Sevgili kardeşilerim Saygı değer abilerim CBR 1100 XX nick li Tünal abimin Cbr 1100 xx ini bu gün satın aldım.
Hepinizle paylaşmak istedim. Yerimde duramıyorum. Zaten dünde uyuduğum söylenemez
Benim Cbr 125 R ı da çok iyi bir arkadaşa bu gün sattım
Sevgili kardeşilerim Saygı değer abilerim CBR 1100 XX nick li Tünal abimin Cbr 1100 xx ini bu gün satın aldım.
Hepinizle paylaşmak istedim. Yerimde duramıyorum. Zaten dünde uyuduğum söylenemez
Benim Cbr 125 R ı da çok iyi bir arkadaşa bu gün sattım
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullan , pişman olmayıp hiç ayrılamayacağın bir motor aldın...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Hayırlı uğurlu olsun.Cbr 125'ten sonra kesmez seni Kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı olsun Allah kazasız kullanmayı nasip eder inşallah
İkincilik kaybedenler içindir...
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin inşallah, kardeşim...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Cbr 125 ten sonramı bu motora geçtiniz? Merak ettim sadece "nasıl yaparsın bunu" demicem
Allah razı olsun sağolun duramıyorum yerimde kendi kendime ağzımla aragazı verip verip duruyorum hahahah
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
valla çoktandır kafamda vardı. fj8 600rr ve 1100xx i sürdüm en çok 1100xx i beğendim ve aldım benim tarzım bir motor ağır ve oturaklı
Hayırlı olsun...
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Aman bide fazla ağzınla ara gazı verme motoru ney yakarsın sonrabide fotoları beliyoz eklersen sevinirim
hayrlı olsun ama tünal abiyi yayan bıraktın...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hayırlı uğurlu olsun..güzel makina almışsın...Allah tekerine taş değdirmesin....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hayırlı uğurlu olsun kardeşimm Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin....
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
vay anasını be...haydi hayırlısı olsun...bakalım başedecen mi benziniyle
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı uğurlu olsun Onur kardeşim. Allah(cc) kaza-bela vermesin kem gözlerden sakındırsın.
Aman ha Tünal o motorla ara gazda 300 yapıyordu sen huyunu suyunu tam öğrenmeden sakın denemeye kalkma.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
sanki hafif mideden ses geliyor gibi haklısın sanırım motorla resimleri otopark sıkıntımı çözünce atıcam inşallah malum şu an pek yanyana duramıyoruz o otoparkta ben ofiste
Gülü seven dikenine katlanırmış mete abi çok korksaydım benzinden hala bisikletime binerdim garibim öyle kös kös bana bakıyor
ben aragazını şimdilik ağzımla veriyorum
bi foto koy be hacı maşallah diyek...şu avatardaki fotoyu mesela...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Onur Allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın inş. Aman dikkat et kardeşim cbr 125 den 1100 xx e geçiş her babayiğidin kaldırabileceği birşey değildir aslında huyunu suyunu ıyıce öğren alış hızlanısı durma mesafesine çok iyi alış ve alışmadan lütfen hız yapma aman heveslenıp gaza gelıyım deme Tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle bin Sevgiler..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)