Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Canınıza Okumak İçin Sadece Bu Yeter di :(

REKLAM ALANI
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ducatini ilk motoru

Ducati bu islere Radyo isinden girdin. Ne alaka ise.

Peki Ducatinin marine motoru yaptigini biliyormuydunuz

Walla konu yine yeni motorlara gitmis. Ducatinin boru sasi olmasi filan , bunlarin hepsi yeni nesil.

Oocan bey bana camur atiyorsun ama asil sen kendi kulusturune bak. BMW uc kurus fazla para istiyip te Dogal gaz kombisi kilikli gosterge yerine adam gibi digital gosterge koyamamismi sizin motora.

Benim motorun yeterince teknolojik durumu var,

Gosterge paneli tamamen digital ve sensorlu calisiyor. Optik okuyucu ile hizi tespit ediyor.

Ayrica daha gostermiyecektim de, su kirmizi dugme kcut off ve carbon fiber sasi baglantisi da eminim senin hurdada vardir

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ducatini ilk motoru

http://s1.e-monsite.com/2009/08/20/1...ceiver-jpg.jpg

Ducati bu islere Radyo isinden girdin. Ne alaka ise.

Peki Ducatinin marine motoru yaptigini biliyormuydunuz

http://www.duccutters.com/MISCgaller...iBoatMotor.jpg

Walla konu yine yeni motorlara gitmis. Ducatinin boru sasi olmasi filan , bunlarin hepsi yeni nesil.

Oocan bey bana camur atiyorsun ama asil sen kendi kulusturune bak. BMW uc kurus fazla para istiyip te Dogal gaz kombisi kilikli gosterge yerine adam gibi digital gosterge koyamamismi sizin motora.

Benim motorun yeterince teknolojik durumu var,

Gosterge paneli tamamen digital ve sensorlu calisiyor. Optik okuyucu ile hizi tespit ediyor.

Ayrica daha gostermiyecektim de, su kirmizi dugme kcut off ve carbon fiber sasi baglantisi da eminim senin hurdada vardir

http://img9.imageshack.us/img9/8112/...1092000074.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/871...0920000733.jpg
    O ne biçim depo öyle naked motora ADV deposumu taktınız benzinmi stokluyorsunuz kardeşimmm...
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O ne biçim depo öyle naked motora ADV deposumu taktınız benzinmi stokluyorsunuz kardeşimmm...
    Sen simdi inanmazsin ama orjianli oyle

Ne ugrastim ama o depo icin biliyormusun, tamamen epoksi kapli ici . Eski boyayyi sokmemiz 3 gunumuzu aldi. Boya boya degil mubarek namus lekesi, cikmak bilmedi.

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    allahım ya nortonun 2011 modeli varmış.
    http://bikez.com/
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen simdi inanmazsin ama orjianli oyle

http://i.ebayimg.com/00/s/NDgwWDY0MA...l6ew~~60_3.JPG

Ne ugrastim ama o depo icin biliyormusun, tamamen epoksi kapli ici . Eski boyayyi sokmemiz 3 gunumuzu aldi. Boya boya degil mubarek namus lekesi, cikmak bilmedi.

http://desmond.imageshack.us/Himg72/...jpg&res=medium
    hey gidi günler hey ne motorlardı onlar depo kapağını görünce içim cız etti valla

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet, konu normal seyirinde ilerlemekte monotona bağlamış...
    tartışma bekliyoruz!

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hey gidi günler hey ne motorlardı onlar depo kapağını görünce içim cız etti valla
    Oyle tabi sen halen BMW de nostalji ariyorsun. Yap benim gibi bir motor kendine, hem nostaljiyi yasa hem teknolojiyi. 750 cc boru degil walla.

Motorda Stage 4 Jet kit ve performans kiti var. Hatirlarsin eskiden Mustanglerde gaz verdinmi araba yerinde oynardi besik gibi. Bu motorda oyle acikcasi. Bildigin sallaniyor oldugu yerde,

Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet, konu normal seyirinde ilerlemekte monotona bağlamış...
    tartışma bekliyoruz!
    Al sana tartisma senin motor bes para etmez

Motosikleti
    typhoon 125 xr
    gerçekten çok etkileyici gözüküyor.
    eminadam

zeda3000, sende mi hyosung çakması diyenlerdensin

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    zeda3000, sende mi hyosung çakması diyenlerdensin
    Glock sana iyilik olur Hyosung der isem bak simdi Bak satacak olur isen haberim olsun her 1 cc icin 1 TL veririm senin motora

