resimlere bakınca bence motorda hiçbirşey yok masrafın çok olmaz yavaş yavaş alırsın birşey çıkmaz motorun giderilemeyecek hasarı yok sadece makyajı kaymış gibi duruyor her ay farklı parçanın makyajını düzeltsen bile sana koymaz bence... bu arada geçmiş olsun kardeş... ön frenide bir daha sıkma...
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B][/B][COLOR="#FF0000"][/COLOR]
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR!
TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUCUSU
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Motora üzülme bile. Bir tekme de sen at hatta. Senden değerli mi sanki...
www.motorumla.net
Büyük geçmiş olsun... Ben de iki tane kask var biri L2 diğeri Safebet. En kısa zamanda kalite bir kask almam lazım yada bu kasklar ile düşmemeye çalışmalıyım
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun....Koruma ekipmanları kullanma konusunda sonuna kadar sana katılıyorum...Valla bakkala bile giderken dizlikerim de dahil olmak üzere tüm koruma ekipmanlarımı takıyorum...
olan kaza bu olsun ibretlik olarak kalsın
geçmiş olsun
kazasız sürüşler
geçmiş olsun...mala gelsin aman...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Büyük geçmiş olsun.Umarım ayağınızda büyük bir problem yoktur.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Teşekkür ederim iyi ki varsınız, bugün biraz daha iyiyim ama yataktan kalkamıyorum sağ bacağım ve omzum sağ tarafa düştüğüm için ağrıyor, üstüne basamıyorum. Grenajlar için şu anda herhangi bir karar vermedim tam fiyat listesi olsa elimde değiştirip sıfırını alıp almayacağıma karar veririm fakat fiyatları bilmiyorum, büyük ihtimalle grenajı söküp kendim onarmaya bakacağım.
çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun gelen zarar mala gelsin. Bu arada kaskınız suomy mi acaba?
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..Bundan önceki motorum benimde Cbr'dı 3 bin km deyken bi kaza sonucu 3 ay serviste yattı belki okumuşsundur..
Benim sağ kuyruk harici bütün grenajları değişmişti motorun 3500 tl gibi bi rakam tutmuştu..Seninde sağ taraf 1000 lira tutar gibime geliyo ama canını sıkma yavaş yavaş değiştirirsin..
En ucuzu egzoz koruma demiri 30 lira falan tam fiyatları bilmiyorum malesef...
Allah kaza bela göstermesin..Biraz daha dikkatli temkinli olursun artık Allah korumuş..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
geçmiş olsun dostum allah daha kötülerinden korusun...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)