasib eylesin tünal abi gerçekten çok sevindim

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Abi ne demek walla senin motoru evin salonuna çıkarırım..Hiç sıkıntı yok.. sabah 7 de mi geleceksin..benim motoru atarım garaja senin motoru koyarım sen rahat ol

Motosikleti
    Abi ne demek walla senin motoru evin salonuna çıkarırım..Hiç sıkıntı yok.. sabah 7 de mi geleceksin..benim motoru atarım garaja senin motoru koyarım sen rahat ol
    yokk olum benim düldül sevmez öle ilgi alakayı alıştırma şimdiden al takıl işte bi gün belki ertesi gün satarsın yebr yi yada takas edelim üste ne sitiyon filan dersin kimbilir her işte bi keramet vardır vesile olur sana adam gibi motüre binmeye

şaka bi yana ben seni ararım karfurun otoparkına bırakmayı düşünüyordum aklıma sen geldin bakarsın akşama geç dönersek bide bakmışın motürün yerinde yeller esiyor gerçiii kim çalacak kıçı kırık cbf yide eşşeği salam ipe bağlamak lazım gelir

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sen motoru bana ver evin otoparkına alayım ön tarafta 30 gün yanına gitmesem yine bişey olmaz rahat ol..eşeği emin ellere teslim et..ben varken carrefour olur mu

Motosikleti
    sen motoru bana ver evin otoparkına alayım ön tarafta 30 gün yanına gitmesem yine bişey olmaz rahat ol..eşeği emin ellere teslim et..ben varken carrefour olur mu
    tamam şekerim mecburen sabah 7 gibi izmitte olmam gerekli inşallah onun içinde minübüsle yetişemeyeceğim için motürle gelirim ama sabah 7 de ararım seni pazartesi rahatsızlık veirirsem şimdiden özür...

---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------

yok len günahını alma kardeşimin onla alakası yok kendi kazmalığımdan kanka

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    tamam şekerim mecburen sabah 7 gibi izmitte olmam gerekli inşallah onun içinde minübüsle yetişemeyeceğim için motürle gelirim ama sabah 7 de ararım seni pazartesi rahatsızlık veirirsem şimdiden özür...

---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------

Abi kimle buluşacaksın burada.. buluşma nokrtasına ben geleyim

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    valla koray bi ara koruma gozlugumu takmayi unuttum sag gozume demir tozu capak sicradi. canim gena yaniyo sekerim su an aglaya aglaya yaziyor ve okuyorum ama sadece sag gozum

irfan abi geçmiş olsun abi dikkat et allah korumuş göze birşeyler olabilirdi daha ciddi

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan abi geçmiş olsun abi dikkat et allah korumuş göze birşeyler olabilirdi daha ciddi
    sağolasın fatihim ara ara oluyo böle iş kazaları llah beterinden saklasın ilaçları kullanıyorum ufaktan bir batma var ama , iyice geldiler bayağı düzeldi gözüm ..

bu arada acil deki hemşire ambalajından enjektörü (iğneyi çıkardı ve diğer hemşire kafamı tutunca acayip yusufladım ama enjektörün ucundaki iğne gibi duran kısımın pilastik olduğunu hissedince ohhhhh dedim
    yusuftan haybeye korkmuşum

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    aman abi dikkat et gözü kolla , mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    metehan olum gebertcem seni ulen kobra kobra diye diye adamı hacamat etmişsin nazardan

Hacı pc mden video nasıl eklenir buraya bi yol yordam sölesene yaw
    ya gangi aramışın gece 00 da ama yatmıştım ve tel sessizdeydim...ben işi sağlama alıp sessize aldıydım...yoksa bazen uykulu uykulu telefonda küfrettiğimi söylüyorlar...o bağlamda sende mete hanı yannış tanımışız diye his yapardın bana...istem dışı bi küfür hacı bu... sonra çağrını unuttum bah şimdi geldi aklıma...sorry bebiş...

[vi
    Mete dostum bu videoyu direk buraya nasıl ekleyebilirim...yardımın gerekli bana[COLOR="Silver"]
    RL]
    6 yıldır buraya video ekleyemedim hacı... sadece link koyuyorum...

t:
    yav ne bilim işte küçük cclere antipati başladı artık hor görüyorum hepsini...

ganga göz çok önemli...Allah korumuş...bak uyuyamıyom dedin...e uyuman lazım...fırında vardiya dönüyor...şimdi nasılsın...tek gözle zor dimi lan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio

abi geçmiş olsun fazla çalışan demir aşınır haberin olsun
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Abi kimle buluşacaksın burada.. buluşma nokrtasına ben geleyim
    koraycım valla ne yer belli nede saat sadece 7 de izmitte olup oradan edirne otobüsüne binicez sanırım malumatım yok arkadaş sapancadan gelecek izmitte buluşacaz ama daha bişey konuşmadık telden haberleşeceğiz seni haberdar ederim yada hava eğer yağmaya devam ederse arabayla geçerim o zaman karfurun otoparkı uyar izmitin içindeki sıkıntıyı biliyorsun ama seni bu gün bilgilendiricem rahat ol sen

---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi geçmiş olsun fazla çalışan demir aşınır haberin olsun
    çalışan demir ışıldar diyecektin demi fatihim hastasıyız dedeeeeeee

doğru dersin yiğennnnn...

---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:42 ----------

ya gangi aramışın gece 00 da ama yatmıştım ve tel sessizdeydim...ben işi sağlama alıp sessize aldıydım...yoksa bazen uykulu uykulu telefonda küfrettiğimi söylüyorlar...o bağlamda sende mete hanı yannış tanımışız diye his yapardın bana...istem dışı bi küfür hacı bu... sonra çağrını unuttum bah şimdi geldi aklıma...sorry bebiş...

6 yıldır buraya video ekleyemedim hacı... sadece link koyuyorum...

yav ne bilim işte küçük cclere antipati başladı artık hor görüyorum hepsini...

ganga göz çok önemli...Allah korumuş...bak uyuyamıyom dedin...e uyuman lazım...fırında vardiya dönüyor...şimdi nasılsın...tek gözle zor dimi lan...
    valla kanka şu kadar söyleyeyim sana allah görmeye alışıpta görme kabiliyetini yitirene yardım etsin ve tüm göremeyen insanlara, ne kötü bir durumdurki o körlük , insanı ne durumlara sokabiliyor ,allah düşmanıma vermesin kankam...

---------- Post added at 08:47 ---------- Previous post was at 08:45 ----------

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman abi dikkat et gözü kolla , mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
    sağolasın oğuzcum bu arada tüm dostlarımın ve mt ailesinin yeni yılını canı gönülden iyi niyetlerimle kutlarım arkadaşlar... bu gece yaş 37 oluyor

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)