abi dyno makinesi var mı sende
abi dyno makinesi var mı sende
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
becerememiş, beğenmedim
irfan buralarda olsaydı onunla uçak yapardık sanıyorum zannımca :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
koray abi maşallah hiç boş durmuyorsunuz irfan abi gibi usta bulunca motora ne var ne yok taktırıyorsun bakıyorum elinize kolunuza sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan
ellerinize sağlık güzel olmuş benim motorda da var. çok kullanışlı.
ama irfan aga makaronları hep çakmakla ısıtıyor sanırım kendisine bir sıcak hava tabancası alman gerekiyor. okadar işini görmüş yap bir kıyak.
güzel güneşli bir günde kafan rahat relax sın ve dinlenik bir vaizyette uzunca bir motor yolculuğuna çıkıyorsun ama keyiften, ama işten, ama aciliyetten
ve allahın dağlık taşlık , kuş uçmaz kervan geçmez bölgesinde motorun arıza yapıyor, farzadiyor senaryo yazıyoruz ya olmyacak ama biz öyle düşünelim
ve yardım için gerekeni yapacak haliyle cep telefonunla yardım isteyeceksin aaaaaaa aaaaa bir bakıyorsun şarjın beyaz bayrak sallıyor alo demeye kalmadan telefonun kapanıyor ,
ehhhh hadi bakam çık işin içinden ? yanında kablo yok, şarj aleti yok, elektirik alacağın çakmaklığın yok ne yapacaksın yoksa cep telefonu kullanmıyormusun ? eee bir şarj bağlantın olursa haliyle yanında şarj eltini taşırsın o zaman ): benim cebimde taşıdığım gibi
birde çakmaklıkla neleri çalıştırabileceğinide üşenmeden yazıvereyim yardım anlamında sana fikir olsun . oto buzdolabı çalıştırabilir,sigarasını yakabilir içiyorsa, cep telefonunu şarj edebilir,elektirikli mini komresör çalıştırabilir, aydınlatma olarak seyyar ışıklandırma hattı çekebilir , 12 woltla çalışan herşeyi sadece 2 saniye içinde çalıştırabilir ve iptal edip fişini çekebilir ,
yani bir soru sormuşsun emme sorduğun soruyu düşünmeden sormuşsun gibime geliyor adanaya selam kal sağlıcakla
---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:32 ----------
duuu bi koşuda getirem
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:39 ----------
ah be agam beee şu met den allah razı olsun ... sen ve senin gibi insanları tanımak nasib oldu bana , keşke yakın olaydık.... sen bi kıyakçılık yap bir hava aracı üret birtane atla gel 2 dakkada olammı ????
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:42 ----------
teşekkür fatihim havalar ne alemde oralarda burda donuyorz bilader ...
---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 09:44 ----------
kapımız tüm gönül dostlarına açıktır üstadım her zaman beklerim ..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
kibar çocuk
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
eline saglık ırfan utsa
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
İrfan kardeşim bizim Mezit'e sevabına bi motor yapıversen.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
İrfan abim.Şeker abim.Ellerine sağlık.Koray üstadım sende güle güle kullan.Benim gibi takıntılı arkadaşların olması kadar mutlu eden bir şey yok.Ben de çok uyuzum şu delmeden,kesmeden işler yapma konusunda.İrfan abi.Bir şey rica edebilirmiyim?Yaptığın uygulamada kullandığın malzemeleri yazabilirsen sevinirim abi.Bir de makaronu çakmakla ısıtınca içerideki kabloya zarar vermiyor mu?Abi o sigorta kutusundan bende istiyorum.Çok kaliteli bir alet gibi.
güle güle kullan hocam
artık bir kampa gittiğinde cebin, mp3ün, gps'in vs. şarjı bitti derdiyok
kampta zifizi karanlıkta kalma derdi yok, lastiğin havası indi derdi yok, deniz botu, kamp yatağı şişirme derdin yok, yok oğlu yok
irfan ustadan gene temiz bir işçilik
çok güzel olmuş,
fikir güzel, işçilik güzel, emek ve arkadaşlık paha biçilemez,
müsadenizle küçük bir uyarı/ekleme yapmak istiyorum, topcase içinde kalan soketin bağlantılarını korumak için ilave birşeyler düşünün derim. Malzemeleri alıp koydukça ne kadar dikkatlide davransanız zamanla bağlantılarda sorun olur, kopar sanırım.
güle güle kullan kardeşim, güzel olmuş.
(İrfan Bey, senin gibi el emeğini harcayarak, birşeyler üreten insanları hep takdir etmişimdir. Çalışmalarını izledikçe tekrar tekrar takdir ediyorum. Ellerine sağlık)
HOŞGELDİN ZEYNEP
vay mucit çırağı gene yapmışsın yapacağını
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
eyvallah fatihim.. makaronu ısıtınca zarar vermiyor..sigorta kutusuda 12V soketinin içinde geldi..
iyi dilekleriniz için teşekkürler.. o ayrıntıyı dikkate alacağım..ama ben çantamda temizlik bezimden başka birşey taşımıyorum..yinede teşekkürler
kankam seni arayacaktım..gelmezsin diye aramadım..gelirmiydin ?
kanka gelmezdim çünkü dün ava gittim şimdi güvercinler fırında
serdar abi kendisi söleye söleye bi hal oldu yapmayınca ağlaya ağlaya sana koştu , araya şimdide seni soktu demek ,vay zebellak vayyy,
ona yapıyorum ben şu an iş üzerindeyim bittiğinde buradan paylaşacağım ): ciddi söylüyorum dalga geçmiyorum tam mezitlik bir şey çıkacak ortaya
bakalım bir bitireyim hayırlısıyla
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
[QUOTE=immortalboss;2533093]İrfan abim.Şeker abim.Ellerine sağlık.Koray üstadım sende güle güle kullan.Benim gibi takıntılı arkadaşların olması kadar mutlu eden bir şey yok.Ben de çok uyuzum şu delmeden,kesmeden işler yapma konusunda.İrfan abi.Bir şey rica edebilirmiyim?Yaptığın uygulamada kullandığın malzemeleri yazabilirsen sevinirim abi.Bir de makaronu çakmakla ısıtınca içerideki kabloya zarar vermiyor mu?Abi o sigorta kutusundan bende istiyorum.Çok kaliteli bir alet gibi.[/QUOTE
valla fatihim makaronu ısıttığında iç kabloya zarar vermiyor zaten öyle yakarcasına da tutmayacaksın ateşi 125 dereceye kadar ısıya dayanıklı ve ısıttığında daralan bir icad işi vebim çok hoşuma gidiyor istanbula gittikçe alırım durur yakım çantasında ):
kullandığımız malzeme 2 mt. kablo makaron, bir adet çakmaklık ve tabiki sigortası
sigorta kutusundan bende istiyorum derken eminmisin diye sorayım önce ??? çünkü bizim koray şizofrenisi 55 gayme bayılmış çakmaklık ve sigortaya ama hakkını vermek lazım pilastiği oldukça kaliteli ve kavçuk kapaklı bir ürün orjinal yamaha dan almış , bana biraz pahalı geldi emme koray bu sana orjin olsun çamurdan olsun.. hedi öperim gıdışından..]
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
sağolasın ramizanım komserim şekspirim eksik olma
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:57 ----------
evet hasan hocam düşündüğünüz konu aynen benimde aklıma geldi fakat arkadaş titiz adamdır mümkün olduğunca dikkat eder olmadı onada bi şeytanlık yaparız
teşekkür ediyorum yorumuınuz için sağlıcakla kalın...
---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 18:00 ----------
eeeee fatihim tekkeyi bekleyen çorbayı içer kanki ne oldu güvercinler ? ulem bu karda kışta ava mı gidilirmiş
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
su ısıtırmı 12 volt
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
abi zaten bu kışta tatlı oluyor oh mis gibi
İrfan abi güzel çalışma Elinize sağlık
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)