başımdan bir kaza daha geçti ne oluyor bana böyle
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun kardeşim..İnan kaza geliyorum demez .. biz motosikletçilerin en büyük korkusu yola fırlayan hayvanlardır..tekrar geçmiş olsun
-
geçmiş olsun kardeş kaza bu Allahım beterlerinden korusun yeter ki olur gider bunlar bende bir kaç kaza yaptım yaralar da iyileşiyor motorda yapılıyor yeterki sende bişey olmasın
-
çok geçmiş olsun birinci sefer kafanızda kask yoktu bu seferde bağı bğlı olmadığından fırladı neyseki sende birşey yok kedi içinde üzülmedem desem yalandır geçmiş olsun
bu kawasaki bir başka dostummm
-
qeçmiş olsun..vardır bir hayır..
-
senin eğitim alman şart belli acemisin kardeş bir süre çıkma paranı biriktirip hondadan eğitim al.
-
birincisi motoru yaptırmadan niye gezmek istersin? ikincisi bir kere kaza geçirdin kendin yaralandın kız arkadaşın yaralandı neden hala dizlik dirseklik gibi koruma ekipmanlarını almazsın? Açıkçası motor konusunda da para verip ders alamasan bile bilen birisini bulup ondan biraz bişeyler öğrenmeden motora tekrar binmemen gerektiğini düşünüyorum. Kendine zarar vermeyi geçtim etrafa da zarar veriyorsun. Allah korusun çok daha kötüleri olabilir. Açıkçası ben baban ya da abin olsam, her ne kadar dayağa inanmasam da, senin şu kadar kısa zamanda yaptığın ikinci olaydan sonra temiz bir dayak atardım. Saatli bomba gibisin, birisinden ders almadan, ekipmanını tamamlamadan bir daha motora binme, kendini düşünmüyorsan bile etrafındaki canlıları düşün.
-
bY_aLp adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun birinci sefer kafanızda kask yoktu bu seferde bağı bğlı olmadığından fırladı
neyseki sende birşey yok kedi içinde üzülmedem desem yalandır geçmiş olsun
sağol evet bağlı değilmiş evet kediye bende üzüldüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
dersansport adlı üyeden alıntı
senin eğitim alman şart belli acemisin kardeş bir süre çıkma paranı biriktirip hondadan eğitim al.
evet ilk kez motor kullanmayı öğreniyorum eğitim almak istiyorum ama motorum honda değil ybr 125 im var motorda hurdaya çıktı gibi bişey oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
lycantrophic adlı üyeden alıntı
birincisi motoru yaptırmadan niye gezmek istersin? ikincisi bir kere kaza geçirdin kendin yaralandın kız arkadaşın yaralandı neden hala dizlik dirseklik gibi koruma ekipmanlarını almazsın? Açıkçası motor konusunda da para verip ders alamasan bile bilen birisini bulup ondan biraz bişeyler öğrenmeden motora tekrar binmemen gerektiğini düşünüyorum. Kendine zarar vermeyi geçtim etrafa da zarar veriyorsun. Allah korusun çok daha kötüleri olabilir. Açıkçası ben baban ya da abin olsam, her ne kadar dayağa inanmasam da, senin şu kadar kısa zamanda yaptığın ikinci olaydan sonra temiz bir dayak atardım. Saatli bomba gibisin, birisinden ders almadan, ekipmanını tamamlamadan bir daha motora binme, kendini düşünmüyorsan bile etrafındaki canlıları düşün.
sen genç olmadın heralde dayakla herşeyi çözebilceğinimi sanıyorsun, bu kazayı ben bilerek yapmadım kedi önüme çıktı kaydım ve düştüm motor konusunda tecrübem yok tecrübeli olsam kaza yapmam heralde, dizlik almadım doğru ama alıcaktım evimden çıktım çok az ileride kaza yaptım 1oo adım yere gidince dizlikmi takayım ki sen takıyormusun kısa mesafede, ama eğitim alıcam
-
açıkcası yukardaki arkadaş gibi bende seni bir güzel pataklardım,motora binme eğitim almadan git hondaya dediğim gibi motorunun markası önemli değil orda teknik öğreticekler öğren sonra adam akıllı kullan motoru yoksa diğer gençler gibi ya ölürsün yada öldürürsün kediyi öldürdün bile.
