supersport ile scooter ne alaka ya
supersport ile scooter ne alaka ya
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
hacı sana ss gelmez
sen en iyisi bi maxiscooter al o seni paklar her derdine deva olur
motokurt abi sayesinde karar vermiş bulunmaktayım.. SS diyorum =) Abi alırım güzel bide topcase takarım 10NUMARA ..
Teşekkürler destekleriniz için.
yaw şu cbr250 kawa ninja 250 gibi motorlara süpersport demeyin ya sadece spor hatlı
artı cbr250 vfr1200 ufağı sayılır neden cbr ibaresi bile saçmadır
ancak cbr250 başlamanı siddetle tavsiye ederim motor tutkunuysan vites atımından okadar zevk alırsınki anlatamam
Mustafa Kemal Atatürk
7 yaşında yazlıkta bi scooter sürdüm (baba kucağında) o günden beri :D CBR iyidir
2011 Custom Chopper / 2012 Mayıs CBR250R
Karar vermene sevindim. Ozaman bu da benden sana hediye niteliğinde tavsiye olsun (Sabırla cevap vermişsin ilk mesajıma)
Link ; Eyecase_L32
Daha bugün aldım, diğer 32 litreliklere göre çok daha iyi bir tasarıma ve işçiliğe sahip. Arkadaşın 32 litreliğine dizlik+kask sığdıramamıştım, bunun içine girenler;
1 full-face kask
+
1 çift kocakafalı dizlik
+
1 katlanabilir sırt koruma
Alman üretimi bir ürün, gayet kaliteli, çengeli sağa çevrilince kendi kendine açılıyor, sola çevirince kasa komple çıkıyor. Taban aparatı ise takılması çok kolay şekilde çok delikli, çok vidalı tasarlanmış.
Şahsen 32 litre olması ideal, daha büyük olunca çok kaba oluyor, daha küçük olunca da işlevsel olmuyor.
#sürenadam
kesinlikle lazım ürünler.. fiyatları neler acaba ?
topcasei beğendim (doğal olarak kaskı içine koyup gitcem okula vs.) anahtarlı kilidi var dimi ?
Eh var tabi anahtarı, olmaz mı Anahtarla kilitli ise kapak açılmıyor yada kasa yerinden çıkamıyor. Kilit açıkken gayet basit bir kullanımı var. Yani kısacası ürün kaliteli, özellikle işçiliği. Çin malı kasalar gibi 2~3 ay sonra şangur şungur ses gelmez rengi solmaz inşallah.(Kullanıcı birisiyle mesajlaşmıştım ~1 yıldır çok memnun olduğunu söylemişti)
Aldığım ürünlerden kaskı geçiyorum,tavsiye etmem. ~210 tl normal fiyatıyken 140Tl ye bulduğum için almıştım. Tabi ucuz olduğundan değil, sharp'tan 5 yıldızı olduğundan dolayı almıştım. Ama güvenliği ve desenleri dışında nesi hoşuma gidiyor.............belki kolay açılıp kapanan kilit sistemi...
Dizlikler; dizlikler Bu dizlikleri şiddetle tavsiye etmem ama burayı bir oku ve mutlaka dizlik kullan derim kısaca. Fiyat 50 TL
Sırt koruması (Knox Kompakt); Mükemmel! Tek kelime ile mükemmel. En yüksek güvenlik seviyesini sunmuyor belki ama kesinlikle çok güzel bir ürün. Bu Knox markasının yaptığı hiçbir ürünün gereksiz, kötü yada başarısız olduğunu görmedim zaten. Diğer markalar ile karşılaştırınca gerçekten çok kaliteli iş yapıyor bu adamlar diyorum. Özellikle katlanıyor olması çok çok pratik bişey günlük kullanım için, zaten adamlar da bu ürünü daha çok "street riding" diye tanıtıyorlar. Markanın 2 tane daha sırt korumalığı var ve en üst seviye güvenlik sunmasının yanında diğer birçok marka sırtlığa göre oldukça ergonomik ve konforlu. Bu ürünün fiyatı 140 TL fakat İngiltere(membası) fiyatı 80£ (yani ~240 TL !?!?!).
#sürenadam
ikisinin tadıda bambaşkadır ama vites değiştirmek bana daha zevkli geliyor ilk motorum maxiscooter dı masraf çok aştı başıma kymco ck 125 aldım viteslinin tadını aldıktan sonra scooter a geçermiyim birazcık düşündürüyor bu hafta cbf150 almayı düşünüyorum kredim onay bekliyor olursa cbf150 alacağım arkaya bi topcase doldur pılını pırtını ohh mis gibi ))
bu kawasaki bir başka dostummm
çok aklıma yattı bu ürünler teşekkür ederim kardeşim )
ohah! ahahah.
kardeşim kafan çok karışık senin allah yardımcın olsun.
ha bana kalsa.
ikisinide geç 250 yada 600+ chopper al derim.
What goes around, Comes back arround...
Ben 1 hafta içinde ikinciye görüyorum bu tarzda soruyu. Öncekindede arkadaş " naked mi cruiser mı? " diye sormuştu. Orda verdiğim örneği yinelemek istiyorum.
Soru aynen şuna benziyor. " Ben asexuelim. Artık bi cinsel tercihim olsun istiyorum ama kızlardan mı hoşlanayım yoksa erkeklerden mi ? kararsız kaldım " İşte bunun gibi bir soru.
SS nereeee scooter nere...
Motosikletli Kaplumbağa...
:D ss diyorum motorkafa
Özgür kardeşim işin aslına bakarsan 250 cc bir chopper senin isteklerine fazlasıyla daha uygun gibi duruyor. Ancak zaten onu şeçenek olarak sunmamışsın. Doğal olarak elediğin belli. Ancak ben kendi tecrübemden gerçi zaten tercihini yapmışsın ama sana ne olursa olsun vtesli bir motorsiklet almanı öneririm. Elini altında debriyajın sol ayağında vitesin olsun her zaman.
Elbette scoterların rahatlıkları otomatik vitesli oldukları için ayrı ama unutmayalımki hızımızı azaltmada vitesin olması çok büyük bir avantaj. her ikisinide kullandım biliyorum saatte 80 km ile giderken kullandığı scooterda ABS yoksa en ufak bi acil durumda geçmiş olsun oluyor malesef ülkemizdede butür şeyler çok.
Ayrıca lastik yapıları sipeten alcak olduğu içinde fren anında özellikle biraz tozlu yada hafif kaygan zeminderle çok dikkat gerektiriyor. Açıkçası bu benim kişisel görüşüm ben scooterlardan diğer büyük motorsikletlerden çok daha fazla korkuyorum.
Artık hedefide belirlemişsin hayırlı olsun.
İkisininde arasında pek bir fark yok haa SS haa Scooter aynı kapıya çıkar
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
ikiside farklı amaçlara yöneliktir. ama sana göre hayat bir suysa köpürt beni pakize :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)