Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kaza Yaptım !

REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun o sağ yan grenaj biraz pahalıya patlayabilir,tabi değişmeside şart değil gibi gözüküyor
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    i.canver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Motoru bulamıyoruz parçasını hiç bulamayız artık evet değişmesi de şart değil galiba daha olayın sıcaklığıyla incelemedim motorun dış grenaj'da bir şey yok fazla içten çatlamış, fiyatları bilen var mı acaba ? tahmin yürüten ?

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Geçmiş olsun hajım...
    Makina güzel makina.. parçaları pahalı makina.
    Senin canında bir şey yok ya... gerisi boş diyecem de..
    atalarımız çok tuhaf laflar etmişler..

Önce cana geleceğine mala gelsin demişler,
    sonra mal canın yongasıdır demişler..

Umarım hafif bir masrafla halledebilirsin.
    Tekrar geçmiş olsun. Daha kötüsünü yaşamayasın inşallah.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Çok geçmiş olsun arkadaşım arnavut kaldırımlı yollara çakıllı mıcırlı yollara ve tramvay yollarına full dikkat hele böyle havalarda çok kaygan olabiliyorlar.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    geçmiş olsun kardeşim, en büyük kazan böyle olsun hep. önemli olan motorun yürürü, grenej makyajı. kendini toplayana sıfır grenaj alana kadar, şuan kırılan çatlayan grenajını tamir edip o şekilde kullanabilirsin. grenaj tamiriyle ilgili başlıklar olması lazım forumda.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yazının başında 20 km ile düştüm kısmını okuyunca sadece çizik olu derken 2-3 yerde çatlak olamsına saşırdım. sanırım düz zemin yerine taşların köşeleri vurduğu yerleri çatlatmış.

gevşek zeminde çok dikkatli olmakta fayda var. ben böyle bi zeminde 10 km ile her an düşücekmiş gibi bacakları yanlara acarak gidiyorumki olduda tutamassam altında kalmamak için.

hay Allah ya...Geçmiş olsun

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Çok geçmiş olsun,Allah tekrarlarından esirgesin,önemli olan size birsey olmaması.
    Ayrıca grenajları bi sekilde tamir edip üstüne lokal karbon kaplama veya hellaflush denen çıkartmalarla ucuz maliyetlerle görüntü konusunda olumlu sonuçlar alabilirsiniz..
    Tekrar geçmiş olsun..

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    Alıntı i.canver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese tek tek teşekkür ederim ilaç gibi geldiniz bana moralim düzeldi, gidip gidip motora bakıyorum nasıl yapıcam diye zar zor para biriktirip aldığım daha 1.700 km olan motor düşünce çok kötü oldum. Eğer kask olmasaydı gerçekten yüzüm tanınmaz halde olurdu yüz üstü düştüm çünkü ve sürüklendim azda olsa. Kaskın vizörü çizik içinde nazarlık olsun diyorum ve daha yazın hyosung gt250r alma peşindeydim iyi ki almamışım onu hiç kaldıramazdım yerden ve unutmadan 250 cc ile başlıcam 600 le başlıyacağım diyenlere inanamıyorum ben gerçekten ! koruma olarak montun bellik koruması dirsekliği , eldivenlerim ve nox marka kaskım vardı, dizliğim de vardı. full korumaydım diyebilirim
    aynen katılıyorum 1000cc ile başlıcam diyen bile var. 100cc lik bir motorun bile hızı 100km yi geçiyor. ister 100cc ister 1000cc olsun, motorsiklette 30km hızdan sonra yaptığınız her kaza hasar demektir, bu sıyrılmada olabilir, incinmede olabilir, kırılmada olabilir.... en kötüsünü yazmayayım allah korusun hepimizi, ardındanda biz kendimizi koruyalım. "korumasız bakkala bile gitmeyelim"

Motosikleti
    CBR250R
    çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için sizde olmasanız beynimi yerdim paylaşınca iyi geldi, bacağım ve kolumda ağrı var herkese özel teşekkür yazısı yazamıyorum kusura bakmayın lütfen, şimdi göz gezdirdim de 250r grenajı 250 tl eğer 200-300 arası bir paraysa alırım grenajı, ardından egzoz koruması biraz çizik onu zaten karbon yapacaktım, geriye kaldı kafa grenajının çiziği o fazla göze batmıyor toparlandıkça onuda hallederim bir de elcikler var değiştirecektim onları da toparladık gibi sanki ne dersiniz

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnsanın kendi parasıyla aldığı mal daha bir kıymetlidir. Aklı başında bir kullanıcı olduğun belli. Çoğu arkadaşımız buna bende dahil 2 adım yere gidiyoruz diye kask takmaktan imtina ediyoruz. Bize ders olsun diye kaskında fotoğrafını çekip koyabilir misin? Motor için sıkma canını birşeyi yok onun Parçaları falan değiştireyim deme sakın. Nazarlık olarak kalsın bugün olanlar. Daha sonra izleri yok edersin. Tekrar geçmiş olsun.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    çok geçmiş olsun kardeşim. umarim çok ahali parçalar değildir ama aklima barkin bayoğlu gelio '' HONDAda sizi bir ayi bekliyor'' ama grenajı şimdilik idare edicek sekilde tamirini yaptırabilirsen çok sıkma canını. eminim motorun o hali cok canini sıkmıştır.
    hyosung gv 250

Motosikleti
    CBR250R
    Teşekkürler, sağolun evet kaskın resimlerini çektim yeni bir kask almakta lazım tabii ki, montta herhangi bir şey yok sadece tozlanmış bu arada bildiğiniz düz asfaltta düştüm hiç bir kaldırım vs yoktu. Motorun bu hali canımı baya baya sıkıyor, yeme içme biriktir, bir anda düş daha sıfır motor birde gelmesini beklemek vardı tabii neyse oldu olan buyrun resimler

Motosikleti
    2011 ybr 125
    geçmiş olsum kendinde birşey olmaması sevindirici, ama motorunda grenajları değişirsen masrafın fazla olur bence kırılan yeri hızlı yapıştırıcılar var onunla yapıştır bir müddet idare et

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Çok geçmiş olsun
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Geçmiş olsun İlkay.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Geçmiş olsun hacı... Bilinçli bir kullanıcı olmanın faydalarını gördün... Ben olsam motorun o haline ağlardım otorup. Demekki neymiiş arkadaşlar korumalarımızı takıyormuşuz çakıllı yola girmiyormuşuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kaskın çok darbe aldıysa değiştir geçmiş olsun.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    gecmiş olsun kaskın bayağı çizilmiş heyyyyyyy kask takmayan lar bakında ibret alın

Motosikleti
    CBR250R
    Teşekkür ederim sağolun tek tek, kaskımı değiştireceğim mecburum zaten 2 yıl oldu bunu kullananı, hasarda aldı değiştirmek şart. Ama tekrardan söylüyorum kaskın vizöründen anlamışsınızdır, suratım çizilirdi komple. KASK TAKIN LÜTFEN ! Bakkala,büfeye,trafik olsun olmasın çok konuşuyordum korumalarım tam düşmem ben bir şey olmaz bana gördük

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    geçmiş olsun. sakıncası yoksa kaskın darbe almış kısmının fotosunuda eklermisiniz.

buda ucuz kasklar ile kaliteli kasklar arasındaki fark ... koruma ekipmanlarında en çok parayı kaskımıza ayıralım. çünkü kafamızın değeri ucuz olmamalı.
    http://www.youtube.com/watch?v=9LfEF...&feature=share
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)