Honda Cbr 125 mi Scooter mı ?
Reklamlar
-
19 Aralık 2011, 00:26
Bizim bi arkadaşta aynı şekilde motosiklet deneyimi olmadan direk cbr125 aldı gerçi şimdilik boş yollarda kullanıyor -malum ehliyet alamadı daha- daha önce araba kullanmayı biliyomuş galiba debriyaja ondan şeyi vardı.. Başka da motosiklet tecrübesi yoktu yani hiç oynama scooterla başla vitesliyle adam gibi öğrenmiş ol ben scooterla başlamıştım yaş biraz küçüktü yaz başı cbf150 aldık sonra babama esti sattı onu yaz sonu Honda PCX scooter aldık ama benim aklım hala cbf de özlüyorum onu :(
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Reklamlar
-
19 Aralık 2011, 14:49
arca94 adlı üyeden alıntı
Bizim bi arkadaşta aynı şekilde motosiklet deneyimi olmadan direk cbr125 aldı gerçi şimdilik boş yollarda kullanıyor -malum ehliyet alamadı daha- daha önce araba kullanmayı biliyomuş galiba debriyaja ondan şeyi vardı.. Başka da motosiklet tecrübesi yoktu yani hiç oynama scooterla başla vitesliyle adam gibi öğrenmiş ol
ben scooterla başlamıştım yaş biraz küçüktü yaz başı cbf150 aldık sonra babama esti sattı onu yaz sonu Honda PCX scooter aldık ama benim aklım hala cbf de özlüyorum onu :(
Haklısın hocam, dediğin gibi direk vitesliyle başlayalım.
-
19 Aralık 2011, 21:56
2010-2011 demişsin msj ında. arada kasa farkı var. yeni kasayı kastettin heralde çünkü eski kasa ile arasında hatırı sayılır bi güzellik farkı var
-
19 Aralık 2011, 22:11
Evet, yeni kasaları kastettim hocam Şöyle kırmızı-beyaz-mavi karışımı olan bir modeli var, o çok hoşuma gidiyor. Hem akşamları belli ederiz kendimizi.
-
19 Aralık 2011, 22:30
GP500-1st adlı üyeden alıntı
hocam yanlız araba ile trafik deneyimin yoksa motor özellikle istanbulda iyice tehlikeli hale geliyor. Kim nerden atlar napar trafik akışı nasıldır bunları bilmeden motorla istanbul trafiğine dalmak çok ama çok riskli
aynen aynen katılıyorum. istanbulda araba ile trafik tecrüben yoksa öğrenmek için çok tehlikeli bir şehir
brooklynnn adlı üyeden alıntı
istanbul trafiginde hayatta kalmak icin sıyrık olmak gerek biraz
kurallara uymamak gerek
1 gün trafikte zaman gecirdim bunu anladım
manyak motorcuyu oynayacaksın sıkısık trafıkte yoksa kımse sallamıyor
kesinlikle katılıyorum kurallara uymamak gerekiyo. kurallara uyunca uymayan şoförler üzerinden geçebilir onlardan 10-20 km hız üstün olup bazen şerit ihlalleri yapmak gerekebiliyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)