Merhaba abiler Ben bir tane Mondial 125 aldım 3 gündür trafiğe çıkmaya korkuyorum adeta Arabalar Üstüme geliyor sanki sıkıştırıyorlar sizdede böyle bir sorun varmı motorsiklet kullanan biri değilim ilk motorum ?
Merhaba abiler Ben bir tane Mondial 125 aldım 3 gündür trafiğe çıkmaya korkuyorum adeta Arabalar Üstüme geliyor sanki sıkıştırıyorlar sizdede böyle bir sorun varmı motorsiklet kullanan biri değilim ilk motorum ?
ehliyetin varmi.
Var neden sordun.. kurallara uyan biriyim ama kimse uymuyor
bu da gelir bu da geçer
Motoru götür geri ver VE hayatta kal
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Ben ehliyetimi geçen hafta aldım rahat rahat gezerim diyordum ama.. Bu memleket sığır kaynadığı için zar zor geziyorum.. Korka korka, paylaşıyorum yani korkunu..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Siz çok güzel yardımcı oldunuz..
Zamanla alışırsın, yol ve trafik tecrüben olur. Dert etme..
Kuralların dışında ayrıca doğru sürüşü yapman lazım. Arabalar ve yayalar seni dikkate almazlar.
İlk başlarda korku sana çok şey öğretir, devam...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Devam etcem inş bunu atlatırım yoksa motorsiklet satcam sıfır aldım motorsikleti ona yanıyorum
ilk olarak sakin yerlerde kullan motoru.dur kalklara manevralara alıştır kendini.ben motora bınmeye korkardım.hatta kendı motorumu almadan arkadasın motorundan düşmüştüm.ama azmettım hırs yaptım cok sukur bı sıkıntım yok şimdi...bi anda olmaz yanı bu işler
Aramıza hoşgeldin. Korkutmak gibi olmasın ama gördüklerin daha göreceklerinin yanında hiç bir şey...Sana doğru bakıp seni görmüş gibi yapan arabalara aldanıp benim gibi vw amblemi burnunun dibindeyken açma gözlerini. Sen dikkatli ol.Onların hatalarını da telafi etmeye çalış.Zamanla alışıyorsun.Ama şöyle söyleyeyim aslında alışmayıp bunları her fırsatta garipsemek daha iyi.Trafikte önce kendini,sonra başkalarını korumayı düşün.(Otomobil için konuşuyorum.) Asla korkma.Bu sana daha çok zarar verir.Dikkatli ol.İnşallah bir gün biz de büyük araçların motosikletlere yol verdiği bir ülkede yaşayacağız. İyi forumlar.
En dikkatli sürücü yeni sürücüdür. Çünkü korku hakimdir. Sizin durumunuza gelınce . Başta Ara sokaklarda boş arazilerde kullan. Sonra zaten kendiniz cadde trafiğne çıkmak isticeksiniz.
kornanı sellektörünü nerde nasıl kullanacağını ve diğer sürüş tekniklerini okumalısın ayrıca trafiği okumak denilen alışkanlığı herkesin doğuştan kazandığı bir yetenek olmadığı gibi hepimiz irili ufaklı kaza yapmışızdır ve tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir misali öğrenmişizdir trafikte ne yapacağımızı.
Korkma ancak tedbiri kuralları elden bırakma ve bol bol oku böylece güvenin gelecektir.
Not: önce ara sokaklarda motoruna alış motorunun frenine gazına hakim ol sonra trafiğe çık ehliyet herşey demek değil ne yazıkki
Hayırlı olsun güle güle kullan
Tşk ederim Içimi rahatlattınız..
rahat ol tabı ya.atla motoruna ver aragazını yak sigaranı at havanı
Mekan67 sn yapıyormusun bunları Trafik Canavarı gibisin..
işin şakası bu tabıkı de.yanı korkulacak bısey yok.hemen trafıge cıkma kalabalık yerlere yanı.zamanla alısacaksın elbette biiznillah
Bende şaka yapıyorum Bu forumun en sevdiğim yanıda bu çok sıcak kanlılar tşk ederim yorumlarınızdan dolayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)