Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hudson Deriden memnun olanlar

REKLAM ALANI
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    hudson deri ürünlerinden memnun olanlar yada olmayanlar var mı acaba....
    almak istediğim bir kaç tane ürün varda....
    vereceğim paraya değer mi değmez mi....
    yada aynı üründen kullanan var mı....
    alacagım ürünleri önerir misiniz...
    istediğim ürünler yerine başka önereceğiniz ürün var mı....

veee ben istanbula gelemeyeceğime göre benim yerime gidip yerinde görüp alacak olan bir arkadaşım var mı...
    parayı önceden gönderirim.... alıp kaçmak yok ona göre....

almak istediğim ürünler...

bu mont su geçirmez sanırım
    http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...torsiklet.html

http://www.hudsonderi.com/?urun-1055...torsiklet.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Ben robocop modelinin tekstilini aldım.Gayet memnunum.Fiyatıda iyi,çokta ilgililer.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Robocopun tekstilinden ve kask almıştım,çok ilgiliydiler,tavsiye ederim..

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    robocop u kullanan arkadaşım memnun bende üstümde denedim bayağı kalın ve ağır bir mont olduğunu söylemeliyim içliği de var yaz aylarında daha ucuzdu kaçırdım dampingi,bir de para göndermen gerekmez onlarında internetten satışı var,

Motosikleti
    Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    robocop u kullanan arkadaşım memnun bende üstümde denedim bayağı kalın ve ağır bir mont olduğunu söylemeliyim içliği de var yaz aylarında daha ucuzdu kaçırdım dampingi,bir de para göndermen gerekmez onlarında internetten satışı var,
    iyi kafayı taktım valla bu monta....internetten sakata gelmeyelim...motor için biriktirdiğim para heba olmasında...daha önceden hiç netten alış-veriş yapmadım...
    ordan bir arkadaş en azından gidip baksa yerinde görse....daha iyi olmaz mı....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi kafayı taktım valla bu monta....internetten sakata gelmeyelim...motor için biriktirdiğim para heba olmasında...daha önceden hiç netten alış-veriş yapmadım...
    ordan bir arkadaş en azından gidip baksa yerinde görse....daha iyi olmaz mı....
    derisini bende incelemiştim,tekstilden çok daha şık duruyor. fakat kalıplarda fark var mesela ben 63 kilyorum xs kalıbı tam oluyor. s büyük gelmişti.

Motosikleti
    Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derisini bende incelemiştim,tekstilden çok daha şık duruyor. fakat kalıplarda fark var mesela ben 63 kilyorum xs kalıbı tam oluyor. s büyük gelmişti.
    ben de gelmemesinden korktugum için ordan en azından boy ve kilosu bana yakın olan bir arkadaşın bakıp denemesini istiyorum....
    boyum 1.68 kilom 65

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de gelmemesinden korktugum için ordan en azından boy ve kilosu bana yakın olan bir arkadaşın bakıp denemesini istiyorum....
    boyum 1.68 kilom 65
    Hemen hemen sizinle aynı vücüt tipine sahibiz demek ki. Şayet tekstilden düşünüyorsanız xs olabilir. Çok soğuklarda içine deri mont da giyiyorum,tabi biraz daralıyor öyle.
    Deri olanın ölçüsünü bilemiyorum. Zaten siz telefonla arayın,gerekli yardımı yaparlar,iade konusunda da zorluk çıkartmıyorlardı. Kadıköy'de ki şubelerinde..

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    robocop modelinin tekstilini aldım.
    bende internetten vermiştim siprarişi.
    sitedeki beden ölçülerine göre sipariş verdim uydu
    yanlız ben astarından memnun değilim çok bol.kısa zamanda deforme olacağını düşünüyorum
    cepleri bana yetersiz geldi
    gerçekten ilgililer.siparişi verdim 2 günde elimde oldu.
    ayrıca beden uymassa değitiriyorlar.
    bence görerek al. şahsen şuan alacak olsam bu montu almazdım.

ayrıca fermar kısmından soğuk alıyo
    şunuda ekliyeyim mont kaliteli bi kumaş
    "Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pantolonunu kullanıyorum, iş görmesi açısından gayet başarılı. Yalnız içliğini paça kısmından pantolona tutturduğumuz kısımlar ilk günlerde hemen kopmuştu. Onun dışında canavar gibi...
    www.motorumla.net

