Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kaza Yaptım !

REKLAM ALANI
    sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı i.canver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler, sağolun evet kaskın resimlerini çektim yeni bir kask almakta lazım tabii ki, montta herhangi bir şey yok sadece tozlanmış bu arada bildiğiniz düz asfaltta düştüm hiç bir kaldırım vs yoktu. Motorun bu hali canımı baya baya sıkıyor, yeme içme biriktir, bir anda düş daha sıfır motor birde gelmesini beklemek vardı tabii neyse oldu olan buyrun resimler

http://a1111.hizliresim.com/r/s/qju4.jpg

http://a1111.hizliresim.com/r/s/qjum.jpg

http://a1111.hizliresim.com/r/s/qjux.jpg

http://a1111.hizliresim.com/r/s/qk0f.jpg

dostum, iyi ki 20 civarı bir süratle düşmüşsün. yoksa bu kask kafana girebilirdi... yani gördüğüm kadarıyla safebet'den hallice birşey...
    !?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

resimlere bakınca bence motorda hiçbirşey yok masrafın çok olmaz yavaş yavaş alırsın birşey çıkmaz motorun giderilemeyecek hasarı yok sadece makyajı kaymış gibi duruyor her ay farklı parçanın makyajını düzeltsen bile sana koymaz bence... bu arada geçmiş olsun kardeş... ön frenide bir daha sıkma...
    [COLOR="#FF0000"][/COLOR][B][/B][COLOR="#FF0000"][/COLOR]
    SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR!
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUCUSU
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motora üzülme bile. Bir tekme de sen at hatta. Senden değerli mi sanki...
    www.motorumla.net

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Büyük geçmiş olsun... Ben de iki tane kask var biri L2 diğeri Safebet. En kısa zamanda kalite bir kask almam lazım yada bu kasklar ile düşmemeye çalışmalıyım
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun....Koruma ekipmanları kullanma konusunda sonuna kadar sana katılıyorum...Valla bakkala bile giderken dizlikerim de dahil olmak üzere tüm koruma ekipmanlarımı takıyorum...

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    olan kaza bu olsun ibretlik olarak kalsın

geçmiş olsun

kazasız sürüşler

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun...mala gelsin aman...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Büyük geçmiş olsun.Umarım ayağınızda büyük bir problem yoktur.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

i.canver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Teşekkür ederim iyi ki varsınız, bugün biraz daha iyiyim ama yataktan kalkamıyorum sağ bacağım ve omzum sağ tarafa düştüğüm için ağrıyor, üstüne basamıyorum. Grenajlar için şu anda herhangi bir karar vermedim tam fiyat listesi olsa elimde değiştirip sıfırını alıp almayacağıma karar veririm fakat fiyatları bilmiyorum, büyük ihtimalle grenajı söküp kendim onarmaya bakacağım.

Motosikleti
    2006 R1 ;)
    çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun gelen zarar mala gelsin. Bu arada kaskınız suomy mi acaba?

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı Holocaust46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun gelen zarar mala gelsin. Bu arada kaskınız suomy mi acaba?
    teşekkürler, kaskım nox marka zamanında 300-350 tl gibi bir para verip almıştım

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    teşekkürler, kaskım nox marka zamanında 300-350 tl gibi bir para verip almıştım
    Kask olmasaymış evdekiler zor tanırmış valla. Çok darbe aldıysa at gitsin onu. AGV falan bak. Gerçekten kaliteli kasklar. Ben Dainese alıcam 1-2 aya kadar. Fırsat kolluyorum.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask olmasaymış evdekiler zor tanırmış valla. Çok darbe aldıysa at gitsin onu. AGV falan bak. Gerçekten kaliteli kasklar. Ben Dainese alıcam 1-2 aya kadar. Fırsat kolluyorum.
    Evet kaskın sırf vizörü ve alt kısmı çizildi yüz üstü düşüp sürüklendim o yüzden ama değiştireceğim kullanamam bu şekilde 1 kerede elimden düşmüştü zaten ayrıca o çiziklerden göremem önümü değiştirmek gerekiyor kesinlikle.

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Evet kaskın sırf vizörü ve alt kısmı çizildi yüz üstü düşüp sürüklendim o yüzden ama değiştireceğim kullanamam bu şekilde 1 kerede elimden düşmüştü zaten ayrıca o çiziklerden göremem önümü değiştirmek gerekiyor kesinlikle.
    Vizör değiştirip kullanılır ama boşver yeni al. Arada yenilik iyidir. Şahsen ben motorumun bir yeri çizilsin uyku uyuyamam. Hastalık var. Kaskta aynı şekil baktığım zaman hiçbir kusur görmemem lazım. Öyle çizik içinde imkansız kullanamam.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..Bundan önceki motorum benimde Cbr'dı 3 bin km deyken bi kaza sonucu 3 ay serviste yattı belki okumuşsundur..
    Benim sağ kuyruk harici bütün grenajları değişmişti motorun 3500 tl gibi bi rakam tutmuştu..Seninde sağ taraf 1000 lira tutar gibime geliyo ama canını sıkma yavaş yavaş değiştirirsin..
    En ucuzu egzoz koruma demiri 30 lira falan tam fiyatları bilmiyorum malesef...
    Allah kaza bela göstermesin..Biraz daha dikkatli temkinli olursun artık Allah korumuş..
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..Bundan önceki motorum benimde Cbr'dı 3 bin km deyken bi kaza sonucu 3 ay serviste yattı belki okumuşsundur..
    Benim sağ kuyruk harici bütün grenajları değişmişti motorun 3500 tl gibi bi rakam tutmuştu..Seninde sağ taraf 1000 lira tutar gibime geliyo ama canını sıkma yavaş yavaş değiştirirsin..
    En ucuzu egzoz koruma demiri 30 lira falan tam fiyatları bilmiyorum malesef...
    Allah kaza bela göstermesin..Biraz daha dikkatli temkinli olursun artık Allah korumuş..
    sağolasın evet okumuştum baya bir hasar vardı motorunda, tecrübe olsun diyorum zaten artık yapacak bir şey yok yavaş yavaş yenisini mi alırım, onarırmıyım zaman gösterecek

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    geçmiş olsun dostum allah daha kötülerinden korusun...
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Herkese tek tek teşekkür ederim ilaç gibi geldiniz bana moralim düzeldi, gidip gidip motora bakıyorum nasıl yapıcam diye zar zor para biriktirip aldığım daha 1.700 km olan motor düşünce çok kötü oldum. Eğer kask olmasaydı gerçekten yüzüm tanınmaz halde olurdu yüz üstü düştüm çünkü ve sürüklendim azda olsa. Kaskın vizörü çizik içinde nazarlık olsun diyorum ve daha yazın hyosung gt250r alma peşindeydim iyi ki almamışım onu hiç kaldıramazdım yerden ve unutmadan 250 cc ile başlıcam 600 le başlıyacağım diyenlere inanamıyorum ben gerçekten ! koruma olarak montun bellik koruması dirsekliği , eldivenlerim ve nox marka kaskım vardı, dizliğim de vardı. full korumaydım diyebilirim
    sen bakma o 600 lükle 1000 likle basliyacagim diyenlere onlarinki macera

gecmis olsun.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)