Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Görsel zevkliler araniyor.

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacim, nedir bu cift far sevdasi Neden ama? Niye? Niye ha niye?
    derbiyi kullanıyorum
    çok ayrı bir havası var motorun
    kargaya yavrusu şahan gözüktüğünden değil
    ortada hakkaten bir şahan var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun gibi bişey kıvırtsan olmaz mı ?

http://img43.imageshack.us/img43/800...ccederdocc.jpg
    Guzelmis ama, elcik koruma degil o, e koruma, gerisi eksik

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derbiyi kullanıyorum
    çok ayrı bir havası var motorun
    kargaya yavrusu şahan gözüktüğünden değil
    ortada hakkaten bir şahan var
    Taygır'im zevk renk melesi dedikleri sey devreye giriyor iste tamda burada, cift far naked makinaya cok guzel gider bence, ama enduro yada crossta olmuyo sanki.
    Kazasiz belasiz kullan şahinini

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Aluminyum'u 6 metre boy olarak, hemde kiloyla satiyorlar. Hem 6 metre hem kiloyla. Hem kiloyla hemde 6 metre. Hemde 25 lira kilosu. Angara'ya bilet alirim 25 liraya, guvvatlim yapar beaaa.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Guzelmis ama, elcik koruma degil o, e koruma, gerisi eksik
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6511616/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6509017/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1464958/detay/

hele bide bunlara bak bakalım...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Allah razi olsun hepsine bakmistim, en guzelleri polisport diye bir marka. Acerbisten daha guzel seyler yapiyo. Ama cok pahalilar. Piyasada 50 liraya satilanlarda cok dandik. Sanki bende biraz kıl biriyim cabuk begenmiyorum
    Aluminyum bulaydin iyiydi

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    kuvvatlın kendine niye yapmamış o zaman bi sor hele
    ANGARAJ

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    erdem benden önce gelmişin mt ye..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuvvatlın kendine niye yapmamış o zaman bi sor hele
    Benden aldi o fikri, biraz zaman gecsin yapar. Simdi yapamaz, ozenti demesinler diye. Gururlu adamdir o :p

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Allah razi olsun hepsine bakmistim, en guzelleri polisport diye bir marka. Acerbisten daha guzel seyler yapiyo. Ama cok pahalilar. Piyasada 50 liraya satilanlarda cok dandik. Sanki bende biraz kıl biriyim cabuk begenmiyorum
    Aluminyum bulaydin iyiydi
    az bekle arıyorum onu da buluruz olmadı kıvırttırırız
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erdem benden önce gelmişin mt ye..
    Abi hadi ben telefondan giriyorum da, sen simdi yanimdaydin, ne ara gittin hemen pc basina oturdun beaa

Motosikleti
    Honda cb125e
    Abi hadi ben telefondan giriyorum da, sen simdi yanimdaydin, ne ara gittin hemen pc basina oturdun beaa
    senlen kahvelerimizi içtikten sonra sen beni gidecem yerde bıraktın. hava soğuktu kendimi büyük bi boşlukta hissettim.. yalnız kaldım.. bende buraya geldim..

senlen kahvelerimizi içtikten sonra sen beni gidecem yerde bıraktın. hava soğuktu kendimi büyük bi boşlukta hissettim.. yalnız kaldım.. bende buraya geldim..
    Aman abi dikkat et, senin bosluklar zor doldurulur (:

Motosikleti
    Honda cb125e
    ne ettin ön ızgarayı halledebildinmi.....

ne ettin ön ızgarayı halledebildinmi.....
    Bisiler uydurdum gibi, boyayip yapicam montajini. Tembel adamim ben

Proje biraz geç ilerliyor ama ilerliyor nihayetinde

Farı değiştirmemeye karar verdim, çok kararsız kaldım, son kararım değiştirmemek, eminim sanki gibiyim

Far koruma ızgarası yapayım dedim, sonra değişik birşey olsun olmuşken dedim. Resimde gördüğünüz bir abajurun demirleriydi zamanında.

Uploaded with ImageShack.us

Maksat yuvarlak farı gözü yanıltarak köşeli gösterebilmekti. Başarılı olmuşmuyum siz karar verin artık.

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ee ne güzel işte! elinden işte geliyormuş! süper!!!

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Sanki olmamış ya şimdi motoru yenilerken tabi çok masraf da yapmamak lazım. Ama ister istemez masraf olcak. Benim düşündüğüm en keskin yapabilceklerini söyliyim sana.

