bakın ne buldum http://www.nebiogullari.com.tr/detay.asp?detayid=24 fiyatı çok fazla 10.285 TL ama tasarım mükemmel kendi sitesinde henüz koyulmamış
bakın ne buldum http://www.nebiogullari.com.tr/detay.asp?detayid=24 fiyatı çok fazla 10.285 TL ama tasarım mükemmel kendi sitesinde henüz koyulmamış
Offff yaa... SYM Wolf deyince retro bişi görecem diye bir heves daldım konuya, hayallerim yıkıldı :(
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
anlayamıyorum ben bu durumu nerdeyse yamaha ile aynı fıyatta şimdi gelde tercıh konusu yap
scoter deyınce ben modelıne bıle bakmadan yazdım .Bir kaç gündür scoter modellerını ve fıyatlarını incelıyordum onun için x max ile karşılaştırma yapmıştım .
Bende nasil bir klasik diye baktim ama, bu halide fena degil. Ama pahali sanki.
Ulan 10,285 TL fiyat mı çekilir be..! İsyan ediyorum isyannn!!!
(Allah için 2 kelam da açıklama yazsalarmış sitesinde...)
#sürenadam
cbr 250 dururken buna 10 bin tl verilmez bu motor okadar etmez max 6000............
mantiksizliga bakin...
hicmi piyasa yoklamiyor bunlar...
cbr in fiyati belli...
o paraninja varken sym alinir mi?
nasil bir fiyat politikasidir bu boyle...
sonra getirdik satilmadi derler...
millet cbr250icin kuyruga girerken hic dusunmezlermi kendi motorlari neden satilmiyor diye...
motor görüntü olarak güzel ama bence en fazla 7 - 8 bin lira eder
sym kaliteli motorlar üretir
lakin pahalı
gene de meteyi kandırıp bundan aldırsak mı ne
bencede pahali ama fiyatini elestirmek icin üstüne binip test etmek gerekir ayrica malzeme kaliteside fiyat faktörüne etkendir.
e bu adamlar benim motoru yapmışlar...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
naked motora muadili racing motorun fiyatından fazla fiyat çekersen satamazsın. bu motor 7bin olsaydı şu an şu saniye gidip alırdım.
motor gerçkden çok hoş ama pahalı bunun aynısının 125cc de var o gelseydi acaba fiyatı nekadar olurdu
Gerçekten çok etkileyici görünüyor. Seramik silindirli, 24.67 hp balansörlü ,su soğutmalı, 6 vites, sağlamlık yönünden CBR250R'den kesinlikle aşağı değildir. Önceki motorum Taiwan malıydı. Sağlamlığını şu an kullandığım CBF150'den çok ilerideydi. Daha ne yapsın adamlar. Tek yapacakları bir şey var. Fiyatı makul bir düzeye çekmek. Tahmin ediyorum fuarda onu da yaparlar.
Bence akıllıca
Bu motoru 8000'e olması gerektiği fiyata piyasaya soksalar yine Cbr250 ye yem olucağını bilen düzdürübütör(Yanlışmı yazdım ne ) Madem satamıyıcaz bari saatığımız 2-3 taneyide sağlam satalımki cebimiz para görsün demiş...
Alan kişiye kontağı ceviri çevirmez 4000 tl kaçıcağını düşünürsek alanada satanada hayırlı olsun demek lazım...
Eee ötv geçen sene düştü ne bekliyosunuz ki.. Bu seneki ötv'niz(%37) SYM den Tekrar hayırlı olsun
OHH OHH OHHH maaşallah Ne kadarda ucuzmuş Tamm Racer tipide değil bu dikkat ettiyseniz Fiyat biraz ucuk mu ne cbr250 den 1.500 tl daha pahalı 1000 tl daha koyup ninja almak daha mantıklı geliyor insana ama tercih sizin Ben Bilmem Beyin Bilir....
iyi güzel motosiklette o fiyata alanda olmaz olsada 2.eli hiç olmaz sonra satamıyoruz diyerek yine 250lik naked getirmezler bizi deli ederler...
güzel ama fiyat çok
6 bin olsa satardı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)