Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun Onur kardeş,Allah kaza bela vermesin.
aman gaz koluna dikkat derim gaza gelmemeye dikkat et.gazı fazla açınca sürücüsüz giden motosiklet onlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hayirli olsun gule gule kullanin motorunuzu. Insallah memnun kalirsin.
ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR HEPİNİZDEN. SAĞOLUN
METE ABİ YAW BU KUŞTAN ÇOK BALIĞA BENZİYOR
ASIL BLACKBIRD BU
http://www.google.com/search?tbm=isc...l947l0.3.2l5l0
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
güzel motor hayirli olsun kaca aldiniz.
hayırlı olsun mevlam kem gözlerden korusun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı uğurlu olsun.tunal ne yaptı hayabusayı aldımı
Onur kardeşim Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan ben makinanın gaz kolunu yormuştum o yüzden merak etme biraz ağır gider dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yorulmazki bu makina ......
Beyler benim makina arayışım sürüyor malum kış ayları herhalde ocak ortasında almış olurum....HAYABUSA.......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
hayırlı olsun,her zaman söylerim 3 kuruş fazla olsun tadıktan olsun.
akşamdan kurutuyordum....
---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:34 ----------
eyvallah kardeşim sözüne son derece katılıyorum neden derseniz makinanın herşeyini biliyorum ve bayağıda masraf etmiştim ama iki teker ve can taşıyor o yüzden hiç acımadan ve düşünmeden hertürlü masrafı yaptım.Ve hetürlü arızasında onura sonuna kadar yardım edeceğim ki arıza zor çıkartır artık......Örnek daha lastiklerin rodajı yeni bitmişti contınental contıattack 2 var ve müthiş lastikler tam bu tip makinalara göre.... aman apaçiler bize bulaşmasın yoksa ben onlara bulaşacağım ki tam bulaşmış olacağım....
Onur bu makinayı bir yılda anca keşfeder ve asıl zevkini almaya başlar..Zaten Allah ömür verdikçe tayfa hep beraber.....
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle kullan.Tünal abi dilekçenizi verdiniz mi foruma? Artık değiştirirsiniz nicki. Bence motoru alan arkadaşa cüzi bir fiyatla satalım o nicki. 5000 avro-euro-ero olsun. Şakası bir yana forumdaki alışveriş daha da güzel olur hocam değil mi. Güle güle kullanın.İkinize de hayırlı olsun.
Vallaha benim nici vermem onun bende hatırası olsun artık ....Ben nicki değil kendisini verdim daha ne olsun.....onura xx kurban olsun....
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:40 ----------
abi pazarlıklar devam ediyor......zaten sana sözüm var bi tur arkama alacağım......birde irfanı tabiiiiiiiiiiiiiiiiii
kankam güle güle kullan...
kazasız belasız inşaAllah....
Onur'um sonunda xx ine kavustun ha. yenı segmentın hayırlı ugurlu kazasız belasız olsun krdesım
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
KENDİ ARAMIZDA HALLETTİK TÜNAL ABİM SAĞOLSUN. O YÜZDEN FİYAT YAZMAK İSTEMİYORUM AMA PİYASA FİYATINDAN BİRAZ DAHA CÜZZİ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM. ÖNEMLİ OLAN BİLDİĞİM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE Bİ MOTORU ALDIM KAFAM RAHAT
ALLAH RAZI OLSUN ABİ
ABİ ONADA AZ KALDI Bİ TANEYİ KESTİRDİK GÖZÜMÜZE KISMETSE 1 - 2 HAFTA İÇİNDE ALIRIZ
AMMADA YAWAŞMIŞ ABİ SÜRMESEM
ALLAH RAZI OLSUN KANKA DARISI BAŞINA
VALLA ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN TEK TEK YAZMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ARADA KAÇIRDIĞIM MT DOSTLARIMDA VAR KUSURUMA BAKMAYIN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)