ne dersiniz arkadaşlar bi dürüm toplantısı yapak be
ne dersiniz arkadaşlar bi dürüm toplantısı yapak be
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Usta şu çağrıyı biraz daha net ve detaylı yazsan olmaz mı..malum sitede yüzlerce insan var..yer saat belirlesen vs..geleceğimden değil de işte en azından seni tanımayan der ki bu kim nereye gidiyoruz falan...
şehir olarak van yazıyor van için mi yapılacak bir organizasyon?
İkincilik kaybedenler içindir...
Akdamar önünde mangal yapalım
istanbul için diyorum arkadaşlar şu anda istanbuldayım
yer konusuna gelince istanbuldaki arkadaşlar daha iyi bilirler mekanı o yüzden önce bi hadi diyelim dedim
Eskiden Küçüksu'ya biz dürüm organize sanayii derdik Ama artık yok sanırım... Bu dürüm işinin uzmanı bizim Osbourne hoca değil miydi?
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
hoşgeldin ,
uzun süredir içmiyorum içemiyorum , yılbaşını bahane edip içeceğim Pazar günü ayılabilirsem ben bir dürüme hayır demem ,
zira dürüm işine Osbourne el atarsa iyi olur.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
taksimde mangalkeyf var orası güzel dürüm yapıyor. demirörenin alt sokağında dorock bar a yakın orası olabilir
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
fulyada beşiktaş evlendirme dairesinin ilerisinde dürümcü var orasıda baya iyi
İkincilik kaybedenler içindir...
Beyler dürüm denilince
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=haluk+abi
http://www.dailymotion.com/video/xdf...aba_shortfilms
google dürümcü haluk abi yazmanız yeterlidir, Mecidiyeköy de Gülbağ giderken ki yoldadır, park sorunu olabilir, yola tek sıra dizmeniz gereklidir, 5 sene orada oturdum ve aldığım 10 Kilonun tek sorumlusu o dur
Saygılar
Açmayı arkadaş gece gece şöyle konular. bu soğukta adamı zorla dürümcü köşelerine sürüklettiriceksiniz..
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Mangalkeyf güzel duruyo hem taksimde herkesin gelebileceği bir yerde
10 sene oturdum gülbağda, dürümcü haluk bahsettiğiniz kadar güzel dürüm yapmıyor ve fiyatları da gereksiz pahalı...
Eski bjk tesislerinin tam karşısında yol kenarındaki dürümcü değil mi bahsettiğiniz yer? Hatta karşı çaprazında manav var. Eğer oysa mecidiyeköyde oturduğum zamanlar 2-3 gecede bir giderdik, bir kere de önünü boş görmedim arkadaş hep mi full çeker bu adamlar. Bildiğin kuyruk var önünde, şiddetle tavsiye ederim eğer hala orada duruyorlarsa...
FOR THE HORDE...
osbourne suz dürüm mü olur.
What goes around, Comes back arround...
cumartesi yılbaşı pazar gününe ayılırım büyük ihtimal ama organizasyon düzgün bir şekilde yapılması geleceklerin liste halinde toplanması lazım birde şu an motor olmadığı için beylikdüzü-avcılar-parsaller-esenyurt'dan beni artçı olarak alabilecek arkadaşlar varmı ? Artçı olarak alan olursa ben varım :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)