hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin 125 likten sonra zor makina valla
umarım çok gaza gelmezsin tekrar hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin 125 likten sonra zor makina valla
umarım çok gaza gelmezsin tekrar hayırlı olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hayırlı olsun kazasız belasız
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız yeni sene yeni motor
durumlar hep aynı olmuyor kanka benim ilk motor cbr 125r dı ama ben 600 rr ile başlayacaktım yoğun baskılar yüzünden cbr 125 r ile başladım ve beklediğim oldu bana 2 ay sonra yetmedi. idare etmeye çalıştım olmadı sonra bi cbr 250r verdiler 600 rr verdiler bi fj8 verdiler onlarda kesmedi. ama xx e bindim tamam dedim benim aradığım kalığ ağırlık tork fren ve hızlanma budur dedim. busefer beni kimse 600 e ikna edemedi
teşekkür ederim yol müsait olunca hafif hafif gazlamalarım oluyor ama kendimi ve başkalarını tehlikeye sokmayacak derecede sonuçta benim bildiğin en önemli bilgi. en iyi motorcu akşam eve dönerken kendini ve motorunu evine sağlam getiren motorcudur bu motor işi hobi gibi olsada bi hastalık. ben motor kullanamayacağım bir hayat istemiyorum. başıma kaza bela gelmesi demek ileride motor süremeyeceğim anlamına gelir. gideceğim yere 10 dk geç gideyim ama ömür boyu motor süreyim
bu arada bütün dostlarıma hayırlı olsun dilekleri için canı gönülden çok çok çok teşekkür ederim
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
hayırlı olsun tekerin düz bassın çekmeceye geldiğinde RR diyodun belliydi senden büyük bi atak geleceği xx olmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
benim hep kafamda vardı zaten beni yakından tanıyanlar çok çok daha iyi bilir ama gerçekten çok memnunum xx ten şehir içi olsun oto yol olsun tahmin ettiğim gözümde büyüttüğüm kadar zor gelmedi. heee bu arada bunları yazarkende arkadaşlarıma kötü örnek olmayayım. 2 tekerlekle istanbul trafiğini gerçekten çok iyi bilirim. ben cbr 125 i alana kadar her hafta sonu günde 60 -70 km bisikletle istanbulun altını üzerine getirirdim. cbr 125 i aldım 9 ayda 17500 km yol yaptım bazı arkadaşlar var 2006 model cbr 125 adam satıyor km si 8000- 10000 felan ben cbr 125 i okadar kullansam bende olur 154000 km insaf yani benim xx e geçmem bana göre normal ama benim gibi cbr 125 ten xx e geçmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem bence bi 600 rr ı yolda sürsünler kesmezse geçsinler keserse hiç kasmasınlar. dipnot ben çok memnunum
evet dostlarım. xx i almamın daha ilk ayı dolmadan yaklaşık 1700 km lik maceramda. xx i otobanda anacaddelerde arasokaklarda hızlı yavaş ve yoğun trafik hallerinde. güneşli havada soğuk havada yağmurda çamurda karda ve buzda sürme ve test etme dönemimi aşmış durumdayım. kanaatim. xx i benim için yapmışlar
hayırlı ugurlu olsun . Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin inş
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
hayırlı uğurlu olsun
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
hayırlı olsun hocam. allah kaza bela vermesin, tekerin her daim düz bassın =)
Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim. Darısı istediği motoru henüz alamamış herkesin başına inşalah
Hayırlı olsun arkadaş.Allah kaza bela vermesin inş.Bence mükemmel bir seçim eğer yakıt seni zorlamayacaksa.
Hayırlı Ugurlu ulsun,
Aman Ha Işıklarda TOFAŞLARIN KAFA TUTMASINA ALDIRIŞ ETME SAKIN
motoru büyük görünce kafa göstermeler,,,yarışalımmı demeleri,,,yolda seyir halindeyken ani gaz vermelerine felan aldanıp GAZA GELME SAKIN,
Bırak Ne Halleri Varsa Görsünler...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Bu motorların en güzel yanı 4. vitesde veya 5. vitesde düşük süratlerde gazı açınca 250 ye kadar kesintisiz hızlanması...
Gerçi eski sahibine yavaş gelmişki satmış
Benim ki hayalet uçak senin ki tam Blackbird ama Harika motor almışsın güle güle seve seve kullan Onur.Yakıt makıt sorun değil kaskın için de ki gizli sırıtmaya hepsi bedel.Hakkını vermese haram ederiz ama helal olsun hiç problem değil.Akşam yastığa boncuk boncuk ağlarız kimseye söylemeden :D Bunun haricin de fotoğraflarını gördüm montun dan memnunmusun onu saracaktım.Tesadüfen fark ettim deri bir Kushitani bakıyorum seninkinin modelin de ama farklı renk olur muhtemelen.Ne diyorsun?Tavsiye eder misin? Soğuk ve koruma açısından rahat hareket edebilme gibi.Tekrar hayırlı olsun yeni uçağın Görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)