bende de ybr var uzun yolda 420 km gidiyor şehir içi ise 2 kişi sert kullanımda ise 390 km yapıyorum 9 lt benzinle sen yanlış hesaplama yapıyorsun
bende de ybr var uzun yolda 420 km gidiyor şehir içi ise 2 kişi sert kullanımda ise 390 km yapıyorum 9 lt benzinle sen yanlış hesaplama yapıyorsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tekrar doldurdum depoyu tekrar hesaplıycam bakalım ama dediğim gibi motoru sureklı soguk kullanıyorum onun etkisi olmaz mı peki bujıyı ne taktılar bılmıyorum acıkçası ama sanırım soguk hava,çantanın rüzgarı tutması,buji,bide sürekli soguk kullanım bide yok gibi geliyo bana ama yanlış hesaplama da varsa normal sanırım tekrar hesaplıycam gene aynı sorun cıkarsa bakacaz bi çaresine
---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:45 ----------
servısı adam gibi adam olsa götürecem de malesef bursada motor servıslerı konusunda biraz sıkıntı var
Bu kez yedeğe geçmesine göre hesaplama tam olarak bitmesini bekle görceksinki durum endişelenecek kadar kötü değil
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
arkadaşlar 1lt benzim 4,90 5 tl diyelim 13 lt depo oldugundan 65 tl ye fullendi desek ortalama kaç km gider ? orjinal ybr 125 esd. orası burası oynanmış olmayan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)