Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

U Dönüşü Yapan Katil Taksici

REKLAM ALANI
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesefki ülkemizde bu işler böyle.Devlet baba bir çok avrupa ülkesindeki gibi motosikleti öncelikli bir araç olark kabul edip,ona göre kanunlar çıkarmadıktan sonra bu iş böyle sürüp gidecek.
    Haaa bu şartlarda motosiklete binmem dersin ve motorunu terkedersin.Yada her türlü tehlikeyi göze alır binmeye devam edersin.Ama nasıl devam edersin?Gözünü dört açarak,her türlü olasılığı göz önüne alarak,ön yargıda bulunarak hatta biraz paranoyak olarak binersen bir nebze daha güvenli olabilirsin.Heleki şehir içi gibi tarafiğin çok hareketli olduğu yerlerde süratin hiç affı yok.Şehir içi trafikte ön yargıda bulunmak çok zordur.binlerce araç içersinde binlerce ön görüde bulunmanız gerekmektedir.Böyle bir durumda süratimizi azaltarak ön görü sayısını düşürerek daha güvenli yolculuk yapabiliriz.

tamam doğru haklısınız şehiriçinde hele ki istanbul gibi kalabalık ve yoğun trafiği olan bir yerde
    süratten kaçınmak ve radarlar her zaman açık dolaşmak gerekiyor,
    ama bu şekilde olduğunda yollar çok yorucu ve stresli, motosiklete binmek zevki de yarıya düşmüş olacaktır
    bu sebeple sadece hobby niyetine haftasonu yol yapmayı tercih ediyorum
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam doğru haklısınız şehiriçinde hele ki istanbul gibi kalabalık ve yoğun trafiği olan bir yerde
    süratten kaçınmak ve radarlar her zaman açık dolaşmak gerekiyor,
    ama bu şekilde olduğunda yollar çok yorucu ve stresli, motosiklete binmek zevki de yarıya düşmüş olacaktır
    bu sebeple sadece hobby niyetine haftasonu yol yapmayı tercih ediyorum
    İşte bu saydıklarınız yüzünden motosiklet eğitimi almanızı öneriyoruz.

Uygun eğitimleri alan kişiler trafikte daha az stresli ve çok daha az yorucu yolculuklar yaparken çok daha güvenli ve keyifli olabiliyorlar.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bu saydıklarınız yüzünden motosiklet eğitimi almanızı öneriyoruz.

Uygun eğitimleri alan kişiler trafikte daha az stresli ve çok daha az yorucu yolculuklar yaparken çok daha güvenli ve keyifli olabiliyorlar.
    bahsi geçen eğitimleri alanlar , İstanbul trafiğinde motor kullanmanın zevk olmadığını da fark ediyor.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsi geçen eğitimleri alanlar , İstanbul trafiğinde motor kullanmanın zevk olmadığını da fark ediyor.
    İstanbulda bişey kullanmanın zevki var mı ki? Özel yat alsan boğazda keyif yaparım desen onu bile bişeylere toslayabilirsin. Bırakın uzaklaşın şu İstanbuldan ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Zevk almak için istanbulda trafiğe çıkmak mı eğer taksici dolmuşçu dövmek zevk anlayışınızsa evet zevkli ama onun dışında işkence ve katlanmalıyız eğer burda yaşıyorsak istediğiniz eğitimi alın istanbulda araç kullanmak işkence.Şehir dışı yollar zevk içindir.Ben açıkcası grajdan çıkana kadar zevk alıyorum motor kullanmadan sonra başlıyor stres

ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    bugün bi arkadaşımla buluştum. ölen genci 10 yaşından beri tanıyo. taksici adamı bırakıp kaçmamış. aksine hastaneye götürmüş. şişli etfale. bu arada motor babasınınmış. ilk başlarda bişeyi yokmuş, hastaneye gittikten sonra iç kanamadan gitmiş. öğrendiğim kadarıyla motoru gizlice almış. tabi babanın halini anlatmaya gerek yok.
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru kişilerle doğru eğitimleri almamışlar demekten başka birşey gelmiyor elimden . Maalesef eğitimlerinde kalitelisi , fasonu her türlüsü mevcut piyasada çok iyi araştırıp gerçekten faydasını görenlerin tavsiyelerine kulak vermek lazım.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

dejawuu_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah rahmet eylesin...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    bu gün taksici önüme direk kırdı ve ben korna calınca bıktık sizden dıye yaka silkti sanki onlara göre biz onların cıktığı hiç bir yerde olmayalım neyse bayağı küfürleştık motorcu dayanışması bır kaç motorlu yanımda bırıktide adam yoluna gıttı .buna bir cözüm boykot lazım BU DEVLETIN MİLLETIN YOLLARI SADECE VE SADECE TAKSİCİLERE AİT OLMADIĞINI o öküzlere nasıl anlatacağız bılemıyorum
    benım ailemde de eskıden taksici mesleğini icra edenler vardı ama onların hepsi esnaf adamlardı .Şimdi ne oldu hepimiz kardeşiz dıyoruz ama ulen elinizin attığı kafanızı soktuğunuz her mesleğin içine ettiniz ben size nasıl kardeşiz derim nerdeyse ülke benimi gececeksınız dünya bizim diyecek havadasınız inanın içimden bu trafık terörüne kin güdüyorum ve hakkımı helal etmıyorum

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Başlığın tamamını okumadım daha once yazan oldu mu bilmiyorum ama ''Trabzonspor taraftarı olduğu öğrenilen Toz'un ölümüne neden olan motosikletin'' diye haber yapan insanların o taksıcının beynınden zerre farkı yoktur.

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Taksiler, dolmuşlar ve otobüsler bermuda şeytan üçgeni gibiler. lanet olsun o taksiciye. gencecik çocuğu harcadı.
    allah rahmet etsin rahmetliye.

Motosikleti
    DL650@20K,KLX450@10K,KLX250@5K
    Kaza Sorumlularını sıralarsak;

1-Orda gözümün önünde çok kaza oldu hala önlem almayan belediye!.. ve önlem alınmasının baskısını yapmayan trafik 1.ci derecede suçlu gözümde,o videoyu'da http://application2.ibb.gov.tr/forms/beyazmasa/ belediye'ye yolladım.Orda basına yansımayan onca kaza oluyor,ortaya banket yapmak zor olmamalı,dönüş yerleri belli olsun.Sizde destek verin ordaki mekanların patronları ordaki yolu kendi sokakları gibi kullanmakta.Insan hayatı daha önemli..Sizde yazın.

2-Motosiklet'li arkadaş gerçekten hızlı orda hız limiti 50,kaza olan yerden 30-40 metre önce yaya geçiti var ve hız tabelası 30!...Hergün kullandığım yol.

3-Taksici çift çizginin anlamını bilmemekte heralde,dönmesi 100/100 haksız!...

4-Biz 4-5 dk ayırıp tepki vermez isek bir sonraki basına yansıyan kazada tekrar konuşacağız.O yolda valeler,taksiler,ticariler diğer sürücüleri ortadaki çizgileri takmamakta.
    Arnavutköy-Bebek arasındaki gibi araya banket kesinlikle şart (eskiden yoktu)

binbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tdm 900 A
    Alıntı 4x4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza Sorumlularını sıralarsak;

1-Orda gözümün önünde çok kaza oldu hala önlem almayan belediye!.. ve önlem alınmasının baskısını yapmayan trafik 1.ci derecede suçlu gözümde,o videoyu'da http://application2.ibb.gov.tr/forms/beyazmasa/ belediye'ye yolladım.Orda basına yansımayan onca kaza oluyor,ortaya banket yapmak zor olmamalı,dönüş yerleri belli olsun.Sizde destek verin ordaki mekanların patronları ordaki yolu kendi sokakları gibi kullanmakta.Insan hayatı daha önemli..Sizde yazın.

