Bugün öğleden sonra saat 4 buçuk gibi Ankara da bahçelievlere gittim kız arkadaşımın yanına. motoru orda bitane direğe kitledim, hani kilidimde piyasadaki en sağlam kilitlerden şu kalın örgü çelik olanlardan. yanımda 2 kask vardı biri açık biri kapalı. açık olanı ne olur ne olmaz lazım olur diye taşıyorum yanımda beklenmedik artçım falan olur diye. neyse kapalı kaskı da şu küçük bisiklet kilitleriyle motora kitledim öbürünü bıraktım öyle yanına. Akşam eve gitmek için geldiğimde saat 8 gibi uzaktan gördüm motoru ters tarafa bakıyor vede orta sehpa da değil yan ayakta duruyo. o an anladım bi bit yeniği olduğunu. gittim yanına tabi hemen, şerefsizin biri bildiğin motorun üstüne binmiş direk etrafında motoru direğe sürte sürte dönmüş motorun sağı boydan çizilmiş. bununla yetinmemiş arka lastiğin havasını indirmiş sibobundan kapağını açıp artık kalem mi batırdı naptıysa. bununla da yetinmemiş kapalı kaskı baya zorlamış alabilmek için ,vizörü falan yamulmuş. bununla da yetinmemiş açık kaskı da almış fırlamış 20 30 metre ileriye. yani AMACIN NE değil mi ne zarar mı vermek ? akşam akşam onun yüzünden motoru iterek benzinliğe götürdüm 2 km kadar hava bastım eve geldim. nası içim gitti çizikte baya baya derin yani kaldırmış boyayı tamamen işlemiş içine. piyasa da çok anası bir babası bilmem kaçtane adam var çok.