bence depo gayet iyi =)
tavsiyelerim:
İlk sayfada (malesef sadece ilk sayfayı okuyabildim) inzell'in tavsiye ettiği far kafesine katılıyorum. Motoru daha agresif gösterecektir. Acerbis'in o küçük mercekli farlarına falan hiç bulaşmayın derim. Görür görmez "kazalı motor" imajı oluşturuyo o farlar bende artık =)
CBF150'lere yaptıkları gibi komple kafes şeklinde koruma demiri de motora oldukça hacim katacaktır.
Bunun dışında ön taraftan ziyade bence kuyruk kısmı biraz oynama istiyor sanki. Çamurluk ve plakalığın kısalmaya ihtiyacı var gibi. Onları kısaltıp (çamurluğun işlevselliğini tamamen yok etmeden) arka stop lambasını daha agresif bir led ile değiştirip, arka tekerleğe de hugger (türkçesini bilmiyorum) ekleyebilirsiniz.
Depo bu kadar yuvarlak olmasaydı alt sakal da yakışır derdim ama hem deponun şekli ile bütünlük sağlamaz hem de enduro sürüşe ters olabilir (altını illa ki vuracaz sağa sola
)
Onun dışında ebay'den cross stickerları aratıp motora uygulayabiliriz. Bir de topcase kullanmayacaksak arkadaki aparattan kurtulalım eheh =)
Büyük cross elcikleri de motora güzel hareket getiriyo.
Son bir ekleme, egzozun koruma kaplamasını, manifolt tarafındaki koruma demiri gibi pançla delebilirsiniz belki. hareket katar.