Görsel zevkliler araniyor.
Reklamlar
-
24 Aralık 2011, 00:54
Moderatör
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
yok sadece jant çemberi ve telleri değiştirirsen fren merkezi ve diskleri uydurursun diyorum ve bunu en kolay yollu çinli motorların jant çemberleriyle yapabilirsin derim veya tamircileri gezip sadece jant çemberi aricaksın üstadım
Bide boya tabancası ucuz bişi öle pahalı değil ya 40-50 lira demişti fatih abi biraz bakmak lazım hatta banada lazım ondan işin bitince bana kargolarsan çok hayır duamı alırsın
Jant olayini bilmiyorum hic. Herhangi bir 17 inc cember alsam her turlu 17 lastigi takabilir miyim, yada dedigin gibi 17 cemberle ayni gobegi kullanirsam fren merkezinin yeri sabit mi kalacak. Kafami karistiriyosun dedikce daha cok karistiriyosun haci
Reklamlar
-
24 Aralık 2011, 01:14
uyumlu bi süper motor kafa grenajı ile bu işin altından kalkarsın ve ön çamurluk,bence depo farklı duruyor. HOŞŞŞ hiç elleme hem keseni hemde kafanı yorar.
-
24 Aralık 2011, 01:38
Moderatör
murat_1989 adlı üyeden alıntı
uyumlu bi süper motor kafa grenajı ile bu işin altından kalkarsın ve ön çamurluk,bence depo farklı duruyor. HOŞŞŞ hiç elleme hem keseni hemde kafanı yorar.
Peki Murat, anladim ben seni (:
-
24 Aralık 2011, 10:57
Kocaeli İl Temsilcisi
Lucas adlı üyeden alıntı
İrfan abi, kafamda bi kac sey var. Belki bi ara ugrayabilirim yanina, sende kompresor ve boya tabancasi varmiydi? :p
valla erdem uzun zamandır alacağım eksiklerim arasında şekerim, boya tabancası 500 lira ,100 lt lik birde kompresör alacağım aslında şu ana kadar almam gerekiyordu fakat cimi cibi yaptığım arkadaşı bekliyorum ,
sana ne kadar komresör lazım olduğunu söyle yani 3 gün mü 1 saatmi ? öyle idareten eşden dosttan tedarik ediyorum kendim alana kadar... fakat kimsenin elinin altındaki kompresöre iş zamanı, çalışırlarkende, el koyamıyorum milllet işini görüyor olmaz
yavvv bu aletsizlik var ya acayip can sıkıyor helede böyle işlerle uğraşıyorsan ):
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
24 Aralık 2011, 12:10
-
24 Aralık 2011, 13:48
motosiklet temiz kuruyor Allah kaza bela göstermesin.
akılma gelen deyişiklikler
1-gidon'a siperlik cam
2-tel jant yerine 3 veya 5 kol çelik jant(beyaz veya siyah)
3-motor koruma demiri
4-ön çamurluk deyişimi(daha yüksek bir yere yani yukarı)
5-ortadaki siyah bölgeye karbon kaplama çok iyi durur
6-isteğe bağlı aynalarda deyiştirilebilir
7-sis farı
8-depodaki yazı sökülüp yerine lucas veya LCS yazabilirsin
şimdilik aklıma ve gözüme çarpan detaylar bu kadar....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
24 Aralık 2011, 16:04
Moderatör
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
valla erdem uzun zamandır alacağım eksiklerim arasında şekerim, boya tabancası 500 lira ,100 lt lik birde kompresör alacağım aslında şu ana kadar almam gerekiyordu fakat cimi cibi yaptığım arkadaşı bekliyorum ,
sana ne kadar komresör lazım olduğunu söyle yani 3 gün mü 1 saatmi ? öyle idareten eşden dosttan tedarik ediyorum kendim alana kadar... fakat kimsenin elinin altındaki kompresöre iş zamanı, çalışırlarkende, el koyamıyorum milllet işini görüyor olmaz
yavvv bu aletsizlik var ya acayip can sıkıyor helede böyle işlerle uğraşıyorsan ):
Yok abi, sagdan soldan bende bulurum Sende varsa hic cebellesmiyeyim dedim. GaCCaL nickli arkadas diyor ya 50 liraya boya tabancasi var diye, sulu boya yapicak herhalde onunla. En son bi arkadas 1000 lira vermisti boya tabancasina. Saol abim bu arada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
erdem, gece rüyamda seni gördüm.
motorunu dağıtmışsın ve depoyla uğraşırken eskciler parçalarını çalmışlar ama sen dert etmiyorsun.
jantlara murat 124 jantı uyduracam, fareara da reno 12 farı takacam diyordun...
