Navking Mini-Moto & Piranha Diablo
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 11:34
mete_han adlı üyeden alıntı
balta girmemiş orman vardır oralarda hacı..işte irfanı yanına al gir balta girsin hem
İrfan agamı sinirlendirme.. sabah sabah adama ızdırap oluyon ha...
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yavvv koray uyma sen bu deliye
bırak önce motür alsın kendine sora çıksın karşımıza
kuru kuruya atıp tutuyo burda hedi dedikmi , motür yok diyo dana...
,
---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:29 ----------
dostum ben çok araştırmıştım , motosiklet aksesuarı satan sitelerde 260-250-280 lirafiyat aralığında iken bimeksten 203 liraya aldım hemde taksitle şu an 223 lira olmuş ama yinede araştır ancak 200 liradan aşşağısını bulamadım zaten bulursanda vardır bi kerameti
motür alacak yaza doğru .. sonra yardırmaya devam
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 11:35
ovvvv gangam burdamıydın
şlmdi seni anıyoduk valla...irfan abi şöyle böyle diyo şoray valla kobracım..
aman tikkat et ganga gezdiğin adamlar dedikodunu yapıyolar
peki cm cm biliyon bir soru sana...yuvacığın talabalık tesislerinin olduğu yolun sonunda en tepede ne var..bölgenin adı ne..hadi bakam lebraaamm..cevapla..bilemezsen kıbleye doğru bi dön hele...
cevap bekliyorum şikerrrimmmmmm
-
18 Aralık 2011, 11:37
cevap bekliyorum şikerrrimmmmmm
allah nptın sen ya.. tüfengi alıp geliyo haberin ola... kaç kaç..
-
18 Aralık 2011, 11:37
K o r @ y adlı üyeden alıntı
İrfan agamı sinirlendirme.. sabah sabah adama ızdırap oluyon ha...
motür alacak yaza doğru .. sonra yardırmaya devam
adamın dedikodusunu yapıyon sonra abimi kızdırma falan ayıptır yav mobilden zor oluyo yazmak beyler bana az müsaade...sanada bu soru korayım bilemezsen kıbleye doğru senide alalım şöyle
-
18 Aralık 2011, 11:38
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
18 Aralık 2011, 11:41
adamın dedikodusunu yapıyon sonra abimi kızdırma falan ayıptır yav
mobilden zor oluyo yazmak beyler bana az müsaade...sanada bu soru korayım bilemezsen kıbleye doğru senide alalım şöyle
Kesinlikle gittiğin zaman fotoğraf çekmişsindir.. şimdi onlara bakıp bize soru soruyorsundur...
Biz İzmitliyiz.. Biz kendimizi rüzgara bırakırız...Biz dolaştığımız yerlerin hesabını tutmayız...Biz motorcuyuz..
-
18 Aralık 2011, 11:44
Kocaeli İl Temsilcisi
Kesinlikle gittiğin zaman fotoğraf çekmişsindir.. şimdi onlara bakıp bize soru soruyorsundur...
Biz İzmitliyiz.. Biz kendimizi rüzgara bırakırız...Biz dolaştığımız yerlerin hesabını tutmayız...Biz motorcuyuz..
kiiiimmmm metemi fotoğraf çekcek ???? yok ulem yok hayatta sevmez öle fotoğraf işlerini felan....
-
18 Aralık 2011, 11:55
kesin burasını diyo ha... iyi ki götürmüştüm onu....demek ki tadı damağında kalmış
-
18 Aralık 2011, 12:01
Kocaeli İl Temsilcisi
-
18 Aralık 2011, 12:05
İrfan ebene atlayam ganga emi..mobilden yazdım cevap sonra senin özel mesajın geldi pop up pencere açıldı mesajım yalan oldu..neyse baştan yazam...mevkiye aytepe deniyor...bi ara uğrayın harika bir zirve..manzaralar müthiş...zirve bitiyor ormanlık alan başlıyor.tam kaybbolmalık yanl birdee zirvede bir atıl evler var bahçesinde barbeküsü bile var...bi ara çık korayım..hatta şimdi üşenme bi dolan oraları...gogıla mete han aytepe diye yazın çıkar konu...mobilden zor lan yazmak...şimdi kıbleye doğru ilk kim yönelcek kararlaştırın yormayın beni siz nası izmitlisinlz lan..Allhtan korkun
-
18 Aralık 2011, 12:09
Tamam abi bi ara oralarda takılırız..
Ama şu kıble meselesini başka zamana erteleyelim.. mösait değülim
-
18 Aralık 2011, 12:09
-
18 Aralık 2011, 12:13
Kankam bi ara şu mondiale atla da gezelim yaw... özledim walla seni
-
18 Aralık 2011, 12:18
Kankam bi ara şu mondiale atla da gezelim yaw... özledim walla seni
gelicem hacı bi kuru soğuk olsun akıcam..buda sevimli valla ayağımı yerden kesiyor..canavar gibin...birde teslim alırken şeref isimli bir arkadaştan almıştım geçen pazar ondada emanetti makina sağolsun benzin ful verdi bana 1 haftadır dolanıyom benzin halen çeyrekte...
-
18 Aralık 2011, 12:19
iyi bakalım kankam... beklerim herzaman
-
18 Aralık 2011, 12:27
iyi bakalım kankam... beklerim herzaman
beni dinleyin bi ara ilk fırsatta kobra ahmet f5f falan oralara çıkın hacı bayılırsınız...bir cami var mesela orda çıkışta tam fotoluk...şu an en sevdiğim hava var..yağmursuz ama kapalı hava..tam o bölgelerin havası...vitesli bi motor şart aga..er6n olsa ben oralara girmem ama düşük cc ile heryere dalıyon..
-
18 Aralık 2011, 12:35
Beyler bı uyutmadınız yaw sabah sabah ne muhabbeti bu. Pazar gunü bari rahat bırakın arkadas
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
18 Aralık 2011, 12:49
acayüp adlı üyeden alıntı
Beyler bı uyutmadınız yaw sabah sabah ne muhabbeti bu. Pazar gunü bari rahat bırakın arkadas
hacım günaydın vallaha geyik makara kukara artık ne dersen...koray erken kalkmış konu açmış bi ben çalışıyom galiba...
-
18 Aralık 2011, 12:59
-
18 Aralık 2011, 19:41
arkadaşlar navking mini motoyu almış bulunmaktayım... motosiklete montettikten sonra sizlerle fotoları paylaşırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)