Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cruiser Naked Avantaj/Dezavantaj?

REKLAM ALANI
    _w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    estafurullah abi.

cruiser'ın kapaksız plastiksiz ilkel yapısı çok hoşuma gidiyor. önümde sadece hız göstergesi ve tripmetre, yolun çizgilerini yere yakın yutarken farım ve gidonum güneşte ışıldıyor. sonra gazı açıp sol şeride abartı bir yatışla kayıyorum. solladığım araç gürültüden aynasına bakıyor. bu araçtan böyle bir hızlanma beklemiyorlar. o yatış bile yere yakınken daha keyifli.

hele hele yolu 2. bir cruiserla paylaşıyorsanız isterse dünya yıkılsın.

gv 250 yüksek devirli diye biliyorum ama kullanıma alıştırır. sağlam motor, keyif de verir.
    cruiser sevdası bu olsa gerek. Bir anda anı yaşamış oldum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha Dragstar kullandım 15bin kilometre civarı sonra maddi olarak batmış olmam sebebiyle satmam nedeniyle mecbur bu çin malıyla idare ediyorum. Mutlu oldunuz mu? Para var huzur var tabii milletle, bilip bilmeden atın tutun. Anlamadığım bilip bilmeden altındaki motora bakıp tepeden bakar havaları nedir? Bol keseden sallayıp tutuyor bazı insanlar ben herşeyi bilirim diye. İstersen altında 50.000 euroluk motorun olsun, bu seni 50cc'lik bir motora yıllardır zevkle bişeyler öğrenmeye çalışarak hissederek yaşayarak binen bir insandan daha değerli hale getirmez. Ancak bu örnekte olduğu gibi daha katı kalpli, acımasız ve önyargılı hale getirir ki böyle olmaktansa ucuz çin malı dandik motoruma binmeye devam ederim varsın birileri yine yüksekten atıp tutsun.
    Bende Enduro kullaniyorum, 650 cc'lik, hemde Honda. Ama gel gor ki, 98 model, piyasa degeri 5-6 bin lira. Söyle simdi, ben mi zengin züppeyim, sen mi durduk yere alinan birisin.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Enduro kullaniyorum, 650 cc'lik, hemde Honda. Ama gel gor ki, 98 model, piyasa degeri 5-6 bin lira. Söyle simdi, ben mi zengin züppeyim, sen mi durduk yere alinan birisin.
    ben de 4500 tl ye aldım, farı yoktu yaptım, camı yoktu yaptım, ön lastik yarıktı 38 tl ye 3 takside aldım, arka tekeri eski bir er5 ten aldım...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tip sorular bana biraz anlamsız geliyor, ne yalan söyleyeyim. İnsan hangi tip motordan hoşlandığını nasıl bilmez? Eğer "Cruiser-chopper mı yoksa naked mı alayım" diye bir soru soruyorsa bir insan, kesinlikle cruiser almamalıdır. Ben ilkokula giderken rüyamda kendimi chopper üzerinde görürdüm, şimdi o hayalini kurduğum motora sahibim, yaş 40'a dayandı, otomobil kullanmıyorum, her gün yağmur, çamur, şehir trafiği dinlemeden motorun tepesindeyim, akşam olupta yatağa girdiğimde hala kendimi chopper üzerinde görüyorum rüyamda...

Yok kıvrak mıymış, şehir trafiğinde rahat mıymış filan... Sen naked al birader, cruiser sana gelmez. Cruiserdan 3 ayda sıkılır satarsın, zarar etme...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    benim bir önceki makinam yamaha virago 535 ti...şimdi yamaha xj6 naked kullanıyorum...ne yalan söyleyeyim büyük koltuğunu ki çok rahattı arıyorum...birde çok geniş bir givi ön camım vardı onu arıyorum...ancak ne zaman xj6 nın kontağını çeviriyorum olay budur diyorum...şehir içi ve dışında pire gibi kıvrak...viragoda şehir içi bazen eziyet oluyordu...bir de cruiser motor tarz işi...ben tam kapalı kask kullanıyorum sürekli...yatağan motosiklet festivalinde çapırcının birisi üzerinde kaktüs gibi durduğumu söylemişti...düşündüm doğru
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yatağan motosiklet festivalinde çapırcının birisi üzerinde kaktüs gibi durduğumu söylemişti...
    Soramadın mı zekaiye, kafasında hacı takkesi gibi nazi kaskıyla yakışıklı mı sanıyormuş kendisini?