ama jant şeridini ille de yeşil istiyordun nedense...
hayra yor e mi ( ben yoramadım da
)
Ne derler, yorgan ustunden acilmis, acikta kalmis
Motorun yarisi kapinin onunde, geri kalan yarisi evde abi. Hanim heryer benzin koktu diye isyanlarda zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
ozrace adlı üyeden alıntı
motosiklet temiz kuruyor Allah kaza bela göstermesin.
akılma gelen deyişiklikler
1-gidon'a siperlik cam
2-tel jant yerine 3 veya 5 kol çelik jant(beyaz veya siyah)
3-motor koruma demiri
4-ön çamurluk deyişimi(daha yüksek bir yere yani yukarı)
5-ortadaki siyah bölgeye karbon kaplama çok iyi durur
6-isteğe bağlı aynalarda deyiştirilebilir
7-sis farı
8-depodaki yazı sökülüp yerine lucas veya LCS yazabilirsin
şimdilik aklıma ve gözüme çarpan detaylar bu kadar....
5. maddeyi yaptim zaten hocam cok onceden, resimlerde yok ama.
Tesekkurler onerilerin icin
-
25 Aralık 2011, 00:10
Moderatör
www.moto-heaven.com/store/images/P/HGSTR8.jpg
Resimdeki gibi elcik koruma yapmayi dusunuyorum. Malzeme konusunda fikri olan? Aluminyum kullansam cabuk egilir ama saglam olur mu?
-
26 Aralık 2011, 12:29
-
26 Aralık 2011, 12:45
Lucas adlı üyeden alıntı
orijinali ve de makul olanı alüminyum zaten moruk. yap alüminyumdan, gayet güzel olur.bendekini ölçtüm, genişlik 20mm, kalınlık 10 mm. o ölçüde alüminyum lama satılıyor zaten, kilosu 7 lira.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
26 Aralık 2011, 13:36
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
orijinali ve de makul olanı alüminyum zaten moruk. yap alüminyumdan, gayet güzel olur.bendekini ölçtüm, genişlik 20mm, kalınlık 10 mm. o ölçüde alüminyum lama satılıyor zaten, kilosu 7 lira.
tüyo verip durma gardaş , sen böyle yaparsan biz ne vercez adama...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
26 Aralık 2011, 14:55
Moderatör
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
abi fatih abide bunlardan var üstlerine plastik neyinde takılabiliyor yalnız 150 gayme gibi bir fiyatı var idi ha ben aliminyumdan yapıcam kendim kesicem biçicem yamultucam diyorsan ki dayanıklı olmaz ama kendin yapacaksan yamulduksıra yenisini tak geç derim
bu arada jant ve lastik işini ne yaptın??
Hacim, janti degistirmicem, arazi yaparim arada karar verdim. Lastikleride yaza dogru degistiririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Saol pasam, engin bilgi ve teknik tecrubelerinden beni mahrum etmedigin icin sevgilerimi seyediyorum sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
takendy adlı üyeden alıntı
tüyo verip durma gardaş , sen böyle yaparsan biz ne vercez adama...
Tuyolari ben buluyom, fikir danisiom. Sen hele bi ver tuyo da gorek, begenek, uygulayak
-
26 Aralık 2011, 15:01
ortaya bişi çıktımı görsel anlamda felan...merak ettimde.
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
26 Aralık 2011, 15:15
Moderatör
mezit adlı üyeden alıntı
ortaya bişi çıktımı görsel anlamda felan...
merak ettimde.
Aluminyum sanayi disinda nerde var Yalova'da, soylersen cikabilir gorsel bisiler
-
26 Aralık 2011, 15:26
hemen söyleyim mimar sinan caddesinde koç alüminyum toptancı bide mezarlık yolunun başında anadolu metal varişine yarayan bişiler bulurusun..
-
26 Aralık 2011, 15:30
örnek olaraktan
-
26 Aralık 2011, 17:16
Moderatör
mezit adlı üyeden alıntı
hemen söyleyim mimar sinan caddesinde koç alüminyum toptancı bide mezarlık yolunun başında anadolu metal varişine yarayan bişiler bulurusun..
Kaktiriim koc aluminyuma. 6 metre varmis, kesemezmis. Kilosu 25 liraymis.
-
26 Aralık 2011, 17:18
Lucas adlı üyeden alıntı
Kaktiriim koc aluminyuma. 6 metre varmis, kesemezmis. Kilosu 25 liraymis.
sana ne lazım alüminyumdan
-
26 Aralık 2011, 17:18
Moderatör
tigermbz adlı üyeden alıntı
Hacim, nedir bu cift far sevdasi Neden ama? Niye? Niye ha niye?
-
26 Aralık 2011, 18:09
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)