vallaha gecmıs olsunn diimm inşallh korkun kısa sürede gecer
vallaha gecmıs olsunn diimm inşallh korkun kısa sürede gecer
[B]RR gençliği[/B]
büyük gecmiş olsun. olmasa daha iyi ama olan kazalar insanı dikkate zorlar.
Geçmiş olsun inşallah atlatırsın...
Hocam zamanla alışırsın düşmeye.Bende çok düştüm ama her seferinde kalkmasını bildim.Sen istemesende bazen dış etkenler etkili oluyor düşmene.Ben çamurda kaydırdım düştüm.önüme köpek çıktı çarptım düştüm.Otomobile çarptım yine düştüm.Ama hepsi birer tecrübe olarak bana geri döndü.Motorcu çok dikkat etmek zorundadır.Çünkü ne kadar usta olursan ol,ne kadar tecrüben olursa olsun bir anlık dikkatsizlik dalgınlık insanın sonu olabilir.Kendimize zarar verdiğimiz gibi karşımızdakine,arkamızdakine de zarar verebiliriz.Bunun için Motorcular olarak lütfen dikkat.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Öncelikle geçmiş olsun...
Scooterlar tehlikeli aletler ya Ben de ilk bindiğimde düşmüştüm.
Üstatların arasında haddimize düşmese de eğitim, kontra tekniği ve yüksek teker çapı şart diyor, herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...
dostrum geçmiş olsun, arkadaşların dediği gibi binmiycem deme. umarım son kazan olur.
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
geçmiş olsun arkadaşım...hayatı acısıyla ve tatlısıyla yaşıyoruz..bazen umutsuzluğa düştüğümüz anlarda bile vazgeçmiyoruz değil mi?bu kaza sana tecrübe olmuştur..iyi tarafından bak..Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun .yaptığın hatanın neolduğunu anladıysan mesele yok.korkunu içinde büyütme ve hemen binmeye devam et çabuk atarsın ozaman .eger binmezsen içinde büyür büyür sonra daha zor olur .tekrara geçmiş olsun
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
ehe benim gibi beyin ameliyatı olup
parandan malından olsan
ama gene tepesindeyim
sigara gibi bişi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)