Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sizce hangi motosiklet pantolonunu almalıyım.

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı mayildiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu açılmışken yazayım, olayın vuku bulduğu tarihte bir sonraki gün şehir dışına gideceğimden acele ile bir pantolon alayım dedim ve
    prohel spider pantolon aldım, siz sakın almayın. Sebebi;

Pantolon temel olarak 3 katman; dış kalın kumaş, yağmur geçirmez ara katman, miflonlu içlik.
    Bu üç katın tam ortasındaki yağmur geçirmez katmanın aynı zamanda nefes alabilir olması gerek ama
    Prohel malesef bildiğin naylonu dayamış Giydikten 5 dakika sonra hafif bir nemlilik başlıyor.
    Seleye oturup 30 dakika yol git altını ıslatmış kadar oluyorsun.
    Yağmur geçirmeyeceği garanti ama buna zaten gerek kalmıyor. Yağmursuz havada bile iç çamaşırına kadar ıslanıyorsun.
    Peki bu ıslaklık ne olacak yol boyunca çekilir eziyet değil. Nemden kurtulmak için neler yapmadım.
    Ayaklarımı yolun dikine uzatıp paçalardan rüzgar girsin diye uğraştım. Yol boyu otur kalk kaç kere yaptım bilmiyorum askerde o kadar yapmadım galiba.
    Sonunda bir yerde durup pantolondan kurtuldum. Biraz git üşüyünce geri giy, çıkart vs. çile.
    Bu malum ara katı altın makasla çıkardıktan sonra biraz kullanılabilir oldu. Ama artık yağmur ve az miktarda rüzgarda alıyor.
    Dandik korumalarıda bu ara kata takıldığından artık onlarda yok.
    Geçen seneden bu yana üretim teknikleri değişmediyse sakın almayın.
    arkadaş ben daha 2 gün önce aldım prohel içime kurt düşürdün şimdi bende gittim pantolonu aldım başladım fermuarları açmaya ve ne göreyim içlik çıkıyor sonra korumalar cırtlı onları da çıkardım baktım anlattığın kadar kötü gibi gelmedi bana senin pantolon da da korumalar cırtlı mıydı? ama ben kullanırken herhangi bir terleme yok malum havalar geceleri 1 dereceye kadar düşüyor o yüzden bi anormallik yok gibi üşümüyorum sen demişsinki o ince astarı kesince korumalar düştü senin ki heralde cırtlı değildi sanırım he birde unutmadan ben bu ürünü 120 tl ye aldım kışın sıcak tutsun yeter fazla birşey istemem yazın ise dizlik kullanırım diye düşünüyorum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Merhaba arkadaşlar ben Ross tora kullanıyorum Nerede üretiliyor bilmiyorum ama kaliteli urun mont joe rocket ayni kumasi kullanmislar 600d dayanikli dizlerde koruma var gayet rahat icliği çıkıyor kışın deneme fırsatım olmadı ama ankarada ise yarayacağını dusunuyorum eğer sıcak tutarsa ise gidip gelebilirim motorla

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)