şu iki farlı triumph çok hoş duracak gibi bencede..
şu iki farlı triumph çok hoş duracak gibi bencede..
ANGARAJ
muhteşem bi fikrim var, eğer lastiklerin eskiyse ön jantıda 17 ile değiştir ve ikisinede supermoto tarzı yanak açısı düşük lastikler tak. motorunu çok kışkırtıcı gösterir. Supermoto gibi durması daha hoş olur gibi geldi. Motosiklet benim olsa yapıcağım ilk iştir.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
resme bakılınca bence ilk olarak KASK'I değiştirmelisin
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Kaskim fullface oldugu icin, resimdeki kask arkadasin ceneden acilir kaski. Benimki siyah, uyuyor yani bir sekilde, bi de ceneden acilir olaydi iyiydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:28 ----------
Resimde gordugunuz uzere, boyle bir kafa grenaji buldum. Kendisi MZ kafa grenaji oluyor Tipi benim hosuma gitmedi bu haliyle, ama kesip bicip guzel bir sekil verilebilir. İvet var mi konu hakkinda fikri olan?
ikiz far'a 20 dolar basıyorum.
grenaja bak, zevksız adam.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
al benden de o kadar hem eski tenereler olsun AT'ler olsun hep iki farlı illa grenaj olması gerekmiyor şahsi fikrim Grenajssız 2 farda gayet kışkırtıcı bi görünüm!!ha jant olayına da takılma bu kadar sadece ön jant çember değişimi ile halledebilirsin ordayken söylemiştim hatırlarsan çember değişecek ve teller değişecek onu irfan abimiz bile yapar yani o denli zor bi işlem değil ha lastikleri zaten değiştirecektin yukarıda kefeee nin dediği gibi lastiklerin fiyatlarını bir araştır derim eğerki uygunsa tadından yenmez ve çok hoş bi görünü olur gibi??
ANGARAJ
portbagajı ve depoyu değiştirebilirsin... farı değiştirmelisin. bir de ön amortisörlere krosçuların taktığı (toz gelmesin diye) bir aparat var ismini bilmiyorum, önden kapatıyor amortisörü. o aksesuardan takabilirsin
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Erdem simdi dikkatlice baktim senin motora
On kafa grenajini iptal et. Eger cift far yapacak isen burda yapilmisi zaten var, ornek resimdeki yanliz Buel fari. fikir verir.
Depoyu ek yapip , selemnin su yukari dogru kalkan yerlerini iptal etmen gerekli
Egzozlarindan da degismesi gerekli , sanirim en tuzlu kisim orasi olacak.
Kuyruk kisminin iptali ve depo altina ek grenaj yapilmasi var.
O zaman istedigin modern goruntuye ulasabilirsin.
Sana burdan da anlatabilirim neyi nasil yapacagini. Photshop ile ustunden eskizleyebilirim , gozunde canlandirman icin. Cok belli olmaz belki ama fikir verir.
Tabiki son soru da motorun rengi kirmizi mi kalacak?
Depo ve seleyi degistirmen gerekli.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Genc arkadasim, dedik ki bunu ne sekle soksam guzel durur. Bende begenmedim dedim. Ustten alttan kirpsak guzel bisey cikarmi ortaya dedik. Baaarttirma beni
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
Hazir jant almak daha mantikli olur o zaman. Kafami karistiriyosun her mesajinda, zevksiz insan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
KUVVETMİRA'nin motorun kopyasi olucak, sonra ozenti diyecek bana Senide kandirmalarina izin verme
saygıdeğer abim jant değişiminin meblası çok tutar ondan dediydimdi ben bi çemberi 100 liraya alsan göbek değişimiydi yok fren merkeziydi uğraşmican olay bu
gerçi puch jantı varmış 30TL ye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-orjinal/detay
ANGARAJ
motor olsun çamurdan olsun derim hep...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Simdi diyosun ki janti ve lastigi degistirirsen, fren merkezi ve diski o janta uydurursun, dogru mu anladim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Sansina havalar yagmurlu, heryer camur. Haftasonu cayirlik bi yerlere gidelim, sen motor yaparsin bende jant :p
hiç bişey yapma gel buraya binelim şu motüre ayrıca , şu çiftli far işi fena durur motürde , bence karizmayla oynayacaksan baştan kafa yapısıyla oynaman gerekli , ama mz başlığıyla değil ulen öldürdün çürüttün motürün karizmasını yavvv sonra zaten sölemişler depo , sora lastikler, sora motür, sora şasi bunları yaptımmıydı bana getiriyosun, gidip kendine başla motür bakıyosun
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
allah senide güldürsün... nerden bulursun böyle hazır cevapları anlamadım buralarda bayilikmi yok bizim buralarda böle laflar satılmıyor
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yok sadece jant çemberi ve telleri değiştirirsen fren merkezi ve diskleri uydurursun diyorum ve bunu en kolay yollu çinli motorların jant çemberleriyle yapabilirsin derim veya tamircileri gezip sadece jant çemberi aricaksın üstadım
Bide boya tabancası ucuz bişi öle pahalı değil ya 40-50 lira demişti fatih abi biraz bakmak lazım hatta banada lazım ondan işin bitince bana kargolarsan çok hayır duamı alırsın
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)