Zaten Konya motosiklet yuvası
0 Rh (+)
06 - 09
dostum öncelikle gezinizden dolayı tebrik eferim yanlız bu makina çok güzel olmuş yaaa
saol bu makine karamanda bir yerde idi galiba .bigün sırf bunu görmeye karamana gideçem.ömrü kısa ama ilginç bir çalışma yapmış adamlar.
ulem bu motır benim jinlunumu geçermikine,yoksa silindiirler süsmü
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
geçer mi bilmem.ama süs değil en azından 2silindiri birebir gördüm çok da iyi kalkıyodu.
şehirlerarası bir gürültüsü olaçağı da kesin
acaba bunun kadranı kaç?220 260 falan mı?
crxforever haber verde beraber gidelim bende merak ettim özellikle sesini inan 4 moped calıstırsan bunun kadar ses vermez.frenleri düşünmüşlerdir heralde
patatessogan.motor abi merak etme seni gecemez o motor pazarları cıkartıp hava atmak için
frenleri bunların yarışlarında söküyolar diye duydum.(yanlış bençe ama napayım yapıyolar)mobilet fren konusunda açiz bi makine zaten ben tek silindiri durduramıyorum.gezideki arkadaşlar gördü
çok ilginç
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ya bilader bunun sesi yokmu bi dinlesek
Belki kızacaksınız ama gayet abuk bir şey olmuş..o nedir öyle yav..
cok güzel olmuş ama opnada binilmez abicim 600RR gibi yakar 4 slindir 2 zamanli hobi amaçlı güzel çalışma
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bu motor uçar yawww :D
senin mantığına göre benim motorun her bir pistonu 600cc olduguna göre 600 X 4 = 2400 cc baya cc im varmış be
bildiğin 70 cc 4 silindir alet işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 PM ----------
bide seyhan 602 vardı 602 lik piston var sanki içinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)