-
14 Aralık 2011, 20:49
geçmiş olsun, fakat okuyunca bende kızmadan edemedim. neden ekipmanların tam değil, neden kazalı motora binersin.... vs. vs. genede şanslıymışsın. aklıma bir forumdaki bu video geldi, tekrar paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=cZAjJ-g0UDw 33.saniyeye dikkat, herzman böyle şanslı olunmaz.
-
14 Aralık 2011, 20:53
geçmiş olsun kardeşim en büyük kazaların böyle olur inş. yalnız senin trafiğe kapalı alanlarda bol bol sürüş pratiği yapmanı öneririm. kıvırmaca hakkında bir çok arkadaşımız önemli bilgiler paylaştı. önce güzelce oku sonra ani fren ve kıvırmacayı müsait alanlarda bol bol çalış
-
14 Aralık 2011, 20:53
35emre35 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun, fakat okuyunca bende kızmadan edemedim. neden ekipmanların tam değil, neden kazalı motora binersin.... vs. vs. genede şanslıymışsın. aklıma bir forumdaki bu video geldi, tekrar paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=cZAjJ-g0UDw 33.saniyeye dikkat, herzman böyle şanslı olunmaz.
çok kötü olmuş motor hızlı olmasına rağmen düşmüyor ama
-
14 Aralık 2011, 20:58
35emre35 adlı üyeden alıntı
oooffffff video da fena vurmuş yaaa
-
14 Aralık 2011, 20:58
ekremz adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim en büyük kazaların böyle olur inş. yalnız senin trafiğe kapalı alanlarda bol bol sürüş pratiği yapmanı öneririm. kıvırmaca hakkında bir çok arkadaşımız önemli bilgiler paylaştı. önce güzelce oku sonra ani fren ve kıvırmacayı müsait alanlarda bol bol çalış
ya aslında kediyi gördüm ben yürür gider sandım ortada durdu fren yaptım kıvırdımda aslında ama birden yerde buldum kendimi
-
14 Aralık 2011, 21:06
söyleyecek laf bulamıyorum sana!
-
14 Aralık 2011, 21:10
Sevgili kardeşim, geçmiş olsun. Yukarıda yazılan tavsiyeleri dinle kardeşim, git eğitim al. Honda eğitimi gayet iyidir, motorunun markası önemli değildir. Yazdıklarından bellli ki acemisin. Şunu asla unutma, genç olmak hataların için kullanabileceğin bir bahane değildir.
Fren yaptığında kendini yerde bulmana gelince... Ön frene aniden asılmışsın, ön tekerlek kilitlenince düşmen kaçınılmazdır. Bahsedilen eğitimlerde en çok üzerinde durulan konu fren yapmaktır. Unutma, fren yapmayı bilmeden motor kullanmak, köprüden paraşütsüz atlamak gibi bir şeydir.
Ve evet, 100 adımlık mesafeye dahi giderken koruma ekipmanlarını giymen gerekir. Senin de tecrübe ettiğin üzere, o mesafede de kaza yapmak gayet mümkün.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
14 Aralık 2011, 21:18
gümüşhanede motorla geldiği gören ahali ara sokaklara kaçacak bu gidişle
-
14 Aralık 2011, 21:23
-
14 Aralık 2011, 21:26
Çok geçmiş olsun. Sende çok bir şey olmadığına sevindim.
-
14 Aralık 2011, 21:30
1 torba şeker al mahalledeki çocuklara dağıt yanı hayır yap derim geçmis olsun bu arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)