bedava motor ve aksesuarlar+ bedava fuar biletleri
-
evet arkadaşlar pazar akşamı radyodan duyduklarımı aynen sizlere iletiyorum.26 mart 2006 da saat 1200 1400 arasında büyük çekiliş 2m motoda kral tv v j lerinin ve şahin fm dj lerinin şahin özer ve ona bağlı sanatçıların katılımyla bir çekiliş yapılacak.milli piyango ve noter yetkililerininde katılacağı bu çekilişte bir kişiye motor ve kask mont gibi akssuarlar dağıtılacakmış.biletler tamamen bedava olarak akatlarda 2m motodan temin edebilirsiniz ve ayrıca gidenlere bedava fuar biletleride verilecekmiş
isterseniz bana ulaşın gittim adımı yazdırdım çok yakın bana tarif edebilirim yada müsaitsem sizi götürebilirim yada akatlara gidin sorun gösterirler
benim tel 05324859440 hakan
Reklamlar
-
kimse bişey yazmamış
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Herkes adını yazdırmaya gitmiş dostum
-
bedava olunca kimsenin ilgisini çekmemiş herhalde. İstanbul da olsam gider hemen kayıt yaptırırım
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
-
dönence adlı üyeden alıntı
bedava olunca kimsenin ilgisini çekmemiş herhalde.
diyosun
aramızda bedeva mezar bulsa içine giricek olanlar var
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Bu çekiliş sadece 2m moto'ya mı özel yoksa Motomax'ın çekilişi mi bir fikrin var mı???
-
Waşşş...
Biz eskişehirden ne yapabiliriz? Katılabilir miyiz? Elimiz - kolumuz bağlı oturmayalım...
-
2m motonun özel çekilişi arkadaşlar ben ne kadar tanıdık varsa söledim valla
-
ee benim doğumgünüm olur 26 mart o vakit bana çıkmalı
bi de böle radyodan şifre vericez falan gibi bi durum var mı acaba?yoksa sadece 2m moto yu ziyaret yeterli oluyo mu?
-
ziyaret yeter adını yazdır bileti al o kadar
-
ozgure cıksın 26 mart dogum günü onun hocam.
Hediye olur tam denk gelir hem ?
Comfirmation Bias
-
5 ytl için bu kadar konuşmaya lüzum yok millet verin 5 lira gidin ya
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
-
puma007 adlı üyeden alıntı
5 ytl için bu kadar konuşmaya lüzum yok millet verin 5 lira gidin ya
ne kadar gereksiz bi yorum ve ne kadar gereksiz bir insan...
anlamadın galiba ben bedava fuar bileti için diiil çekiliş için açtım bu topiği fuar bileti neki yaww ara bütün sülalene bilet gönderiyim maksat birisi faydalansın bedavadan motoru olsun kötümü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler