moto giyim aksesuar söz konusu ise Hudson Deri den şaşma derim...
moto giyim aksesuar söz konusu ise Hudson Deri den şaşma derim...
"Adım, Admin..."
zaten hudsonun deri ceketlerının açıklamalarında korumalar ile ilgili düzgün birşey yazmıyor...
almıyom ülen hudson mudson....
zaten motoru da sattık....
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
@ferhatkars ben hudson' dan harley ceket aldım, winnie de robocop aldı, ikimizde çok memnunuz. Daha sonra chap aldık birer tane daha sonra ben birde deri yelek aldım. ben 2 defa eski düştüm eski motorla tabii yavaşça yan yattım diyelim, gayet sağlam derisi kalın, ama tek kötü yanı gayet pis kokuyor =)
arkadaşım, linkini verdigin mont ve eldiven deri oldugu için sagnak yagışlı havada mutlaka su alır.mont sünger gibi çekmez ama eldiveni mutlaka çıkarıp çamaşır sıkar gibi sıkacaksın.bunları kullanacaksan mutlaka yanında yagmurluk bulundurmalısın.eldiven içinde 3 parmaklı korumalar var su geçirmeyen.feyizoglunda vardı.deri organik bir malzeme oldugundan su ile fazla temas ettirilmemeli sen farkına varmadan için için çürür.verdigin paraya yazık olur.ve çok soguk havalarda kesinlikle donacaksın.illaki deri giycem diyorsan:
1:neopren içlik (kollularıda var artık Bkz.freemoto.com)
2:mutlaka yagmurluk (mümkünse tulum al çok kullanışlı )
3:eldiven koruyucu
ürünlerin kalitesine gelirsek o kadarda ahım şahım bişi degiller.Pakistan malı.bence motomax daki kushitanilerin yanına bile yaklaşamaz.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
boşver kardeşim robocop falan.üniforma gibi oldu bi festivale falan git bak 10 kişiden 4 ünde var .
ben ulusanda bi Dainese monta baktım mükemmeldi fiyat biraz pahalı (595euro) ama kalite fışkırıyordu.yaza doğru 2 tane alacağım.
kaliteli bi tekstil alayım bari.... istemiyorum deri meri...
Arkadaşlar problem olcağını zannetmiyorum robocop mont alan bir arkadaşım vardı siteden almıştı herhangi bir problem yaşamadı ayrıca bende zaman zaman internetten alış veriş yaparım diğer bir arkadaşımda internetten 5.500 tl lik 1958 les paul elektro gitar almıştı mücevher gibi getirmişlerdi problem olmaz
2008 yılından beri hudsondan aldığım cordura kumaş robocop ceketi kullanıyorum. arkadaşımdada linkini verdiğin deri olanı var. ikisininde tek ve en büyük ortak yanı olabildiğince dandik olan fermuarları. çok kötü bir fermuar kullanılmış montlarda. aldığımdan beri fermuarların tutma yerleri ana fermuar gövdesinden kopuyor. senelerdir tutma yeri olmadan kapatıp açıyorum. en sonunda yan cep ve kol fermuarı isyan bayrağı çekerek komple bozuldular. sonunda onlarda bende rahat ettik bunların haricinde iç astarın kol kısmı giyip çıkarırken yerinden oynamasın diye kolun uç tarafın sabitleniyordu ama ilk günlerden itibaren oda gitti. takıp çıkarılabilen korumalarında çırtları bir iki yıkama esnasında sökülüp takılırken ufaktan yırtıldı. bu saydıklarım deri versiyonu içinde geçerli. bunlar eksi yönleri. fakat şunuda söyleyim 4 senedir hergün, yağmur çamur kızgın güneş demeden kullandım, canını aldım ama kumaşında en ufak bir yırtılma ve zedelenme, kumaşta erime gibi bir durum söz konusu değil. bu yazın gene aynısından birtane almayı düşünüyorum. hatta yazın fiyat gene düşerse deri olanınıda alabilirim. fiyat- işe yararlılık durumu göz önüne alınınca bence makul bir mont. su geçirme durumu ise deri olanı fermuar kısmından şiddetli yağışta kullanılıyorsa su geçirebilir doğal olarak ama ufak ıslanmalarda sorun yok. benim mont ise su sızdırmıyor, maşallah olduğu gibi emiyor. anlıycağın yazlık mont olarak tekstil olanı, soğuk havalar için deri olanı tercih edilmeli.
fiyat olaraksa hudson mağazalarından hudson ürünleri pazarlık yapılarak gayet makul fiyatlara alınabiliyor. kendi üretimleri olduğu için fiyatlarda esnek olabiliyorlar fakat internet üzerinden alışverişte bu pek söz konusu değil. sadece mont değil başka ürünlerde alacaksan Ankaradan hafta sonu otobüse atlayıp gelip mağazada deneyerek, birebir görerek ve pazarlık yaparak alıp gitmen bence daha iyi.
ilginden dolayı teşekkür ederim abi....
bende şuan 4 yıl önce 140 tl ye aldıgım shark marka tekstil mont var....sizin yazdıklarınıza bakarakdan şuandaki montum hudsondan çok çok iyi durumda....2 defa da kaza yaptım sürüklendim....siz montunuzun canını almışınız...benimde sizden pek farkım yok...
daha iyisini alayım dedim ama....benimkinden pek bir farkı yokmuş....hatta bendeki mont daha kaliteli sayılır....fermuarları,cırtları,yagmur geçirmezliği....
biraz daha zaman geçsin bakalım...yeni motoru alırken(en geç 2 ay içinde) bir daha araştırma yaparım....
saygılar....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)