Navking Mini-Moto & Piranha Diablo
Reklamlar
-
Arkadaşlar motosikletime gps almak istiyorum.Bu iki modeli araştırmalarım sonucunda buldum.Eğer başka motosiklet için olanı varsa sizde paylaşabilirsiniz.
Bu modelleri kullanan arkadaşlar var mı? İkisinin arasındaki fiyatı pek düşünmüyorum.
Bana ; önemli olan sağlam kaliteli oluşudur.Yada önereceğiniz başka bir gps'ide dikkate alabilirim..
İkisininde dayanıklı ve su geçirmez özelliğinin olması çok iyi....
Reklamlar
-
Diabloyu kullanıyorum tavsiye ederim
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
Rocknrolla adlı üyeden alıntı
Diabloyu kullanıyorum tavsiye ederim
Sağlamlık bakımından iyidir heralde.. Çünkü motosiklet için üretilmiş..
-
Evet sağlam bi cihaz ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hala ılk gunku gıbı
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
evet araştırıyorum ve diabloya biraz daha yakınım
-
Pirhanayı bende almak ıstıyordum fakat hakkında kotu seyler duydugum ve pirhananın dıger elektronık aletlerınınde cabuk bozuldugunu gordugum ıcın vazgetım. navkin daha kalıtelı bır marka. alırsam ondan alırım. Aslında en iyisi Garmin dir ama cok pahalı motosiklet ıcın olanı 1000 $ olması lazım
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Pirhanayı bende almak ıstıyordum fakat hakkında kotu seyler duydugum ve pirhananın dıger elektronık aletlerınınde cabuk bozuldugunu gordugum ıcın vazgetım. navkin daha kalıtelı bır marka. alırsam ondan alırım. Aslında en iyisi Garmin dir ama cok pahalı motosiklet ıcın olanı 1000 $ olması lazım
1000$ gps e versem evin yolunu bulamam:D yolda kaybolur o parayı 95oktana veririm daha iyi:D piranha iyidir arkadaş işini görür
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
1000$ gps e versem evin yolunu bulamam:D yolda kaybolur o parayı 95oktana veririm daha iyi:D piranha iyidir arkadaş işini görür
hahaha :D vala banada satıcı 1000 dolar dedıgınde gözlerim yuvalarından fırladı oha dedım araba ıcın olan 300-400 tl basında motosiklet olunca 1000 dolar mı dedım turk parası bıle degıl diyip basıp cıktım.
Benım nacizhane tavsıyem Navkıngten yana bu marka ayrıca gps yazılımlarıda yapıyor ve fiyatlarıda hemen hemen aynı. navking kadıkoyde 250 tl pirhana da 253 tl olması lazım.
birde illaki pirhana dusunuyorsanız su konuyu gözden geçiriniz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...s-uyarisi.html
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Kardesim bimekse uye oluyorsun k.kattina pesin fiyatina 12 taksitle 223 lira karsiliginda aliyorsun arkana bakmiyorsun
Haaaa navking e de bak derim. fiyat ve performans karsilastirmasi yap bizide bilgilendir ama
Bu arada piranha nin. transmiter kulakligindan sikayetciyim bilesin sarji cabuk bitiyor.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
18 Aralık 2011, 11:13
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Korayın motorunun ederi zaten 1000 dolar eder hacım Koraycım al bir pusula kuzeyin hep kartepe olduğunu hesapla öyle yoluna devam et nası
-
18 Aralık 2011, 11:16
mete_han adlı üyeden alıntı
Korayın motorunun ederi zaten 1000 dolar eder hacım
Koraycım al bir pusula kuzeyin hep kartepe olduğunu hesapla öyle yoluna devam et
nası
ya mete abi nerden buluyon bu lafları gülmekten öldüm ... pusula ha..
-
18 Aralık 2011, 11:21
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ya mete abi nerden buluyon bu lafları gülmekten öldüm ...
pusula ha..
la olm duyanda seni kaşif zanneder...:Dtabi yakın çevreni yeni yeni keşfettin yeni uyandın ama yinede elzem birşey değil..sen bu yuvacık karamürselin az gerisinden izniğe geçiş yollar var sahile paralel dağlık alanlarda köy yolları var oraları bi dolan..tam havası...irfanda bilmez pek oraları..düzceye ak..orada yaylaları bi dolan..az keşfet lan sağı solu...:p
-
18 Aralık 2011, 11:25
pusulamı alayım keşvetcem abi.. ama sana da bi motor lazım.. senle birlikte keşvedelim.. piranhanın şikayet listesi kabarık..navking iyi diyolar
-
18 Aralık 2011, 11:26
Kocaeli İl Temsilcisi
-
18 Aralık 2011, 11:27
pusulamı alayım keşvetcem abi.. ama sana da bi motor lazım.. senle birlikte keşvedelim.. piranhanın şikayet listesi kabarık..navking iyi diyolar
balta girmemiş orman vardır oralarda hacı..işte irfanı yanına al gir balta girsin hem
-
18 Aralık 2011, 11:29
şu diabloyu bende almak istiyorum cbfe takıcam,Fiyatı nedir?nerden buluruz bu aleti.
-
18 Aralık 2011, 11:31
Kocaeli İl Temsilcisi
yavvv koray uyma sen bu deliye bırak önce motür alsın kendine sora çıksın karşımıza kuru kuruya atıp tutuyo burda hedi dedikmi , motür yok diyo dana...,
---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:29 ----------
dersansport adlı üyeden alıntı
şu diabloyu bende almak istiyorum cbfe takıcam,Fiyatı nedir?nerden buluruz bu aleti.
dostum ben çok araştırmıştım , motosiklet aksesuarı satan sitelerde 260-250-280 lirafiyat aralığında iken bimeksten 203 liraya aldım hemde taksitle şu an 223 lira olmuş ama yinede araştır ancak 200 liradan aşşağısını bulamadım zaten bulursanda vardır bi kerameti
-
18 Aralık 2011, 11:32
-
18 Aralık 2011, 11:33
Kocaeli İl Temsilcisi
-
18 Aralık 2011, 11:33
aslında 5-6 kişi toplansak sirkeciden toptan ucuza alabiliriz gibime geliyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)