Çok güzel söylemişsin abi.Sanırım işlerine gelmiyor biraz da...Bu arada bu makinenin özelliklerine çift disk fren de ekledin mi.Tadından yenmez.
Çok güzel söylemişsin abi.Sanırım işlerine gelmiyor biraz da...Bu arada bu makinenin özelliklerine çift disk fren de ekledin mi.Tadından yenmez.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
lc135 3500e alalim diyorsunda burdaki fiyati zaten 3500tlyi geciyor nakit alimda, 4500den asagi zor gelir, ben aldim ama hala kararsizim bayide sparki begeniyorum evde lc baskin geliyor, yarin secmek zorundayim, fiyati her ikisininde asagi yukari ayni, spark kucuk ama hem otomatik degil hem guclu ve hizli, yarin sececegim artik
http://youtu.be/2TL1xAfy55s
http://youtu.be/orTmOxc-1Mo
Yamaha'nın Honda'nın çin mallarının karşısına çıkaracağı motorlar böyle olmalı işte. Şimdi arada en az yüzde 50 fiyat farkı var ama kalite farkı yüzde 50'den az öyle olunca ve de çeşit çok olunca doğal olarak çin malı alıyor insanlar. Hala 10-15 yıllık tasarımları satıyorlar Japonlar türkiyede.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu motorlar oyle saglam ki sasirip kalmamak imkansiz, buradaki gencler ozellikle 18yas alti gece yarisi ucuyorlar bu motorlar ile, inanir misin yollarda hizli gidilmemesi icin yapilan tumseklerden ucarak geciyorlar, ne bakim yapiliyor ne birsey, sadece basa basa kullan, bir de motor kirala isinde cok tercih ediliyor ki tahmin edersiniz kiralayanin umrunda olmuyor o savastan bile sapasaglam cikiyorlar, bilmiyorum ben her cesit kiraliyorum burada hem 6-10tl gibi bedellerle kiralama imkani oldugu icin, hem de degisik modelleri denemek icin, gerci kiralikta olsa bilmiyorum kiyamiyorum oyle deli gibi kullanmaya,seviyorum motoru, at sevgisi gibi birsey bu sanirim insallah bu fuar sonrasi lc135 gelir, daha onceki baslikta yazmistim, gelse bir numara olacaktir, bu tarzi sevmeyen de alir, kuryesi de ybr severi de, yamaha burada ikinci sirada, birinci sirada honda var ve nerdeyse piyasa hondanin elinde idi ama su anda yamaha fino super satiliyor, pesine de elegance tutuldu, hadi hayirlisi artik, aldigimda resimleri ve bilgilerimi paylasacagim, daha onceki tecrubeme dayanarak ortalama 2.5litenin altinda yakiyor, daha dogrusu hicbir zaman gecmedim bu degeri 2.2litre normal kullanim ile cok rahat elde edilir, pcx icin buyuk rakip olacaktir, burada pcx mi elegance (lc135) mi tartismalari var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
ustteki spark, 180 gostergesi var ve burada cbr150leri geciyor diyorlar, ben o kadar basmadim, daha dogrusu basacaksam sport almayi tercih ederim, spark tercihimin sebebi trafikte yilan gibi kivrak, resmen bisiklet elegance ise konforlu ve daha ekonomik, benim hastaligim da motorlar hepimiz gibi ama neye yapissam yanindakilere de gozum kayiyor
yer: Bangkok-Tayland
Herşey mükemmel.O ülkelerdeki cub hastalığı harika bir yere gelmelerine neden oluyor.Ve cub için inanılmaz güzel parçaları var değil mi? Egzozlar,bloklar,dış görünüm,lastik jant ne aklınıza geliyorsa.
Yamahanın sayfasında Xenter modeli var.Ama fiyatı yazmıyor.fuara bu scooter gelecek galiba ps150i ye rakip olarak.
Metehan abii.Nerelerdesin abim.Bak şu gönderdiğim linki inceleyin arkadaşlar.Bu kadar çeşit grenajı olan bir motor daha yoktur sanırım.
http://forum.lowyat.net/topic/499107/all
arkadaşlar bugün itibari ile 2012 model yamaha aldım ikinci el vardı mağazada deneme imkanım oldu.çok güzel motor olduguna karar verip 3400 tl verdip aldım ben gazete dagıtım işi ile uğraşıyorum kaçtaane çin işi cup eskittim ben bile unuttum en sonunda kalite için yamaha tercih ettim innova alacaktım ama denizli de bayi ve servisi yok o kadar para verdikten snra insan servisi de olsun istiyor. bu arada servis pahalı diyeen arkadaşlar var. çok km yapıyorsanız servisle anlaşın yetkili bir kişi ile yüksek oranda indirim yapılıyor benim her bakımım sabit fiyat 15 tl anlaşmam var biz ayda 3000 ile 3500 km arasında yol yapıyoruz motor üzerinde. yamahanın vites geçişlerini hiçbir motor taklit edemez yapamazda öyle güzel bir vites geçişi yok tam 4 tane hersene başında sıfır alınan motor bitirdim arkadaşlar inşallah bu 2014 yılını da gösterir bana..
birde 2012 ye bin yamaha crypton'u 2012 de yapmış kardeşim makinayı vites geçişini hissetmessin bile. honda ya göre daha ufak duruyor ama yinede idare eder bir yapısı var birde aksesuar yapımına uygun makine
arkadasın 2005 cryptona bindim 60000 bini devirmişti kaportaları bile çatlamamıstı ve sürüşü zevkli ve oturaklıydı sürene titresim dahi yoktu artçı ayaklıkları titriyordu sadece ve elektrik aksamı dandikti biraz şunu anladım ki ; çin malı motor alınacağına belki 5 ay daha bekleyip mutlaka bi japon motor kalitesini yaşamak gerekir
yahu bi yerde okumuştum bu cryptonlarda farı kapatamıyormuşuz galiba kapatma tuşu yokmuş yada ben mi yanlış duydum? Cidden var mı öyle bişi?
Birde 2012 cryptonlara dublex lastikde takılıyor mu?
Şafak 2011 modeli vardı bende dublex taktırmıştım ama far kapatılmıyor. Çok özledim keratayı.
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Hayırlı olsun. Eğer tek teker yapmadan kullanırsan ve artçılı çok kullanmamaya dikkat edersen 2015'te üstünde girersin
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Gerçektende çok tatlı bi cub peki dublex lastikler nekadara mal oldu (iyi bi marka alınırsa nekadar tutar) birde kendim ayrıca far açma kapama anahtarı yapabilirmiyim?
Son olarak daha önce vitesli kullandım scooter da hala kullanıyorum ama cub bi türlü kısmet olmadı o nedenle şu vites işine pek anlam veremedim. Şimdi vitese basarken boşta sonra ayağı yavaş yavaş kaldırdıkça kendi kendine kavrama mı yapmaya başlıyor? Yani ayağı usul usul kaldırırken gazda vereceğiz değil mi?
çok soru sordum biliyorum ayrıca crypton başlığında hepsi mevcut belki ama hazır bilgili birini bulunca sorayım dedim
bu kadar yorum olur da bi resim olmaz mı ayıp yahu
1.sayfadakini saymıyorum tr de satılmayanları da tabii ki
safakk üstadım kendin anahtar yapabilirsin.Lastik masrafını da şöyle söyleyeyim.Alacağın bir çift lastik ve siboplar değişiyor diye biliyorum.Güzel kaliteli bir lastik alırsın.Her şey yoluna girer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)