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tip sorular bana biraz anlamsız geliyor, ne yalan söyleyeyim. İnsan hangi tip motordan hoşlandığını nasıl bilmez? Eğer "Cruiser-chopper mı yoksa naked mı alayım" diye bir soru soruyorsa bir insan, kesinlikle cruiser almamalıdır. Ben ilkokula giderken rüyamda kendimi chopper üzerinde görürdüm, şimdi o hayalini kurduğum motora sahibim, yaş 40'a dayandı, otomobil kullanmıyorum, her gün yağmur, çamur, şehir trafiği dinlemeden motorun tepesindeyim, akşam olupta yatağa girdiğimde hala kendimi chopper üzerinde görüyorum rüyamda...

Yok kıvrak mıymış, şehir trafiğinde rahat mıymış filan... Sen naked al birader, cruiser sana gelmez. Cruiserdan 3 ayda sıkılır satarsın, zarar etme...
    son yılların en yerinde çıkışı
    harbiden abi, tarz da sorulmazki ama.

çaylak;
    -efendim 5000 tl bütçem var, gökyüzü mü alayım sunroof mu?
    erdener abi;
    -paranı çarçur etme

"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    Soramadın mı zekaiye, kafasında hacı takkesi gibi nazi kaskıyla yakışıklı mı sanıyormuş kendisini?
    doğru söze ne denir...bende o ruh yokmuş anladım ..deri montlar,deri pantalonlar,gözlükler,çizmeler...bende mavi jeans kot,reebok spor ayakkabı,saçlar jöleli...ben bu cümleyi olumsuz anlamadım aksine iyice gaza gelip yeni motorumu aldım...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır

Başlığı görünce dur şunları yazayım dedim baktım Hakan Yazmış. Cruiser seçmek için mantıklı sebepler aramak saçma geliyor bana.
    Gökhan YAŞDAL

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çaylak;
    erdener abi;
    -paranı çarçur etme

Aaaa, Erdener Abi...

Erdener Abi çok kral adamdır

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    cruiser gibisi yok cok rahat cok

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son yılların en yerinde çıkışı
    harbiden abi, tarz da sorulmazki ama.

çaylak;
    erdener abi;
    -paranı çarçur etme

Farkettim 2 yil olmus herhangi bir mizah dergisi almayali. Lombak ve Erdener abi favorimdi. Paraya kiymali her hafta almali.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Hocam ikisi çok ayrı kategoride yahu. Hadi "ss mi naked mi?" diye sorsan tamamda...

Şöyle olmuş sanki sorun ( üstüne alınma )
    " Arkadaşlar ben asexüel bir insanım ve bu halime bir son vermek istiyorum artık. Fakat hangi cinsten hoşlanacağıma bir türlü karar veremedim. Sizce erkeklerden mi hoşlansam yoksa kadınlardan mı ? "

Aha bu tarzda birşey olmuş senin sorun.

Chopper, mahalledeki, serseri ama bir o kadarda saygılı ve saygı duyulan abi edasındadır. Naked ise mahallenin haylaz ama sevilen çocuğudur.
    Ne alaka bende bilmiyorum ama bir anda içimden geldi yazdım
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cruiser ın pata pata sesi yeter yahu kymco venox250lere de bakmanı öneririm

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar gerçekten çok teşekkürler..herkes mantıklı eleştirilerini getirmiş...bi çoğumuz elindeki para ile optimum verim almaya çalışıyo..onun için de ince eleyip sık dokuyo..para kolay kazanılsaydı ben de ilk önce birini alır sıkılınca zararı gözetmeden diğer tercihlerime yönelirdim...

maddi olarak zenginlik işte bu...bi çoğumuz mini coopera o kadar parayı olsa da bayılmaz..ne yapar en iyiyi en optimumu almaya çalışır..insan rasyoneldir...ama zengin ada napar..başlarım optimizasyonuna da tipi hoşuma gidiyo bastırıyorum parayı der...olay kısaca böyle...farklı yorumlarınız olursa okumaktan keyif alırım teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

cruiserların kıvraklığına dair güzel bi video...daha güzeli vardı fakat bulamadım...

http://www.youtube.com/watch?v=Z9uqY7BfyLA
    DALGIC_800 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)