-Depo değiştirmek masraflı gerek yok zaten. Depoyu ve arkadaki grenajları siyah kaplama yada carbonfiber yapabilirsin.
    -Tabi krom yerler ve motor gri olca için hangi motor olursa olsun ben beyaz yanağın yakışacağını düşünüyorum. Tabi tekerlerin dublex sanırım. Beyaz yanakta olmaz boyayabilirsin anca. Motorun simsiyah olurken boyamayı sağlıklı bi şekilde yaparsan hava katacaktır.
    -Bide ama bu masraflı fakat motorunun tamamen havasını değiştirir. Gidonu değiştirerek çamurluğu yükseltip tam cross havası verebilirsin. Aslında tek bunu yapsan bile motorun havası tamamen değişir.
    -Yuvarlak farı kare farla takas et. Croslara kare far çok yakışıyo. Tabi imkanın olursa çift yuvarlak far ama o zor olur diye düşünüyorum.

Ama en temel bence sen gidon olayını düşün o tamamen değiştircek motorunun havasını tabi ne kadar olur bilmiyorum.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee ne güzel işte! elinden işte geliyormuş! süper!!!
    Saol paşam, iş geliyor elimizden Allah'a şükür de imkanlar dahilinde acele etmiyoruz sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:01 ----------

Dip not : Telli jantta dubleks lastik olmaz hocam. Bildiğin eski usul şambrelli. Yazılışını bile bilmiyorum hatta

Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanki olmamış ya şimdi motoru yenilerken tabi çok masraf da yapmamak lazım. Ama ister istemez masraf olcak. Benim düşündüğüm en keskin yapabilceklerini söyliyim sana.

-Depo değiştirmek masraflı gerek yok zaten. Depoyu ve arkadaki grenajları siyah kaplama yada carbonfiber yapabilirsin.
    -Tabi krom yerler ve motor gri olca için hangi motor olursa olsun ben beyaz yanağın yakışacağını düşünüyorum. Tabi tekerlerin dublex sanırım. Beyaz yanakta olmaz boyayabilirsin anca. Motorun simsiyah olurken boyamayı sağlıklı bi şekilde yaparsan hava katacaktır.
    -Bide ama bu masraflı fakat motorunun tamamen havasını değiştirir. Gidonu değiştirerek çamurluğu yükseltip tam cross havası verebilirsin. Aslında tek bunu yapsan bile motorun havası tamamen değişir.
    -Yuvarlak farı kare farla takas et. Croslara kare far çok yakışıyo. Tabi imkanın olursa çift yuvarlak far ama o zor olur diye düşünüyorum.

Ama en temel bence sen gidon olayını düşün o tamamen değiştircek motorunun havasını tabi ne kadar olur bilmiyorum.
    İçin rahat olsun hocam, gidon değişecek Yenisini almasam da üzerinde bi kaç değişiklik olacak.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Saol paşam, iş geliyor elimizden Allah'a şükür de imkanlar dahilinde acele etmiyoruz sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:01 ----------

Dip not : Telli jantta dubleks lastik olmaz hocam. Bildiğin eski usul şambrelli. Yazılışını bile bilmiyorum hatta

İçin rahat olsun hocam, gidon değişecek Yenisini almasam da üzerinde bi kaç değişiklik olacak.
    Gidonu değişrmesen de çamurluğu yukarı kaldırman da fayda var bence inşallah istediğin gibi olur
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidonu değişrmesen de çamurluğu yukarı kaldırman da fayda var bence inşallah istediğin gibi olur
    Kafamdaki şeyleri söylüyorsun sen sanki, beynimi mi okuyosun ne

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Kafamdaki şeyleri söylüyorsun sen sanki, beynimi mi okuyosun ne
    Aklın yolu birdir Yaklaşık 3 gün önce senin gibi bende motorumu görsel olarak düzenlemeye çalışıyodum. Benim tek yapamadığım beyaz yanak olayı o da tekerin dublex olmasından dolayı. Şu an karayollarının asfaltlara çektiği beyaz şerit boyalarından arıyorum. O sağlam boya diyolar onla kendim beyaz yanak misali tekeri boyıcam. Pastayı cilayı herşeyi kendim attım. Hava filtresine dirseği kendim ayarladım. Emeklerin boşa gitmedimi süper oluyo. İnşallah seninde gitmez.

Ama sen yine de çamurluğu kaldır

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)