Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hudson Deriden memnun olanlar

REKLAM ALANI
    skrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Merlin S 150
    moto giyim aksesuar söz konusu ise Hudson Deri den şaşma derim...
    "Adım, Admin..."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şeytan diyorki internetle felan uğraşma....
    git ulusan motora hörgüçlü dainese yada revite 700-800-1000 neyse artık bayıl gel diyor....
    tabi ordan da bi 200-300ün extra gireceği kesinde...en azından deneyerek görerek almak var....
    Dur üstad sakin ol Gerçi ben Dainese'ye verdiğin paraya bişey demem de, yine de gaza gelme sen
    #sürenadam

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    zaten hudsonun deri ceketlerının açıklamalarında korumalar ile ilgili düzgün birşey yazmıyor...
    almıyom ülen hudson mudson....
    zaten motoru da sattık....

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı frustrated adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oldukça güzel gözüküyor soğuk engellemekte başarılı mı?
    şöyle söyleyeyim, ben sıcağı seven birisiyim.

muhtemelen 4 - 5 derece havalarda textil montumu giymeyi tercih ederim ama şu an istanbul'daki havada montu kullanıyorum (yağışta üzerine yağmurluk giyiyorum ceketi korumak için).
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle söyleyeyim, ben sıcağı seven birisiyim.

muhtemelen 4 - 5 derece havalarda textil montumu giymeyi tercih ederim ama şu an istanbul'daki havada montu kullanıyorum (yağışta üzerine yağmurluk giyiyorum ceketi korumak için).
    Yani hocam? Ben bişey anlamadım Mesela şuaralar istanbulda hava kaç derece ve giydiğinizde üşümüyor musunuz? Ben mesela ankara soğuğu için (~0 dereceyi buluyor çoğunlukla) kıyaslama yapmak istiyorum da...
    #sürenadam

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    @ferhatkars ben hudson' dan harley ceket aldım, winnie de robocop aldı, ikimizde çok memnunuz. Daha sonra chap aldık birer tane daha sonra ben birde deri yelek aldım. ben 2 defa eski düştüm eski motorla tabii yavaşça yan yattım diyelim, gayet sağlam derisi kalın, ama tek kötü yanı gayet pis kokuyor =)

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    arkadaşım, linkini verdigin mont ve eldiven deri oldugu için sagnak yagışlı havada mutlaka su alır.mont sünger gibi çekmez ama eldiveni mutlaka çıkarıp çamaşır sıkar gibi sıkacaksın.bunları kullanacaksan mutlaka yanında yagmurluk bulundurmalısın.eldiven içinde 3 parmaklı korumalar var su geçirmeyen.feyizoglunda vardı.deri organik bir malzeme oldugundan su ile fazla temas ettirilmemeli sen farkına varmadan için için çürür.verdigin paraya yazık olur.ve çok soguk havalarda kesinlikle donacaksın.illaki deri giycem diyorsan:
    1:neopren içlik (kollularıda var artık Bkz.freemoto.com)
    2:mutlaka yagmurluk (mümkünse tulum al çok kullanışlı )
    3:eldiven koruyucu
    ürünlerin kalitesine gelirsek o kadarda ahım şahım bişi degiller.Pakistan malı.bence motomax daki kushitanilerin yanına bile yaklaşamaz.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

boşver kardeşim robocop falan.üniforma gibi oldu bi festivale falan git bak 10 kişiden 4 ünde var .
    ben ulusanda bi Dainese monta baktım mükemmeldi fiyat biraz pahalı (595euro) ama kalite fışkırıyordu.yaza doğru 2 tane alacağım.

Motosikleti
    kaliteli bi tekstil alayım bari.... istemiyorum deri meri...

Motosikleti
    mr 150 vulture yolda :)
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi kafayı taktım valla bu monta....internetten sakata gelmeyelim...motor için biriktirdiğim para heba olmasında...daha önceden hiç netten alış-veriş yapmadım...
    ordan bir arkadaş en azından gidip baksa yerinde görse....daha iyi olmaz mı....
    Arkadaşlar problem olcağını zannetmiyorum robocop mont alan bir arkadaşım vardı siteden almıştı herhangi bir problem yaşamadı ayrıca bende zaman zaman internetten alış veriş yaparım diğer bir arkadaşımda internetten 5.500 tl lik 1958 les paul elektro gitar almıştı mücevher gibi getirmişlerdi problem olmaz

