Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Cbr 125 mi Scooter mı ?

REKLAM ALANI
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Bizim bi arkadaşta aynı şekilde motosiklet deneyimi olmadan direk cbr125 aldı gerçi şimdilik boş yollarda kullanıyor -malum ehliyet alamadı daha- daha önce araba kullanmayı biliyomuş galiba debriyaja ondan şeyi vardı.. Başka da motosiklet tecrübesi yoktu yani hiç oynama scooterla başla vitesliyle adam gibi öğrenmiş ol ben scooterla başlamıştım yaş biraz küçüktü yaz başı cbf150 aldık sonra babama esti sattı onu yaz sonu Honda PCX scooter aldık ama benim aklım hala cbf de özlüyorum onu :(
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    İnşallah Honda CBR 125R
    Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim bi arkadaşta aynı şekilde motosiklet deneyimi olmadan direk cbr125 aldı gerçi şimdilik boş yollarda kullanıyor -malum ehliyet alamadı daha- daha önce araba kullanmayı biliyomuş galiba debriyaja ondan şeyi vardı.. Başka da motosiklet tecrübesi yoktu yani hiç oynama scooterla başla vitesliyle adam gibi öğrenmiş ol ben scooterla başlamıştım yaş biraz küçüktü yaz başı cbf150 aldık sonra babama esti sattı onu yaz sonu Honda PCX scooter aldık ama benim aklım hala cbf de özlüyorum onu :(
    Haklısın hocam, dediğin gibi direk vitesliyle başlayalım.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2010-2011 demişsin msj ında. arada kasa farkı var. yeni kasayı kastettin heralde çünkü eski kasa ile arasında hatırı sayılır bi güzellik farkı var

Motosikleti
    İnşallah Honda CBR 125R
    Evet, yeni kasaları kastettim hocam Şöyle kırmızı-beyaz-mavi karışımı olan bir modeli var, o çok hoşuma gidiyor. Hem akşamları belli ederiz kendimizi.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam yanlız araba ile trafik deneyimin yoksa motor özellikle istanbulda iyice tehlikeli hale geliyor. Kim nerden atlar napar trafik akışı nasıldır bunları bilmeden motorla istanbul trafiğine dalmak çok ama çok riskli
    aynen aynen katılıyorum. istanbulda araba ile trafik tecrüben yoksa öğrenmek için çok tehlikeli bir şehir

Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul trafiginde hayatta kalmak icin sıyrık olmak gerek biraz
    kurallara uymamak gerek
    1 gün trafikte zaman gecirdim bunu anladım
    manyak motorcuyu oynayacaksın sıkısık trafıkte yoksa kımse sallamıyor
    kesinlikle katılıyorum kurallara uymamak gerekiyo. kurallara uyunca uymayan şoförler üzerinden geçebilir onlardan 10-20 km hız üstün olup bazen şerit ihlalleri yapmak gerekebiliyo

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)