Inlaki kavga cikaracaksiniz haa, agiz tadi ile soyle klasiklerden konusamiyoruz

Arkadas Norton halen uretiliyor demis bu arada. Commando SE modelinde Carbon jant secenegi de var. Full paketli versiyonunu istersen karsina bir fatura cikariyorlar Noel agaci gibi evlere senlik. Acikcasi karburatorun sesini asla enjeksiyon veremez.

nasılda yerden yere vuruyo benim motosikleti, bak bak bakkk, seni seniiiii!!!!! ooooşşştttt ccaaarttt diye yırtarım bak motorunu, hadi ordan

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    nasılda yerden yere vuruyo benim motosikleti, bak bak bakkk, seni seniiiii!!!!! ooooşşştttt ccaaarttt diye yırtarım bak motorunu, hadi ordan
    Walla benimki 82 model , seninki gibi 1 micronluk sac tan yapilmiyor. Sasiyi keselim diye spiral ile girdik , daha yarisinda iki karbon disk bitti. Adam selenin taban kismini dahi paslanmaz celikten yapmis daha ne diyim. 265 kg fabrika cikisi artik dusun. Kilosu ile hurdaciya satsam yine karli

soğuttun motosikletten beni!!!

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    soğuttun motosikletten beni!!!
    Bana bakma sen , benim gibi adamlar sifir motordan anlamaz. Ben 80 model bir motor goriyim , ustune atlarim motorun. Ne hayaller kurarim. Korlasi geziyorum , ehh cok guzelmis deyip cikiyorum. Benimki hastalik, ben normal degilim. Gecenlerde Iki Mercedes yan yana duruyor, yuruyoruz arkadaslar ile off ne guzelmis dedim , herkes sagdaki arabaya bakti Cabrio yeni kasaymis meger ise, tek gormeyen bendim cunku beyaz renk 300 manda kasaya bakiyordum o anda Anla artik.

anladıım, kafama bi taş geldi şimdi evet.
    eski motorculardansınız

Motosikleti
    Birisi karbüratör ve egsoz mu dedi

Ben bu motoru bolca dinleme şerefine erişmiş şanslı adamlardan biriyim. 1990 da Ankarada iki tane vardı biri And adında bir abimizdeydi bayılırdım sesine.

çok güzelmiş ama bu yaa sıralı 6 silindir oohhh mis gibi duruyor, bu konuda bende kendimi şanslı görüyorum
    6-7 sene önce valkyrie rune gelmişti mutluhana bende binmiştim ama kullanmak naship olmadı tabi... rengi lacivert tonlarındaydı. hey gidi heyy...

Motosikleti
    çok güzelmiş ama bu yaa sıralı 6 silindir oohhh mis gibi duruyor, bu konuda bende kendimi şanslı görüyorum
    6-7 sene önce valkyrie rune gelmişti mutluhana bende binmiştim ama kullanmak naship olmadı tabi... rengi lacivert tonlarındaydı. hey gidi heyy...
    Valkyrie dan sonra İtalyana binmek zor geliyordur ya , insanın gece rüyalarına girer be Denizim.

Karbüratör aslında çok güzel bir sistem...Pek yeni olmayabilir.Çok nokta enjeksiyonları vs derken artık unutuluyor ama ben karbüratör severlerdenim...Çift karbüratörlü 65 model mercedesimiz vardı...6 silindir...Hastaydım ona.Gaz pedalına dokundun mu kafayı sallardı...Şimdi ise motosikletimin karbüratörü var...

Oocan Bey, ben agustayı alalı 1 sene oldu halada bindiğim zaman yeni keşfediyorum tepkilerini ve ezberledim artık huyunu suyunu, kütük gibi olmasına ve pozisyon itibarıyla da rahatsız olmasına rağmen çok sevdim ve kolay kolay vazgeçebileceğimi sanmıyorum ve cesarette edemiyorum açıkcası belki seneye CorsaCorta yı düşünüyorum aynı model olduğu için ama değer mi değmez mi gelmeden bilemeyeceğim yani demek istediğim alışkanlık yapan karakteristik bir motosiklet. yalnız bir yandan da az önce ki resmini koyduğunuz Honda gibi bir motosiklet hayal etmiyor değilim, çok güzel...
    ayrıca çok ama çok merak ettiğim bir motosiklet daha var, resmini koyayımda bir bakınız lütfen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

1. model olarak bu motosikleti çok merak ediyorum...

2. model olarakta bu motosikleti çok merak ediyorum kullanımını özellikle, eğer dikkat ederseniz ön takıma çok ilginç, youtube da izledim vidyolarını çok ilgimi çekti...

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)