Ybr 125 ile Ybr 125 esd arasında ne fark var?
Reklamlar
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Çin malı motor alırken bende böyle diyordum ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Mondial 125mh gibi istisnalar dışında çin motorlar fiyatını haketmiyor. Ybr-cbf-tvs'de çin ancak malzeme kalitesi farkı var.
100 mg prince nin 2. el fiyatlarina bakiniz netten
fiyatlar uçuyor
ayrıca bu motora saglam diyorlar
motoru kalipli
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
Linwelin adlı üyeden alıntı
Yıllık 6bin km az değil mi yahu? Ybr'nin ölümüne sıkıntı çıkarmaması, sanayi sevmeyen bi moto olması, ikinci elde satıyorum derken, cümleyi bitirmeden daha "satı" ağzından çıkmış, milletin sıraya dizilmesi. ikinci el de yaşanan minimum fiyat kaybı..
Gerçekçi olalım, fazlasıyla değer..
ev iş arası 2 km
ev cami arası 500 metre
ev bim arası 500 600 metre
arada dolaş anca 6000 hacı
tin tin tin kullanmayı severim motoru
ybr fazla bana
bazi marka ve modelllerde yasanan fiyat korumaya ben de kulak misafiri oldum
ancak yakit giderlerini
yıllık 100 tl vergiyi de hesaba katmanizi oneririm
sadece aradaki farka çin motor birkac yil icinde bedavaya gelebiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
sefasahin adlı üyeden alıntı
mondiali yarı fiyatına alırsın.bi okadar masraf edersin.Aldığın fiyatın yarısına satamazsın.İşte gerçek.
masraf demişken 2 yil garantili
lastigim degisecek garantiden
yamuk mus da
kullanmaya aldım satmaya degil
100 mg prince 2. el fiyatlarina siz de bakabikirsiniz
fiyatlari yuksek
ha bire zam yiyor motor
aldigimdan da yüksek fiyata satma imkanim oluyor
sezon acilsin 1 zam daha bekliyorum
alan kazanıyor
Reklamlar
-
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
ev iş arası 2 km
ev cami arası 500 metre
ev bim arası 500 600 metre
birader sen yurusen daha ekonomik olur, yada bisiklet kullan, mondial senin icin en ekonomik cozum degil.
spor yapmak iyidir.
-
braingulp adlı üyeden alıntı
birader sen yurusen daha ekonomik olur, yada bisiklet kullan, mondial senin icin en ekonomik cozum degil.
spor yapmak iyidir.
haklısın
bisiklet de lazim aslında
zamaninda gunesin altinda pedallamaktan bikmistim
yoksa bisikleti severim
seyircilere oynamissin biraz
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Aldığın motor bir 40bin km devirsin bunları o zaman konuşmak lazım.
20 binden sonra çin malları başlıyor sorun çıkarmaya.
-
olabilir
Abim yeni yeni motora merak sardi, mondial aldirmaya calisiyorum bende ona ama, basaramadim, x-max 250 scooter dan vaz gecirmeyi basardim ama. ybr almayi dusunuyor simdi. bende ucuz yollu bi supermoto bulursam cinlilerden alicam yoksa crf 250 M yi bekliyecegim.
haklısın
bisiklet de lazim aslında
zamaninda gunesin altinda pedallamaktan bikmistim
yoksa bisikleti severim
seyircilere oynamissin biraz
-
Herhangi bi nakit ihtiyacimda hayat kurtarir. Her gun guzel bi gun deil filmlerdeki gibi. Sen arac olarak kullaniosun motoru, bi yerden bi yere gideyim diye.. Ben motorla yatip motorla kalkiyorum.. Kiz gibi bakiyorum, sakiniyorum..
Ben ise gideyim geleyim diye almadim motoru, bu yuzden daha fazla tartismayacagim. Bana sikinti cikartmamasindayim, sanayideki parca fiyatinda degil. Anlamadigin nokta bu, herseyi para olarak degerlendiriyosun.. Hic bi para benim biseye sinirlenmem, stres yapmamdan onemli degil..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
konu amacından cok sapmış anlaşılan
YBR bi tanedir herkes alsın 2. el fiyatini biraz düşürelim ))
-
Herhangi bi nakit ihtiyacimda hayat kurtarir. Her gun guzel bi gun deil filmlerdeki gibi. Sen arac olarak kullaniosun motoru, bi yerden bi yere gideyim diye.. Ben motorla yatip motorla kalkiyorum.. Kiz gibi bakiyorum, sakiniyorum..
Ben ise gideyim geleyim diye almadim motoru, bu yuzden daha fazla tartismayacagim. Bana sikinti cikartmamasindayim, sanayideki parca fiyatinda degil. Anlamadigin nokta bu, herseyi para olarak degerlendiriyosun.. Hic bi para benim biseye sinirlenmem, stres yapmamdan onemli degil..
edebiyat ogrencisi misiniz bilmiyorum ama
bahsetmeye çalıştığım şey ybr nin fahiş fiyatlari
f/p oraninin düşük oluşu
hava basmak için kullanan arkadaşlar kompresör alsınlar daha iyi hava basar
100 mg prince
125 cc takılıyor yaklaşık 100 tl ye
işçilik dahil
9.2 kw oluyor
ybr kac kw? 7.3 kw
beklenen performansi veremiyor sorun burda
4.400 tl yi aliyor da karşılığı meçhul
bir de şu var sadece motora binecegim kalite bise olsun derseniz onerebilirim
zaten araba var şehiriçi günlük gezmeye motor aldım
bana uymuyor
tercih meselesi
-
Esd yeni donem ybr iste makyajli, motorda ufak yenilikler falan. Bu kadar..
Seko konunun tarihini kest, adam kim bilir nerdedir simdi..
Evet ya, ben de yemişim farkında olmadan
-
(10 KARAKTER!)
-
Bende onu diyorum iste.. Senin araban var motor bahane, ben arabayi sattim motordan sonra, binmiyorum ki diye.. Fahis fiyat dedigin, aldiktan sonra bana gram masraf cikarmadi. Teoride yardiriyosun da pratikte soylediklerin bosluk.. Ybr alan hep memnun, cinli alan su an memnun, haftasonuna ne olacagi belli degil..
Ziraat Muhendisiyim, yuksek lisans yapiyorum. Bi yandan da aciktan isletme okuyorum. Edebiyatla ilgim alakam kitaplar kadar..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
kofte ekmek ikilemi, her iki tarafta hakli, 3 liraya 3 liralik kofte, 5 liraya 5 liralik kofte. Bu cok mu edebi oldu, olduysa daha da basitlestirmeye calisirim.
-
herkes butcesine göre alır ne kadar ekmek o kadar köfte bunun mantığı budur
-
edebiyat ogrencisi misiniz bilmiyorum ama
bahsetmeye çalıştığım şey ybr nin fahiş fiyatlari
f/p oraninin düşük oluşu
hava basmak için kullanan arkadaşlar kompresör alsınlar daha iyi hava basar
100 mg prince
125 cc takılıyor yaklaşık 100 tl ye
işçilik dahil
9.2 kw oluyor
ybr kac kw? 7.3 kw
beklenen performansi veremiyor sorun burda
4.400 tl yi aliyor da karşılığı meçhul
bir de şu var sadece motora binecegim kalite bise olsun derseniz onerebilirim
zaten araba var şehiriçi günlük gezmeye motor aldım
bana uymuyor
tercih meselesi
az km giden, fazla uzun yol yapmayan sürücü için mondial 100mg mantıklı bir seçenek.5 sene vergi vermemek 500tl, alırken fiyat farkı gerçekten önemli. yakıt tüketimi konusunda katılmıyorum. ybr 2.5 -3 lt arası yakıyor. bir motor şu şartlarda daha az ne yakabilir ki ?
mondial 100mg nin ybr ye karşı dezavantajı yağ değişim süresidir. ybr ortalama 3 bin km de bir yağı değişir mondininse 1500 60bin km ye gelindiğinde aşağı yukarı 20*20=400 tl ybr 20*40=800tl mondinin yağ değişim masrafı oluyor.
ayrıca ybr parçalarını yan sanayi olarak çok daha ucuza almak da mümkün. tabi bu yedek parçalara en az 80 -90 bin km sonra bakmaya başlarsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler