rks fln hiç uğrasılmaz japonlardan fazla fiyat çekiyorlar hem yılların yamahası hondası dururken rks ne
rks fln hiç uğrasılmaz japonlardan fazla fiyat çekiyorlar hem yılların yamahası hondası dururken rks ne
bi de sport touring sınıfına sokmuşlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70741073/detay
tamam motosiklet güzel ama o arka amortisörler bozmuş bence güzelliğini....bide şu fiyatlarda güzellik yapsalar....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
keeway dostum rks filan değil. yine getiren firmalar anlaşamadı herhalde. böyle bi isim uydurmak zorunda kaldılar. macar malı keeway. eskidir türkiyede. sonuçta motor çok güzel görünüyor videoda.
hondanın artık lahmacun gibi olmuş cbf modelini almaktansa bunu tercih ederim. parça sorunu da olmaz bence. en olmadı atlar macaristandan alırsın
hondanın bizi aptal yerine koyuyor olmasından çok rahatsızım. alternatif modeller bu açıdan önemli.
model güzel 200cc olanı çok güzel beyendim fakat fiyatını görünceye kadar 5.800tl yi kaç kişi verip almaya cesaret eder bilmiyorum şöle 4.000tl olsaydı 200cc olanı :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
150 likte cok sık digital gosterge var
slm %90 ben 150 lik den alacağım plaka haric 3900 12 tasit peşin olurda 2750.tipi benim hoşuma gitti güzel motor bence...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...at-2012-a.html
Linkini verdiğim gezide RKS bir motorcuya test amaçlı verilmiş motorun Macar Malı olduğu söyleniyor.
Ben gittim elimle gözümle incelendim motoru,bir kere küçük ve baktığın zaman gerçekten ben çinliyim diyor satıcıya abi bu nerede üretiliyor dediğim zaman da ÇİN cevabını aldım,ibre çok hoş gerçekten şekilde öyle fakat dediğim gibi çinli depo daki RKS yazısı bile ne kadar basit sanki ölesine yapıştırılmış gibi ama tam tersi de olabilir belki de şaşırtıcı bi şekilde sağlam çıkar bilemem
depo daki RKS yazısı bile ne kadar basit sanki ölesine yapıştırılmış gibi ,
o sorun deyil ya hallederiz onu, önemli olan fazla uzmemesi bizi
ben kendime motor bakarken ilanlarını görmüştüm
antalyadaki kuba plaza ya gittim sadece outlok150 gelmişti ben de sitesine baktım sl150 de var ama fiyat yoktu
sl150 de gelecek demişlerdi bekledim ama gelmedi (ithalatla ilgili sorun olabilir)
rks yazısı hallolur parça ve garantide sorun çıkmazsa motorlar keeway kalitesinde
outlok150 yi incelemiştim bayağı kalıplı ve kalite duruyordu
firma arkasında durursa ithalatla ilgili bi sorun yaşanmazsa iş yapar
Kubanın 2. markası,Kuba dan biraz daha fiyatlı ve kaliteli olduğu söylenmekte.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
rks titanik 200 çok sade bir güzelliği var aksesuarları birbirine uyumlu alıpta kullanan varmı acaba
arkadaşlar titanic 150 yi bugün inceleme şansım oldu tam anlamı ile mükemmel bir motor adamlar kendilerine o kadar güvenmişki ayak pedalı bile yok çalıştırmak için ayrıca sellektör düğmesi kullanılmış konfor çok iyi sadece depo biraz büyük üzerine yatmak biraz zor.
Titanic 200 güzelmiş. Macaristan malı olduğu tazmakta. Özellikle sitesinde alt motorun yeni tasarım ve yakıt ekonomisini fazlasıyla övmüş. İddalı gibi
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
ben inceledim
motor çinli üretici keeway den. detaylar burada ve bir sorum var bakabilirseniz sevinrim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-2.html
arkadaslar 150 lik almayı düşünenler 200 lükle takas olunur yükseltmeyi düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)