Akümmü Bitti Motorda Bi Sorunmu Var
Reklamlar
-
Arkadaşlar Motoru 6 Ay Önce Aldım Bi Ara Motoru Yıkarken Alt Takımına Su Geldigi İçin Motor Yarım Saat Boyunca Çalışmamıştı Ve Ben Salak Gibi Yarım Saat Boyunca Durmadan Gaz Verdim Çalıştırmaya Çalıştım Ama Sonra 1 Ay Kadar Normal Bi Şekilde Çalıştırdım Gene Bugün Çalışmadı Motor Elden Ayaktan Çalıştırdım Farların Yanışını Etkiledi Kornanın Sesi Gitti Arka Stop Randumanlı Olarak Yanmadı Farları Söndürünce Biraz Düzeliyor Ama Gene Elden Çalıştıramıyorum Motoru Akümmü Bitti Yoksa Elektriksel Bi Arıza Olabilrmi
Reklamlar
-
bir yerden şase yapıyor olabilirmi acaba?
bu kawasaki bir başka dostummm
-
bY_aLp adlı üyeden alıntı
bir yerden şase yapıyor olabilirmi acaba?
şase ne .s ve nasıl tamir edilio ?
-
Şase derken kısa devredir bir yerde açık kablo ucu olup kısa devre yaparbilir.
Eğer kontağı açtığında elektrikle alakalı hiç bir şey çalışmıyor ise ayak marşı yada farklı bir yöntem ile çalıştırdıktan son gaz verince far canlanıyor ise aküyle bağlantı yoktur. büyük ihtimalle şase olduğu anda sigortan patlamıştır. yada bir temasızlık Veya en kötü ihtimal akün tamamiyle bitmiştir. Saygılar
-
1) Sigortayi degistir (aku sigortasi) eger duzeldiyse sorun yok.
2) akuyu cikar, motoru ayaktan calistir. Farlarin yanip yanmadigini kontrol et. