Navking Mini-Moto & Piranha Diablo
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 23:33
K o r @ y adlı üyeden alıntı
arkadaşlar navking mini motoyu almış bulunmaktayım... motosiklete montettikten sonra sizlerle fotoları paylaşırım
Güle güle kullan,
Ancakbir tecrübe aktarmalıyım, biraz geç oldu ama artık idare et,
İki yıl kadar önce Navking almıştım ve Istanbuldan Datçaya gidicem. Bir hevesle hemen çalıştırdım rotamı en hızlıyı seçtim. Aslında şehir dışında bilinen yolda pek gerek yok ama heves işte. Neyse hocam navking beni anayoldan ayırıp mahalle içlerine sokuyor sonra tekrar az önce ayrıldığımız ana yola sokuyor. 2 kez bu yanlışı yaptıktan sonra navigasyonla değil kendi başıma gitmeye başladım. Şayet yazılım yine aynı ise benzer bir sorun olabilir. Bir kaç deneme rotası hazırlayıp rota haritasını kontrol et. Benzer bir güzergah yapıyormu diye.
Ben çok uğraştım, hangi ulaşım tercihini seçersen seç seni o kasabanın içine sokuyor. Deli işi. Belki düzeltmiş de olabilirler ama denemekte fayda var.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 23:46
-
19 Aralık 2011, 00:37
arkadaşlar navigasyonun ekranında bi problem çıktı şimdi iade etmekten geliyorum.. yerine başka navi veremediler..ellerinde tek kalmış.. çok üzüldüm..bir hevesle aldık elimizde patladı..para iadesi yaptılar:(
-
19 Aralık 2011, 00:47
-
19 Aralık 2011, 01:00
neyse artık bulaşmak bu işe.. ağzım yandı.. zaten piyasada bu iki model var başka yok.. piranha için kötü diyorlar yorumlarda.. o yüzden bunu seçtim ama sonuç ortada.. hepsi çin malı pek bir kalite beklemek doğru olmaz.. makinayı ilk açtığımda ekranda problem.. demekki 3 -5 ay kullansak dirak at çöpe
-
19 Aralık 2011, 01:03
bugün bende bimeks kadıköye gittim,piranha diablo istedim adam çizik içindeki teşhir ürünün çıkardı 280 tl dedi indirimde yapmadı dedim eyvallah senkini düşünüyordum ama oda böyle yaptıysa iphonela idare edicez artık.Hoş bende askeri gps var ama sadece kordinat gösteriyor şerefsiz
-
19 Aralık 2011, 01:06
dersansport adlı üyeden alıntı
bugün bende bimeks kadıköye gittim,piranha diablo istedim adam çizik içindeki teşhir ürünün çıkardı 280 tl dedi indirimde yapmadı
dedim eyvallah senkini düşünüyordum ama oda böyle yaptıysa iphonela idare edicez artık.Hoş bende askeri gps var ama sadece kordinat gösteriyor şerefsiz
yok ya :( bu işe son verdim gps falan korktum aga.. bune ya ... şansızlık diyelim de.. satıcı (DARTY) bana çok eski cihaz 2009 yılında geldi 3 sene oldu ondan olmuştur diyor.. kullanmadan 3 yıl gidiyo demekki..
-
19 Aralık 2011, 01:11
navking mi diablo mu
sen benım yazdıklarımı verdıgım lınkı hıc mı okumadın ?
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------
neyse artık bulaşmak bu işe.. ağzım yandı.. zaten piyasada bu iki model var başka yok.. piranha için kötü diyorlar yorumlarda.. o yüzden bunu seçtim ama sonuç ortada.. hepsi çin malı pek bir kalite beklemek doğru olmaz.. makinayı ilk açtığımda ekranda problem.. demekki 3 -5 ay kullansak dirak at çöpe
aslında agzın yanmıs sayılmaz sonucta paranı gerı aldın , yanı ortada sıkıntı yok.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
19 Aralık 2011, 01:11
okudum okumasına da işte içimizde bir heves alalım len bunu dedik..1 kaç yıl gitse yeter falan muhabbeti yaptık .. izmitte sadece bunu buldum hiç bir avm de yok..sonuç olarak aldım şarj ettim ve iade ettim
-
19 Aralık 2011, 02:07
arkadaşlar navking mini motoyu almış bulunmaktayım... motosiklete montettikten sonra sizlerle fotoları paylaşırım
e alma dedik arkadaşım..madem alıcan bize yine danıştın...ben sana kıbleyi gösteren pusula getircem...hacı fışfış pusulası...
immortalboss adlı üyeden alıntı
Mete abi bir ara sarı çizmeli diyorlardı sana.
Olayın nereden geldiğini şimdi anladım abi.
Bu arada hayırlı olsun navigasyon.Onun takıla takıla konuşmasına hastayım.Beş-yüz metre sonra sağa.
Bir de kızgın olmasa şu navigasyon.Yolu tarif ederken korkuyorum.
valla benim patronu garmini çakmış yanına almış...bir gün gidiyoruz aç dedi neyse itiraz etmedim...bildiğim yollar...bu garmin saçmaladı bir an...yani güncelleme olmasına rağmen öyle bir yola dönüş verdi ki 40 yıllık yol değişiklik ve yol uygulaması yok...neyse patron demez mi mete sen cihazı dinle o şaşmaz...ama efendim yanlış yola giricem bu yol başka yere çıkar...yok sen gir...bi girdim geri de dönemedim perişan olduk yollarda...sonra kucağa geldi tabi...bu seferde dedi ki madem biliyosun niye açtırdın navigasyonu mete bey bi hoşsunuz yani demez mi...dedim Allah seni bildiği gibi yapsın...yahu güven biraz şoferine ...
arkadaşlar navigasyonun ekranında bi problem çıktı şimdi iade etmekten geliyorum.. yerine başka navi veremediler..ellerinde tek kalmış.. çok üzüldüm..bir hevesle aldık elimizde patladı..para iadesi yaptılar:(
bak cenabet çıktın evden duş almadın gusül abdesti almadın böyle oldu..büyük sözü dinlemedin böyle olur işte...beni bekle sen...
http://www.maceracumhuriyeti.com/Mun...ik_3990.html#0
bundan alcam sana ben...Allah sana beyin vermiş navigasyon kafanda...onu kullanmalısın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)