Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Marka iptali

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Merhaba sevgili arkadaşlar

Makine MCT 250, benden önce ki sahibi marka iptali yapmış, ama bazı yerlerinde hala marka duruyor,

1. Çamurlukta
    2.Ön amortisör de
    3. Tank ta

Bunları yarın çıkarmayı düşünüyorum, hangi madde ile çıkartmam lazım, motora zarar vermek istemiyorum çünkü, veya işi ustasına bırakıp reklamcı da filan mi yaptırsam bu işlemi

Saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Sıcak su ve bez ile rahatça çıkartabılırsın. kalan yapışkan izleri ise gazyağı ile çok rahat çıkartabılırsın. Yalnız öncekı çıkartılan logo-sticker izlerini bir kontrol et o kısım vernıklı olmadıgı ıcın iz kalmış olabilir...
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Görkem bey

Teşekkür ederim.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    bant deilmi sök işte elinle cıkar ramzey qm250 almıstık hiç unutmam daha magazada söktüm bütün yazılarını bi bloktaki kalmıştı reklamcı falan sökmez sanmıyorum görmeden yorum yapmak güç
    Motosiklet mucidi

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Rica ederim .Sadece su çok sıcak olmasın buna dıkkat edın yeterlı. Kolay gelsın
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim .Sadece su çok sıcak olmasın buna dıkkat edın yeterlı. Kolay gelsın
    abi bende de emanet bir mondıal 150 znx var mondıal yazıları olmasa ahanda sana vespa diye gezin yani bu marka utanç kaynağı inan...

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bende de emanet bir mondıal 150 znx var mondıal yazıları olmasa ahanda sana vespa diye gezin yani bu marka utanç kaynağı inan...
    Bedava sirke baldan tatlıdır,sen ne utanç duyucan be kanka
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence utanç kaynağından çok gurur kaynağı olmalı vespa kadar güzel görünümlü bir motoru 3 bin liraya sattıkları için.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    görkeme aynen katılıyorum şamilcim...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    şamil abi saç kurutma makinesi ile çıkarabilirsi.. yada karbon veya cam tavan çeken oto aksesuarcıları sana 2 dk da yapar.. uğraşmam dersen onlara git...

Sıcak su veya fön makinesi ile ısıtarak yavaşca çekin.Altındaki kısma bir bakın eğer orası verniksiz ise mat ve biraz çukur kalacaktır...O kısımlara en ince pastadan alıp sürebilirsiniz bir üstübü ile.Ancak çok bastırmayın o kısım biraz daha ince boyalı olabilir.Eğer zaten cilalı ise ve iz kalırsa gaz yağı işinizi görecektir.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Utanç kaynağı derken isteseler çok sağlam harika modeller getiebilirler..ama yok..en dandik ve en karlı neyse onu hesaplıyorlar..halbuki bu hususta honda yamahaya rakip olmaya çalışabilirler..markanın 2005 te getirdiği modeller malumunuz..furyayı bunar başlattı...son 1 yıldır toparlanma var ama halen bu kadar paraya bu kadar ekmek köfte misali zihniyet...ilhami abi veren arkadaş sağolsun bana çok iyilik etti..mengu16 mondıal 6 yıldır piyasada..tecrübe sahibvi ve tekel durumunda..kendilerine çeki düzen verip daha kaliteli ürün getirebilirler...hep maliyet hesabı düşünmeden markasının çıtasını yükseltebilirler...ilhami abi bu kayınçondaki motora her daim talibim aklında olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)