Motosikleti
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    robocop modelinin tekstilini aldım.
    bende internetten vermiştim siprarişi.
    sitedeki beden ölçülerine göre sipariş verdim uydu
    yanlız ben astarından memnun değilim çok bol.kısa zamanda deforme olacağını düşünüyorum
    cepleri bana yetersiz geldi
    gerçekten ilgililer.siparişi verdim 2 günde elimde oldu.
    ayrıca beden uymassa değitiriyorlar.
    bence görerek al. şahsen şuan alacak olsam bu montu almazdım.

ayrıca fermar kısmından soğuk alıyo
    şunuda ekliyeyim mont kaliteli bi kumaş
    asıl önemli olan bu...
    ben de lbc tiger marka mont vardı (210 tl) kışlık astarı felan da var ama hiç bir işe yaramıyordu...
    hele yağmur yağmaya görsün...üstümde mont var mı yok mu belli değildi...şuan yeni sahibinde...
    ondan başka bir de 140 tl lik shark mont var...o bile lbc den cok cok cooook iyi...şuan shark var zaten...motoru büyütüyorum... daha kaliteli bir mont alayım dedim...bu haftadan itibarende artık kıbrıslı oluyorum ve oranın yapmuru hiç eksik olmuyormuş...acaba bu deri olan yagmurda geçirirmiki...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen sizinle aynı vücüt tipine sahibiz demek ki. Şayet tekstilden düşünüyorsanız xs olabilir. Çok soğuklarda içine deri mont da giyiyorum,tabi biraz daralıyor öyle.
    Deri olanın ölçüsünü bilemiyorum. Zaten siz telefonla arayın,gerekli yardımı yaparlar,iade konusunda da zorluk çıkartmıyorlardı. Kadıköy'de ki şubelerinde..
    ben deri olanı istiyorum....yarın bi telefon edip sorayım bari....

mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Deri montun kışın ısı yalıtımı iyi değildir. Hele Ankara soğuğunda hepten üşütür diyorum. Hudsondan aldığım deri montu halen kullanıyorum. Çok kalın bir deri sağlam ama pek ağır, kafelerde çok sandalye devirdim. Dirsek ve omuz korumaları biraz kötüceydi, sırt koruması pek korunaklı değildi yazlık montumun korumalarını takıp kullanıyorum. Deri mont yağmurda seni üzer ayrıca. Su geçirmez ama suyu bir miktar emer. Rüzgarıda yiyince montun kendisi buz olur.
    Amaç soğuktanda iyi korunmaksa deri değil tekstil mont almak gerek. Sudan ziyade rüzgarı geçirmemesi dolgusunun kalın olması ve vücuda sıkı oturması gerekir.
    Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    ben son 5 yıldır farklı zamanlar farklı ürünler aldım. hepsinden de memnunum. müşteri ile ilgilenmeleri de on numara. şirinevlerde bir yanlarında bir mağaza var. allah etmesin düşmeyin oraya. ben girdim bin pişman oldum. sürüsünden koyun çalışım da bir daha çalmaya gelmişim gibi davaranan çobanları koymuşlar. bas git la dese haya geçecek sinirin bozulmayacak.
    hudsondan kask dizlik eldiven sırtlık yağmurluk kilit yelek mont gibi şeyler aldım. hepsinden de memnunum.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Alıntı mayildiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deri montun kışın ısı yalıtımı iyi değildir. Hele Ankara soğuğunda hepten üşütür diyorum. Hudsondan aldığım deri montu halen kullanıyorum. Çok kalın bir deri sağlam ama pek ağır, kafelerde çok sandalye devirdim. Dirsek ve omuz korumaları biraz kötüceydi, sırt koruması pek korunaklı değildi yazlık montumun korumalarını takıp kullanıyorum. Deri mont yağmurda seni üzer ayrıca. Su geçirmez ama suyu bir miktar emer. Rüzgarıda yiyince montun kendisi buz olur.
    Amaç soğuktanda iyi korunmaksa deri değil tekstil mont almak gerek. Sudan ziyade rüzgarı geçirmemesi dolgusunun kalın olması ve vücuda sıkı oturması gerekir.
    Saatlerce sağanak yağmurda gezmeyecekseniz iyi bir deri mont su geçirmez. Rüzgar da almayacağı için içine giyeceğiniz yün veya termal bir içlik ile gayet sıcak yolculuklar yapabilirsiniz. Neydi meşhur laf, "Rüzgar demiş, bin kat keçe ben senden geçe, bir kat deri dururum geri"
    Gökhan YAŞDAL

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    1 defa kibris`a kask siparis etmistim internet uzerinden gecikme falan olmadi memnun kaldim

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    2 hafta önce robocop modelini almak için gitmiştim fakat ellerinde yoktu ve mart ayına kadar gelmeyeceğini söyledileri bende aşağıdaki modeli aldım.

korumaları yeterli ve dışardan bakınca motosiklet montu olduğu anlaşılmıyor bence en güzel yanıda bu (sırt koruması biraz yetersiz, değiştirmekte fayda var).

kalitesi çok iyi, göğüs kısmındaki havalandırma fermuarları robocop'a göre daha ufak bu belki sıcak havalarda sorun yaratabilir ama kol ve sırtlardaki havalandırmalar çok iyi.

ayrıca koltuk altında da 3er adet perçinli havalandırma deliği var, bunlar oldukça işe yarıyor. ister robocop ister başka model olsun bence düşünmeden alabilirsin.

boy 1.76cm - kilo 70 bana S beden çok rahat oldu.

http://www.hudsonderi.com/?urun-162-...torsiklet.html
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce robocop modelini almak için gitmiştim fakat ellerinde yoktu ve mart ayına kadar gelmeyeceğini söyledileri bende aşağıdaki modeli aldım.

korumaları yeterli ve dışardan bakınca motosiklet montu olduğu anlaşılmıyor bence en güzel yanıda bu (sırt koruması biraz yetersiz, değiştirmekte fayda var).

kalitesi çok iyi, göğüs kısmındaki havalandırma fermuarları robocop'a göre daha ufak bu belki sıcak havalarda sorun yaratabilir ama kol ve sırtlardaki havalandırmalar çok iyi.

ayrıca koltuk altında da 3er adet perçinli havalandırma deliği var, bunlar oldukça işe yarıyor. ister robocop ister başka model olsun bence düşünmeden alabilirsin.

boy 1.76cm - kilo 70 bana S beden çok rahat oldu.

http://www.hudsonderi.com/?urun-162-...torsiklet.html
    oldukça güzel gözüküyor soğuk engellemekte başarılı mı?

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Son derece memnunum. Tepeden tırnağa Şirinevler HUDSON dan giyeriz Eşim dahil. Ürünler tamamen amerikan malı ve Amerikan kalitesi. Personeli ise süper insanlar. Hayrettin ve Mehmet kardeşim. Önce insanlar. Sonra esnaf. Kalıtesiz mal satılmaz. Değişim söz konusu olursa asla itiraz yok. Alacağın mallarda garantısı benım diyebilirim. Birkaç gün sonra Mağaya uğrayacam. Size de yardimcı olurum.

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birde şu linkteki FİYATLARI VE KALİTEYİ inceleyin TR de milleti nasıl yiyorlar:

http://www.motorcycle-superstore.com...ding-Gear.aspx

http://www.revzilla.com/motorcycle-j...&sort=featured

Motosikleti
    gerçekten de bu deri montların korumaları için CE onaylı ve su geçirmez felan yazılmamış....

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Alıntı dersansport adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piyasada 100tlye satılan botu internete koyuyorlar fiyat yazıyorlar 300tl sonra üstüne bir çizik atıp 125 tlye indirdik diyorlar sonrada yüzde 200 indirim yaptık diyen bir firma sizce birşey alırımıyım ordan?
    şeytan diyorki internetle felan uğraşma....
    git ulusan motora hörgüçlü dainese yada revite 700-800-1000 neyse artık bayıl gel diyor....
    tabi ordan da bi 200-300ün extra gireceği kesinde...en azından deneyerek görerek almak var....

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)