1995 model BMW R 800 RT başıma bela olurmu ?????
Reklamlar
-
arkadaşlar..20 yılı aşkın bir süredir motosiklete binerim..herzaman BMW ile ilgili bir hevesim oldu ama sahip olmak nasip olmadı...açıkçası binen yakın tanıdığım bile olmadı..
şimdi ise arabamla kafa kafaya takas edebileceğim bir motosiklet buldum..sitemizde bunlardan yada benzerlerinden kullanan arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum..
bu takası yapayımmı???
yoksa uzakmı durayım...
araba verip motor alınmaz demeyin arabadan yana sıkıntım yok...elimi sallasam ellisi...
şu ilan motosikletin ilanı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0187352/detay/
buda benim arabamın ilanı.......
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8109479/detay/
evet arkadaşlar..birkaç günüm var..fikirlerinizi bekliyorum.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
gereksiz derken????
benim hiç BMW m olmadı biliyooomusuuun?????
-
illa bmv alıcam diyosan bence arabanı sat ve nakit paranla 97 98 99 f650 bak en azından parça sıkıntısı çekmezsin diye düşünüyorum çok yaşlı insan tanıyorum motosiklet kullanan ve dedikleri tek şey herkes mutlaka bir kere bmv kullanmalı o yüzden seni anlıyorum 10gün k1200s kullandım rüyalarımdan çıkmıyor fakat söylediğin motor sıkıntı yaratırsa elinde patlıcak cinsten en azından f 650 bak derim
iyi motorlar sizi a noktasından b noktasına ulaştırır,mükemmel motorlarsa sadece başınıza bela açar::xrock::
-
parça bulmak zor olur
bulunan parça pahalı olur
parçanın gelmesi zaman alabilir motorun yatması anlamına gelir
dilinden her usta anlamaz
satmak için meraklısını bulmak gerekir uzun sürer
bmw kullanmak zevklidir ama uğraştırır
İkincilik kaybedenler içindir...
-
Herkesın hayalınde bmw vardır benımde özellıkle eskı model bmw lere karşı bayağı merakım var fakat kendim için konuşmam gerekırse bu motorcu bılgımle ve bu maddi olanaklarımla bmw ile uğraşmak zor olur.
-
480000 km mi :O maşallah arabaya ve hiç motor yaptırmadan bu km yi görmüş :O
-
-
6000 lira motora verip bir 6000 de masraf gerektirebilir bu 12000 liraya mal olur
12000 liralık f650 gs bundan daha iyi iş yapar
İkincilik kaybedenler içindir...
-
95'mi hakkat bu motor? 85 gibi duruyor be abi
gereksiz macera dediğim şu abi; alınıp satılmayan, piyasada bulunmayan bir makine bu. arızası, satışı ve yedek parça durumu itibariyle elinde patlama ihtimali kuvvetli. ben korkarım böyle motordan, pahalı bir zevk bana.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Motosiklet Eğitmeni
Al ya da alma diye birsey diyemem.
Ama basima bela olurmu sorusunun cevabi,205 den daha fazla bela olmayacagi kesin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
koralayilker adlı üyeden alıntı
illa bmv alıcam diyosan bence arabanı sat ve nakit paranla 97 98 99 f650 bak en azından parça sıkıntısı çekmezsin diye düşünüyorum çok yaşlı insan tanıyorum motosiklet kullanan ve dedikleri tek şey herkes mutlaka bir kere bmv kullanmalı o yüzden seni anlıyorum 10gün k1200s kullandım rüyalarımdan çıkmıyor fakat söylediğin motor sıkıntı yaratırsa elinde patlıcak cinsten en azından f 650 bak derim
arabayı nakit sattığım an zaten olay değişir ama ne zaman satacağım belli değil...
varmı araba isteyen tanıdık biri???
aklıma geldi şimdi..
kayserilinin hanımı ölmüş..gazeteye ilan verecek..en ucuz yoldan halletmek istiyor..
eşimi kaybettim...üzgünüm....
adam diyorki...üç kelime daha yazın ..para istemiyorum...
aynı parayamı diye soruyor kayserili...
evet aynı paraya...
kayserili düşünmeden söylüyor üç kelime daha....
SATILIK TOYOTA VAR!!!!
-
BMW tutkunu anlıyorum Zaten bu motosikletleri hala bu fiyatlarda tutan da insanlardaki bu tutku sadece.
Ben bunu şıkır şıkır parlatır bir kenarda tutarım, arada bir yanına gidip severim ve bazen de turlarım diyorsan al.
Torunlarına da senden güzel bir anı bırakırsın işte
-
-
Bana sorucak olursan abi o arabayı böyle bir motorla takasa girerek harcama. Araban çok ölü gider. Peugeot 205 dizel çok ender rastlanan arabalardan. Mutlaka bmw kaliteli motordur. Ancak ben olsam hiç bulaşmam. Arabayı sattıktan sonra bütün motorlar senin. Çünkü elinde hazır paran olucak. Bana sorucak olursan. Kış geldi sayılır. İlanı kaldırmam devam etsin. Piyasa biraz durgun ama kısmet satılır belki. Havalar ısındığında şöyle nisan mayıs gibi daha kolay satılır. Yani arabanın duruşu güzel. Fena görünmüyor. Keyfe keder yapılacak işler vardır muhakkak. O paralara satılır 3 aşağı 5 yukarı. Hakkında hayırlısı olsun abi.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
riskli hareketler abicim...sen seversin risk almayı ama şansın açık olur mu bilinmez...belkide sen bu eski motorlara olan bağını sadece risk almak üzerine kurdun...yani eski bir sağlam motor alma duygusu snei kamçılıyor...az parayla efsane bir makinaya binmek güzel bişey sonucta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Al bir japon uğraşma bence....
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
-
sametagir adlı üyeden alıntı
pr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
daha çook gideri var emin ol
turbosuz ve eski teknoloji olmasının yanında adam gibi ,bakımlı kullanılmasıda büyük etken tabi...
bir de bu motosikleti satması var..acaba satıyorum dediğim anda ne kadar sürede satabilirim..işte onu hiç bilemiyorum....
Motor neydi hocam?
Umarım gonlunuzdeki olur ancak eski model motosiklet özellikle yedek parçada çok sıkıntı yaratır
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
-
sametagır kardeşim ben borusan adana motor ustasıyım içinden almak istiyorsan alacaksın bu motor hakkında sana söyleyecegim 100km 6.5 yakıyor 800cc makima oldugu için
parca sorununolmaz sana tlf verim ordan hertürlü parcayı bulman mümküm enver usta adana da tlf 0532 6674525 eski bmw tamirçisi bende R80 var bir sorun yasamadım.
kara murat benim
FUAT KOŞAK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)