Tahminimce denediği motor SS türündeydi ve artcı olarak motora binen Ece YÜZBAŞI ise sürücünün gaza basmasıyla (artistlik yapıcakya) artçı olan kız tutunamıyınca haliyle düşmüştür.
Kendi egosunu tatmin etmek için resmen kızı harcamış.
Not: SS motorlarda artçı olmak her baba yiğidin harcı değildir.SS motorda artçı peglere basışını frenlemede ve gaza basışta farklı konumlandırması lazımdır-sürücüye yaslanmıcak-depoyu tutuş şekli farklıdır bunları bilmeyen kişi istediği kadar motorcu olsun SS motorun artçısı lduğunda büyük korkular yaşar veya Ece YÜZBAŞI ile aynı kaderi paylaşır.
Siz siz olun kesinlikle aklı başında olmayan bir SS sürücüsünün arkasına artçı olmayın.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
şimdi elemanın günahını almayalım ama kimbilir nasıl düştü çünkü o kada rkolay değil arkadan birisini düşürmek.
çok üzücü bir olay :(
Arkadaşlar bu ne salaklık ne itlik. İnsan arkasındaki sürücünün düşeceği kakar aptalca motosiklet sürebilir mi hiç. Eğer artçı olan kişi bu konularda acemi ise daha dikkatlı ve yavaş olunur. Dangalağın ifadesinde "ani gaz verdiğimde düşmüş olabilir" demesi iyice insanı çileden çıkartrıyor.
Böyle şerefsizler motosiklet camiasının kara lekesi oluyor. Bu insanı motosikletçilere teslim edip linç ettirmeli.
Haydı T.C. Adeleti. Top sizlerde. Bu pislik herife idam cezası verek kara lekeyi ortadan kaldırırsınız inşallah. Bunları yazarken gözlerim dolup dolup akıyor. Bebekliğinden beri kötü kaderin pençesinde olan zavallı kızımızın bir artistlık sonucu ölümü resmen dehşet verici. Ben inanıyorum ki babayığıt bir hakim bu herifi motordan düşmüşe değil uçaktan düşmüşe çevirecektir inşallah.
kadere bak yaw :(
bu pisliği cinayetle yargılamalı sen satıcısın adam gibi kullansan ya kızı düşürünceye kadar uğraşıyorsun
ne yazıkki böyle şerefsizler vaar işte ülkemizde ve her yerde
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Ben ve klübüm şereflerimiz üzerine yemin ettik bu herif bir dakka bile hapis yatmıyacagı için gördüğümüz yerde sakat bırakıcagız neymiş anlıcak
Motosiklet kültür ve profesyonellik isteyen bir araç. Normlarına uyulmadığı zaman sonucu böylesine acı. Hesabı bir can verilmez ki...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
adamı taksirli adam öldürmekten yargılanmalı. basın sadece kazayı haber yapacağı için diğer kısmını öğrenemiyoruz. basının bu davayı tek tek takip etmesi lazım.
allah rahmet eylesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
suçu motosiklete atanlar anlamıyor ki; öldüren motos,klet değil, motosikleti kullananlardır!!!
bu, böyle bline....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)