Kardeşim hayırlı,uğurlu olsun,Güzel günlerde sorunsuz ve dikkatli binmeni temenni ederim....Allah kaza bela göstermesin....
Kardeşim hayırlı,uğurlu olsun,Güzel günlerde sorunsuz ve dikkatli binmeni temenni ederim....Allah kaza bela göstermesin....
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bir ara gezi yapalım madem. Ama sen şimdi 125 lerle takılmazsın bizi unutma hemen
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
hayırlı olsun güle güle kullan
Güç artışı açısından biraz radikal olmuş yanlız. 13.3 beygirden 154beygire.
11 katından daha fazla motor gücü...Elcikte power kademesi tuşu olsa da teker teker erttırsan keşke
Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanman dileğiyle. Aman dikkat et kardeşim çok sert bi geçiş yapmışsın, diğer arkadaşlar seni örnek almazlar umarım. Tekerin düz bassın.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
hayırlı uğurlu olsun.. çok güzel motosiklet.. kazasız benmen dileği ile hoşçakal
Güle güle kullan.
Sanıyorum neyin üzerine bineceğinin farkındasındır.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Güle güle kullanın. Bir fotoğraf bekliyoruz artık sizden
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin uzun yıllar sorunsuz binebilceğin bir makine en güzeli de ışıklardan kalkarken yanlaması
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR.
Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. yorumlarınızı tek tek okudum. 125 cc den 1100 cc ye geçtiğimin farkındayım artı cbr 125 benim ilk motorumdu. normalde 600 rr ile başlayacaktım ama arkadaşlarım beni zortutmuştu ama cc yükseltmede engellemediler çünkü çoğu arkadaşım benim kendini kanıtlamaya çalışan bir insan olmadığımı bildiği için korkulu gözlerle bana bakmıyor benden emin. bu motoru seçmeden önce 800cc ve 600 cc motorlarada baktım ama artık geçiş motoru istemiyorum yıllarca kullanacağım bir motor istiyordum. laf aramızda tünal abi bu motoru bana satmasaydı ondan gizli hayabusa araştırıyordum 1100 e geçmem sizin bakış açınıza göre bir nebze iyi oldu. torklu bir motor yüksek vitesde düşük hızlarda giderken bir sıkıntı yaratmıyor. gaz pedalını çevirdiğinde 1000 rr gibi tekere almıyor önce bi ses veriyor uçucam hazırmısın diye eğer sen kabul edersen kolu öyle tutmaya devam et ama kabıul etmezsen gazı keser güvenli yolculuğuna devam edersin. insanın hatalarını örten bir motor. bu arada not cbr 125 i de 150 ve 140 km ortalamasında sürüyordum. hatta yavaşlayınca çabuk hızlanmıyor diye bazen tehlikeli yerlerede giriyordum ama xx te buna gerek yok yol kapalı olduğunda frenle açılınca tekrar gaz aç önemli olanda bu zaten.
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Allah hayırlı uğurlu kazasız sürüşler versin kardeşim çok sevindim gidipde 27 bin tl ye 600 rr alacağına meslektaşın tünal başkanımızın motorunu aldın hem yabancıya gitmemiş oldu xx....
o motorun 4. sahibi oldu sanırım
ee artık sivasa 3 saatte gidersin dipgazla
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
kardeşim hayırlı uğurlu olsun.yeni yıla yeni makinenle giriyosun.XX sana bol şans ve mutluluk gitirsin.
sende 1100 xx kısmetse tünal abide hayabusa.ben artık gazcı timi arkalardan takip ederim
Hayırlı olsun Kazasız binmek nasip olur inşallah çok güzel bir motor
Hayırlı uğurlu olsun Onurcum güle güle bin yeni motoruna. İstediğin makineyi almana sevindim, 1 tur versene hee? versene versene
FOR THE HORDE...
Allah razı olsun kardeşim çok sağol. aman 3 saat felan gerek yok arabayla gittiğim saate yakın gitsem kafi malum cbr 125 ile zor oluyordu
Allah razı olsun kardeşim. bizim gittiğimiz hızları zaten biliyorsun 600 f in yetişemeyeceği yada zorlnacağı bi hızda gitmiyoruz zaten her daim hep birlikteyiz kardeşim Allah nasip kısmet ederse önemli olan birlikte gidip birlikte dönmek tünal abiyi öne beni en arkaya alırsınız gideriz hep beraber
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------
Allah razı olsun sağol teşekkür ederim
heheheheh Teşekkür ederim. cbr yi ilk aldığımı hatırlıyorum kimseye bindirmiyordum hahahahahhaha. hatta ellerinde bi yerden başka bi yere çeknle bile kavga ediyordum devireceksiniz diye
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
hele sen bi tur ver bakalım zx 1o u bakayım ne yapıyormuş....senin makinede sıkı makina yalnız...kullandım biliyorum....
---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:32 ----------
Başkan naber kardeşim hiç görüşemiyoruz.....En kısa sürede tatlıyı yemeğe geleceğiz ona göre
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)