okul bitsin ben bu ülkeyi terk edicem ne bu ya :D hep kaktırıyolar
okul bitsin ben bu ülkeyi terk edicem ne bu ya :D hep kaktırıyolar
siz kasindiniz verirmisiniz akp'ye oyunuzu alin size zam !
hadi ona oy vermediler http://haber.mynet.com/vekilden-7-bi...8182-politika/ böylesine mi verecekler ? alayı olmuş Ş......iz.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
valla türkiyenin yarısı bu hükümete oy vermiş kimse şikayet etmesin madem seçtiysek eşek gibi çekecez zamları bu millet bundan hoşlanıyor demekki....
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
Evet haberleri sunduk, az sonra fatmagulun sucu ne adli diziyi izleyebilirsiniz.
İste hepsi bu kadar, dizi baslayip caylar cerezler meydana cikincaya kadar tum tepki.
Hepimize afiyet olsun...
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Sudi arabistan kurşunsuz benzin litre fiyatı:25kr küçük su pet şişe:80kr komik değilmi devlet baba kesinlikle bizimle dalga geçiyor.....bilmem kimin ne bakanınının yardımcısının aylığı azmışta zam yapılmış bize ne be.. faturayı neden vatandaşa kesiyosunuz yazıktır 2litre benzin için kaç saat çalışıyor bu vatandaş umrunuzdamı sizin.....yazıklar olsun...
.... ya giren şemsiye açılmazmış.
Panik yapmayın canınız yanmasın.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Bulundugum firmada 20 kisinin icinde elestirdigim hukumete kkmseden destek gelmemisti. 20 kiside ben oy vermedim vermemde diyenlerdi.. Taki %50 ile tekrar geldiler. Artik siyasi tartismalara girmiyorum. Benzin meselesine gelirsek cevabi az once verdim %50...
Aaaa, %50 geyiği geri dönmüş. Ne hoş, ne güzel. Gözlerimiz yollarda kaldıydı
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Benzin zammi ile %50 nin ne alakasi var anlamis degilim.
Sanirim hic bi zamanda anlayamayacagim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Anlamadigin icin zam yemis olmayasin? :-)
Bende yazdigimdan vazgectim ama duzenlemek icin geciktim. Siyasi tartisma gereksizce birbirimizi kirmaya yarar. Bosver..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
yahu millet olarak eylem yapmak protesto etmek bir yana zamlardan bunalınca haftada 1 gün araçlarımızı kullanmayalım bunudamı yapamıyoruz ne kadar bencil ve sahip olduklarımızın kölesiyiz!
tek çift plaka olarak farklı günler çıkmasın toplu tasımayı kilitlememek için. Benzinin 3te 2'si vergi. İkilmeye ne çok meraklıyız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)