Evet arkadaşlar YAMAHA XT660X hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.Kullanan yada şuan kullanmakta olan varsa biraz motoru anlatabilir mi ?
Evet arkadaşlar YAMAHA XT660X hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.Kullanan yada şuan kullanmakta olan varsa biraz motoru anlatabilir mi ?
Altın elbiseli adam - Barkın Bayoğlu, abimiz bu araç üzerinde gerekli cevap ve açıklamaları vermişti.. Biraz google amca ile mülakaşaya girmen gerekiyor.
Tork canavarı insanı tek teker bağımlısı yapmaya yetecek bir motor.Bir gün, kısa bir dönemde olsa sahip olmak istediğim bir canavar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Forumda kocaman bir başlığı(kullanıcı bilgileri) var kendisinin...
#sürenadam
Amaç nedir alırken? Yani supermoto ise bu motosiklet olmaz, tur amaçlı ise idare eder fakat daha iyisi var, en azından 660X yerine 660R öneririm ben.
araba kadar yakıyo
mt03 = tx660
işte birazda şekil farklı
5/6 litre arası yakıyor ve normal bir değer... Valla benim de aklımda olan bir modeldi ama. piyasası çok saçma sapan yükseliyor. olmaycak motorlar 10binden aşşa değil..Sahibinden'de ilan şişiren arkadaşları kınıyorum ))))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
çok uygun bir fiyata buldum gibi yarın belli olacak herşey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)