İdeal fiyatı 8 bin - 9 bin aralığı bence. Sonra adama sorarlar Honda CBR250R'ı 9250 TL'ye satıyor da sen nasıl satamıyorsun diye.
İdeal fiyatı 8 bin - 9 bin aralığı bence. Sonra adama sorarlar Honda CBR250R'ı 9250 TL'ye satıyor da sen nasıl satamıyorsun diye.
6 , 7 falan olaydı var ya .... Tipi çok güzel 250 lik az yakar daha ne isterki bi insan?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Bu seramik silindir olayı da yanlış anlaşılıyor bence, Üni de aldığım materyal dersinden yanlış hatırlamıyorsam metallerden de seramik oluşturulabiliyordu, yani seramik silindir bir nevi sertleştirilmiş metal kaplama. Aklınıza porselen tabaklar gelmesin. Motorun anca hararet yaptığında zarar görmesini azaltır yada yüksek devirlerde kullanıldığında aşınmayı azaltır heralde. Ama bu motorlar sıfır toleransla üretilmediğine göre en azından piston sekmanlarının aşınabilen bir malzemeden yapılmış olması gerekir ki iyi bir rodaj sonucu iyi bir kompresyon oranı yakalansın.
slm arkadaslar ben bursadan toprak aranıza yenı katyıldım sızlerden bır konuda yardım ıstıyorum yenı bır motor buldum cok temız 2011 model SYM250 6500 tl dıyorlar oda bana normal fıyatı 7100 sizce napmalıyım ıyımııdr sym
marka olarak inanılmaz sorunsuzdur. ama siz hangi modelini buldunuz 6500 tl'ye?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
sym çok pahalı, yamaha modeline baktım bunu alacağıma x max 250cc alırım daha iyi sonuçta yamaha kalitesi var
3.5 xs 125 alıyo dolayısıyla biraz uçuk gibi fiyat...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)