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    2008 yılından beri hudsondan aldığım cordura kumaş robocop ceketi kullanıyorum. arkadaşımdada linkini verdiğin deri olanı var. ikisininde tek ve en büyük ortak yanı olabildiğince dandik olan fermuarları. çok kötü bir fermuar kullanılmış montlarda. aldığımdan beri fermuarların tutma yerleri ana fermuar gövdesinden kopuyor. senelerdir tutma yeri olmadan kapatıp açıyorum. en sonunda yan cep ve kol fermuarı isyan bayrağı çekerek komple bozuldular. sonunda onlarda bende rahat ettik bunların haricinde iç astarın kol kısmı giyip çıkarırken yerinden oynamasın diye kolun uç tarafın sabitleniyordu ama ilk günlerden itibaren oda gitti. takıp çıkarılabilen korumalarında çırtları bir iki yıkama esnasında sökülüp takılırken ufaktan yırtıldı. bu saydıklarım deri versiyonu içinde geçerli. bunlar eksi yönleri. fakat şunuda söyleyim 4 senedir hergün, yağmur çamur kızgın güneş demeden kullandım, canını aldım ama kumaşında en ufak bir yırtılma ve zedelenme, kumaşta erime gibi bir durum söz konusu değil. bu yazın gene aynısından birtane almayı düşünüyorum. hatta yazın fiyat gene düşerse deri olanınıda alabilirim. fiyat- işe yararlılık durumu göz önüne alınınca bence makul bir mont. su geçirme durumu ise deri olanı fermuar kısmından şiddetli yağışta kullanılıyorsa su geçirebilir doğal olarak ama ufak ıslanmalarda sorun yok. benim mont ise su sızdırmıyor, maşallah olduğu gibi emiyor. anlıycağın yazlık mont olarak tekstil olanı, soğuk havalar için deri olanı tercih edilmeli.
    fiyat olaraksa hudson mağazalarından hudson ürünleri pazarlık yapılarak gayet makul fiyatlara alınabiliyor. kendi üretimleri olduğu için fiyatlarda esnek olabiliyorlar fakat internet üzerinden alışverişte bu pek söz konusu değil. sadece mont değil başka ürünlerde alacaksan Ankaradan hafta sonu otobüse atlayıp gelip mağazada deneyerek, birebir görerek ve pazarlık yaparak alıp gitmen bence daha iyi.

Motosikleti
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2008 yılından beri hudsondan aldığım cordura kumaş robocop ceketi kullanıyorum. arkadaşımdada linkini verdiğin deri olanı var. ikisininde tek ve en büyük ortak yanı olabildiğince dandik olan fermuarları. çok kötü bir fermuar kullanılmış montlarda. aldığımdan beri fermuarların tutma yerleri ana fermuar gövdesinden kopuyor. senelerdir tutma yeri olmadan kapatıp açıyorum. en sonunda yan cep ve kol fermuarı isyan bayrağı çekerek komple bozuldular. sonunda onlarda bende rahat ettik bunların haricinde iç astarın kol kısmı giyip çıkarırken yerinden oynamasın diye kolun uç tarafın sabitleniyordu ama ilk günlerden itibaren oda gitti. takıp çıkarılabilen korumalarında çırtları bir iki yıkama esnasında sökülüp takılırken ufaktan yırtıldı. bu saydıklarım deri versiyonu içinde geçerli. bunlar eksi yönleri. fakat şunuda söyleyim 4 senedir hergün, yağmur çamur kızgın güneş demeden kullandım, canını aldım ama kumaşında en ufak bir yırtılma ve zedelenme, kumaşta erime gibi bir durum söz konusu değil. bu yazın gene aynısından birtane almayı düşünüyorum. hatta yazın fiyat gene düşerse deri olanınıda alabilirim. fiyat- işe yararlılık durumu göz önüne alınınca bence makul bir mont. su geçirme durumu ise deri olanı fermuar kısmından şiddetli yağışta kullanılıyorsa su geçirebilir doğal olarak ama ufak ıslanmalarda sorun yok. benim mont ise su sızdırmıyor, maşallah olduğu gibi emiyor. anlıycağın yazlık mont olarak tekstil olanı, soğuk havalar için deri olanı tercih edilmeli.
    fiyat olaraksa hudson mağazalarından hudson ürünleri pazarlık yapılarak gayet makul fiyatlara alınabiliyor. kendi üretimleri olduğu için fiyatlarda esnek olabiliyorlar fakat internet üzerinden alışverişte bu pek söz konusu değil. sadece mont değil başka ürünlerde alacaksan Ankaradan hafta sonu otobüse atlayıp gelip mağazada deneyerek, birebir görerek ve pazarlık yaparak alıp gitmen bence daha iyi.
    ilginden dolayı teşekkür ederim abi....
    bende şuan 4 yıl önce 140 tl ye aldıgım shark marka tekstil mont var....sizin yazdıklarınıza bakarakdan şuandaki montum hudsondan çok çok iyi durumda....2 defa da kaza yaptım sürüklendim....siz montunuzun canını almışınız...benimde sizden pek farkım yok...
    daha iyisini alayım dedim ama....benimkinden pek bir farkı yokmuş....hatta bendeki mont daha kaliteli sayılır....fermuarları,cırtları,yagmur geçirmezliği....
    biraz daha zaman geçsin bakalım...yeni motoru alırken(en geç 2 ay içinde) bir daha araştırma yaparım....
    saygılar....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)