2-Motosiklet'li arkadaş gerçekten hızlı orda hız limiti 50,kaza olan yerden 30-40 metre önce yaya geçiti var ve hız tabelası 30!...Hergün kullandığım yol.

3-Taksici çift çizginin anlamını bilmemekte heralde,dönmesi 100/100 haksız!...

4-Biz 4-5 dk ayırıp tepki vermez isek bir sonraki basına yansıyan kazada tekrar konuşacağız.O yolda valeler,taksiler,ticariler diğer sürücüleri ortadaki çizgileri takmamakta.
    Arnavutköy-Bebek arasındaki gibi araya banket kesinlikle şart (eskiden yoktu)

paylaşım için teşekkürler..
    temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.

adam bide taksiye atlayıp kaçıyormu YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHH arkadaş bunlar insan değil sadece sıfatına bürünmüş .......

Aynısı Başıma Geldi Serefsiz bunlar ya bakmıyor etmiyor ehliyetim olmadıgı için 600 tl motor masrafı bana girdi polis cagırmadık :S ... ama trafikte bir göriyim onu her seferinde dikiz aynasını kırıcam serefsizin.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    O bölgeyi bana sorun birde..yıllarca patronlarımı beklerken arabada sabahladığm gecelerde gördüğüm kazaların haddi hesabı yok..gece vakti macrocenterdan süratle gelenler mi...ki alayı sarhoş...yarışan mı..taksicilerin müşteri kapma telaşı mı...kuruçeşme arenadan konserden çıkanların...gece clublerinin o kendine has karmaşaları..üstüne üstlük suada önünde park civarında ki hareketlilik..neresinden bakarsanız bakın o bölgede TC ye rastlayamazsınız...opetin oradan çıkışlarda işin kreması gibi adam dip gaz geliyor ve opetten çıkan dikatsiz olursa al sana kazanın ağababası..bölgenin ortasında tepede polis karakolu var..asayişe bakıyor...denetleme sadece ortaköy bitişinde var ama bir anlamı yok...ben o bölgeye giriş çıkğşların paralı olnası taraftarıyım...nası sistem londradaki gibi...veya kapa arkadaşım beşiktaşdan itibaren Bebeğe kadar arac trafiğini..hadi bakalım yiyormu...nası proje.en azından ortaköye kadar kapa ya da kuruçeşmeye kadar...ulan memleket felç olmuş bitmiş tükenmiş deprem de son tokat olacak bu lanet İstanbula...Allah rahmet eylesin genç arkadaşımıza...

zeko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r yamaha
    buda o kazanın oldugu yerden 100 m gerisi 9 ekimde yaptım yine şerefsiz bi taksici yuzunden oyle bi sinirlendimki adamı gebertecektim ama takatim yoktu şukur hiç biyerime bisey olmadı sadece 3 gun sonra korumaların altında kalan kısımlarda kamyon gecmis gibiydim bide oküz önümden gecebilirdin demezmi aman arkadaşalar cok dikkatli olun ozelikle sahil yolunda

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Zeko bende kaza olmasın diye pek dua etmem ...kazadan sonra biryerime bişeyim olmasın da kazaya sebebiyet veren kişiye saldırabileyim diye dua ederim karşı taraf kazaya sebebiyet verip hatalıysa birde akıl veriyorsa ne mutlu bana...geçmiş olsun ,,,motorunu öylece yerde görünce insanın morali bozulur fena olur yahu..ben kaza yaparsam bi tarafım kırılırsa zaten işsiz kaldım demektir..güvenlik işinde adam seni sağlık istirahatından işe çağırıyor..hem maddi hem manevi zarar verip hayatımı altüst edip sonra olaya kaza deyip günlük hayatına geri dönemez karşı taraf...ben çamura bağlarım...her türlü taciz eder para isterim...eşşek gibi verecek..öyle yaralamalı kazaya karışıp canım yanmışsa ve hatalıysa bana çarptığına pişman olmalı...yanaşmaz ise zaten ilk işim ona maddi manevi zarar vermek...

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)