Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ilandaki gt 250 sizce uygun mu??

REKLAM ALANI
    leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    günaydın arkadaşlar bu gt 250 r' ı düşünüyorum ancak daha önceden iletişime geçen motoru bilen var mıdır acaba?
    sitedeki tecrübeli arkadaşlardan bir rica var.sizce motorun fiyatı km' sine modeline ve görüntüsüne vs, tüm kriterlerine göre normal mi? ya da ederi nedir? netten bakarak anlaşılmaz tabi ancak yine de ilk izlenimleriniz önemli benim için...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6903273/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    vayy arkadaş motorcu dayanışmasına bak gözlerim yaşardı... 136 kişi bakıyor bir allah' ın kulu cevap yazmamış. anlaşıldıki bu sitede artık kalmamı gerektirecek bir konu yok ... moturcu motorcuya destek vermiyorsa bu sitenin anlamı yok demektir !!!

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    bence fiyat süper bende benim motoru o fiyatlardan almıştım hiç kaçırma git bak al hayırlı olsun
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Karizma motora dikkat et derim....

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Karizma motordan,motosiklet almak,sakın haaaaa..

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı leon99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayy arkadaş motorcu dayanışmasına bak gözlerim yaşardı... 136 kişi bakıyor bir allah' ın kulu cevap yazmamış. anlaşıldıki bu sitede artık kalmamı gerektirecek bir konu yok ... moturcu motorcuya destek vermiyorsa bu sitenin anlamı yok demektir !!!
    İstediğin önüne gelen herkesin konuşması mı? yoksa bilen birilerinin konuşması mı?

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı leon99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş zaten geleli ne kadar olmuşki o 136 kişi belkide o motordan anlamıyor belkide bilgisi yok sabredeceksin arkadaşım.
    hem burda motorcu dayanışması sende yok istediğin cevap hemen gelmedi diye siteyi bırakıp gideceksen yolun açık olsun
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    durun yahu adamın üzerine gitmeyin

benim arkadaşta bugün gitti bakmaya onunda fiyat uygundu ama yakından bakmak lazım resime bakınca birşey anlaşılmıo

resimde iyi görünüyo sorun yok yazılıyo bi gidip bakıyosun sehpası bile kırık çıkıyo

Motosikleti
    Arkadaşım siteye uzun zamandır takılıyorum. inan takip etmem sonucu gereksiz konulara o kadar çok yorum yapılıyor ki __ inanamazsın... ha şöyle bir durum var... ben öyle bir cümle yazdıktan sonra nedense herkes yazmaya başlıyor ilginç bir durum... sorun değil bin tane kişi olacağına motorcu ruhuna sahip bir kişi olması benim için yeterli"""

ixeywent' e yazmıştım alıntı olmamış

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

bunda bilmeyecek bir şey yok ki ben motorun kimyasını çıkartabilir misiniz diye sormuyorum.... takip etmem sonucu herkes zaten uzman kullanıcı her konuda... sadece fotoğrafa bakıp temiz veya dediğiniz gibi bu firma ile çalışılmaz şeklinde bir tavsiye almaktı. bu kadar...

Soykan67' ye .

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    smokehead egzost, orjinali duruyor mu ? ayrıca ön grenaj ışıktanmıdır bilemedim hiç 2011 modelmiş gibi gelmedi . orjinal aynalar duruyor mu st kanuni yazısı nasıl kaldırıldı..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    sabredersen istediğin bütün cevapları alırsın kardeş
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)