Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dominos'ta işe başlayacağım, güvenlik için ne alayım, neler yapayım? Tavsiyeleriniz..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    06 Mart 2010
    Şehir
    İstanbul
    Merhaba,

    Yıllarını motosiklet tutkusuna adamış abilerimiz, tecrübeli arkadaşlar var burada. Sağolsunlar baya bilgilendirdiler zamanında motosikletim bozulduğunda.

    Şimdi Dominos'ta işe başlayacağım, önümüz Ocak - Şubat biliyorsunuz genelde çok soğuk havadır. Hatta kar yağarsa bittim. Şimdi arkadaşlar bir şey soracağım. Full korumalı mont ve pantolon giyeceğim hergün, orası veriyor zaten. Bunun yanında boyunluk alacağım, şu baklava tipi. Kaskı da onlar veriyor, bakacağım, kalitesiz ise 120 liraya LS2 kask alacağım. Kırmızı da geçmem, ters yöne girmem.. Pizza önemli değil sonuçta canımızdan. Herneyse, tavsiyeleriniz neler sizin bunlardan başka?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    08 Ocak 2011
    Motosikleti
    LIFAN 200GY
    Kardeş bende 4 ay kadar mcdonalds da çalıştım.allah kolaylık versin.Verecekleri mont pantolon pek iyi olmuyor fakat giymek zorunda kalıyosun çünkü üzerinde şirketin ismi logosu vs. bulunuyor.Benim günlük kullanımda giydiğim montu giyemiyodum ben işyerinde.Sana tavsiyem güzel bi balaclava al.Eldivenide kendin alırsın büyük ihtimal.Held Freddo eldiven güzel ben kullanıyorum.Ayağında kesin bot olsun.Zaten başka bişey kalmıyor.içinede yün içlik giy.Allah kaza bela vermesin.

  3. #3
    bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2010
    Şehir
    Tekirdağ/Çorlu
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    bildiğim kadarıyla sipariş limitini aştığında prim alacaksın fazla sipariş vereyim diye canından olma dikkatli ol magandalardan koru kendini hayırlısı olsun Rabbim kaza bela göstermez inşallah
    bu kawasaki bir başka dostummm

  4. #4

    Üyelik
    06 Mart 2010
    Şehir
    İstanbul
    Çok sağolun arkadaşlar, Allah razı olsun. Prim dedikleri de paket başına 20 kuruş, acele etmem pek. Aceleye getirmesem bile günlük 15 paket oluyordu benim.. Dominos un çevresi de yakın, 20'ye yakın paket olur diyor. Hiç riske girmem zaten. Adam diyor benim 52 paket attığım oldu.. Dedim 30 dakika sınırı var acele edemem ben, baştan söyleyim. Sorun etmedi pek, zaten çevre yakın, yetiştiremezsen de canın sağolsun falan dedi. Bakacağız artık, iyi birine de benzese tolerans vermemek lazım, sonra insanın iyi niyetini kullanmaya başlıyorlar.

  5. #5

    Üyelik
    06 Mart 2010
    Şehir
    İstanbul
    Yukarı.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)