donmuş karda motorsiklet klullanmak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
var motosiklet için zincir...
bisiklet zincirini yada ince olursa da motosiklet zincirini lastiği sağdan sola kaplayacak şekilde 10-15 parçaya ayırıp takabilirsin....
bizzat denenip test edilmiştir....çoook iyide faydası görülmüştür....
-
Keşke bende sizin gibi şanslı olsaydım. Geçen hafta drshanenin önü buz tutmuş bi fren attım ve yerdeyim. Kızlara rezil olduk walla
-
Doğa şartlarında yaşanan deneyimi hiçbirşeye değişmem.Boşver kardeş takma kafana ne güzel doğa şartlarında yaşanmış bir olay.Şehir deneyimlerinden kat be kat daha iyidir.
İnşallah benzer güzel deneyimler yaşamaya devam edersin.Anlatımın gözümde canlandırmamı sağladı,başarının hazzını anlayabiliyorum.
Tebrikler.
-
Motosiklet için zincir yapanlar var kendi motoruna.Biraz bisiklet zinciri ve gergi için şambrel gibi bir malzemeden yapılıyordu yanılmıyorsam.Eskilerde halat dolardı lastiğe.İnce bir halat.
-
Motosikletler için kar lastikleri var. Ayrıca çivili lastikler de var. Çivili lastiği sadece cross motosikletde görmüştüm belki diğerleri için de olabilir.
Aslında, araba gibi motosikletler için de kış lastiği ya da farklı lastik olması gerekir. Yazın 30 derecede iyi performans gösteren bir lastik kışın 5 derece ya da altında aynı perfomansı göster(e)mez.
-
-
Yeni yağmış kardan değil de gece don olan buzdan korkuyorum.Koruma demiri gibi bir şey de yok motorda.Düştüm mü en az 300-400 lira masraf çıkıyor...
-
_w_ adlı üyeden alıntı
Keşke bende sizin gibi şanslı olsaydım. Geçen hafta drshanenin önü buz tutmuş bi fren attım ve yerdeyim. Kızlara rezil olduk walla
bende ona benzer bı dusus yasadım ustam.yazın sıcaghında asfalt ıyıce gevsemış ve kavsaga gırerken baya yatrdım motoru bıde ne goreyım ben yerge g*t üstü kaldım motor yattı bı kac metre suruklendı.Allahtan bişey olmadı yani.bende duraktakılere rezıl oldum.kaskımı egdım motoru kaldrdım yola devam ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
var motosiklet için zincir...
http://img861.imageshack.us/img861/7953/bt0122.jpg
bisiklet zincirini yada ince olursa da motosiklet zincirini lastiği sağdan sola kaplayacak şekilde 10-15 parçaya ayırıp takabilirsin....
bizzat denenip test edilmiştir....çoook iyide faydası görülmüştür....
deneyecegım bunu..
-
18 Aralık 2011, 02:32
-
18 Aralık 2011, 14:23
erro adlı üyeden alıntı
ben tırsarım valla...
birdenbire kendinizi o ortamda bulunca ve geri dönüşünüzün daha riskli oldugunu anlayınca tırsmaktan cok basarma azmi meydana cıkıyor insanda
-
18 Aralık 2011, 15:35
mekan67 adlı üyeden alıntı
birdenbire kendinizi o ortamda bulunca ve geri dönüşünüzün daha riskli oldugunu anlayınca tırsmaktan cok basarma azmi meydana cıkıyor insanda
Katılıyorum Ama eğer geri dönüş kaçınılmazsa yani yol bitmişse (tecrübe ile sabit) kum, toz yada gevşek toprak gibi bir zeminde rampadan inmek çıkmaktan çok çok daha zor. Buz üstünde gitme şansım olmadı hiç.
Böyle de bişe varmış.
http://picasaweb.google.com/lh/photo...t=embedwebsite
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
18 Aralık 2011, 15:51
Tecrübe etmedim ama tecrübe etmiş bir arkadaştan (acayüp) kopya çekiyorum... Mümkün olduğunca kalın ve güçlü olanlarından tercih ediniz.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
18 Aralık 2011, 22:51
BBelt adlı üyeden alıntı
vaaayyy bu daha pratık ve daha ucuz bı yöntem...boşuna demıyolar akıl akıldan üstündür die
-
18 Aralık 2011, 22:55
vaaayyy bu daha pratık ve daha ucuz bı yöntem...boşuna demıyolar akıl akıldan üstündür die
Benzini Shell'den, akılı kel'den alacaksin
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
18 Aralık 2011, 22:58
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Benzini Shell'den, akılı kel'den alacaksin
işte buna kahkihkohkihh
-
19 Aralık 2011, 00:45
-
19 Aralık 2011, 00:55
halepli adlı üyeden alıntı
hemen hemen bu kadar vardı kar.ve akşam ayaza cekmıştı hava buz tutmuştu yollar
-
19 Aralık 2011, 01:13
deneyecegım bunu..
dene tabi....biraz uğraştırır ama acayip faydasını göreceksin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
demir olanını bulursan çok pratik olur.... tabi bulursan....
-
19 Aralık 2011, 01:57
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)