Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu şahıstan alışveriş yapan var mı acaba.

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bunu görünce çok şaşırdım ve acayip merak ediyorum nasıl bişey olduğunu )))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66553950/detay
    Üzeri baskılı tayt benzeri giyilebilen birşey. hiç erkeksi durmaz bence.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    fake hesaptan gecen banlamıştı
    bu kawasaki bir başka dostummm

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Şu sahte dövme olayı çok matrak birşeymiş şaka yollu kullanılabilir bence...

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    profilinde yorum yok kafamı biraz o karıştırdı işte kredi kartım olmadığı için get sistemini de yapamıyorum hocam :/
    e-ticaret denince akla ben gelirim 1yılda yaklaşık 3500 4000 satışım var internetten. fakat kim olursa olsun kimseye güvenip havale yapmayın.
    ürünü göndermez. zaten para geldi diyip işi uzatır. kargoda yada üründe sorun olduğunca ilgilenmez. bi arkadaşınıza verin oda kredı kartından ödeme gerceklestırsın. üründe yada kargoda bir sıkıntı oldugunda ilgilenmek durumunda kalıyor. bu sekılde urunu begenmedıgınızde bıle aynı sekıl ıade etme hakkınız oluyor
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Sahibinden.com'daki çoğu üyenin dolandırıcı olduğu söyleniyordu. Çok çakal varmış.

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Bi ara denk geldi 20 TL'ye ayakkabı vardı çakma Puma Ferrari.Hoşuma gitti satıcıya da baktım 100 tane ilan açmış referans da var.Ptt kapıda ödeme ile satın aldım ürün geldi ayağım 44 numara ama kutudan 41 numara çıktı ve modeli de farklıydı.Tam irtibata geçicem açtım sahibinden.com'u adamın üyeliği bloke olmuş sahtekarlıktan.Ayakkabı bana yaramadı ama bir garibanı sevindirdi her işte vardır bir hayır dedim ben de...

hattsaffa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT 600E (2000)
    ben havaleyle bakşa birinden alışveriş yapmıştım. yanlış ürün gönderdiler bir ay bekleyin gelince doğğrusuyla takas edelim dediler bi ay ses çıkmadı iade etmek istiyorum dedim direkt kabul ettiler parayı da geri gönderdiler fazlasıyla.. yani hep kötü düşünmemek lazım ama aptal da olmamak lazım ;)
    montun aynısından kullanıyorum. içindeyken hareketinizi kısıtlamıyo. aşırı soğukta yüksek hıza çıkarsam göğsümü biraz üşütüyo, ama üşütmek dediğim dışarısının soğuk olduğunu hissettiriyo o kadr onun duşunda dirsek ve omuz korumları çok iyi omuzlarda hem içte hem dışta koruma var dirsek korumaları da bileğin 5-6 parmak yakınına kadr uzun olduğu için gayet güvenli.
    cepleri gayet geniş, nerdeyse çanta gibi ama cep ağızları çok geride ondan elini cebine atmak bazen güç oluyo.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ben havale ile hepsiburada comdan lastik kalemi satın aldım ürünümü iptal ettiler
    sonra aradım hak idda etmeye dediler bizin fişini faxla .2 kere ürünün fişini faxladım gene nafile allah bela...versin
    sonra aynı ürünü kredi kartıyla aldım oldu

ben kişilerden almam
    feyizoğlu,motomax,motortürkiye motorda favorim güvenirim bunlara
    Mustafa Kemal Atatürk

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)