Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanunu Racer 200 Desem ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mr 150 vulture yolda :)
    Yine ben yine ben Bir önceki konumda Endurolar hakkında bildiklerinizi sormuştum ve bütçueden dolayı o fiyata iyi enduro bulamıyacığımı kabulleniyorum (Bütçem Sadece motor için 2.250 TL'dir Korumalık ve ehliyetide dahil edersek 4000 tl olucak) evet arkadaşlar soruma gelince aranızda Kanuni Racer 200 kullanan veya tecrübe edinen varmıdır Bir arkadaşımda vardı pek samimi değilim ama bizim okuldandır kendisi güzel bi motora benziyor büyüklük olarakda bana ideal gibi sanki :D (boy:181 kg 81-82) belirtmiş oluyum okuldaki racer'lı arkdaş gayet memnunum diyor ve mikrofonu siz değerli Mt üyelerine uzatıyorum Şimdiden Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kanuni racer 200 konusuna gir baştan aşağı oku bence orada bir abi olacak tı yanlış hatırlamıyorsam racer ı baştan aşağı ele almıştı onu bul onunla istibata geç hatta r2 diyordu motoruna galiba

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Kisa bir arastirmadan sonra forumda ilgili konuyu buldum. http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html Burdan dilediginiz bilgileri okuyarak bulabilirsiniz.

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    ikinci el bir ybr al bulaşma racere. vibrasyon makinası. o fiyata ekmegi yenmemiş ybr de zor ama 2500 civarı bulunur başını agıtmayacak bi ybr. kullanırkende satarkende zarar etmezsin.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

_w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    ?-Racer 200 desem
    --Vibrasyon derim ;). Vidaların gevşemesi derim,
    malzeme kalitesinin düşük olması derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)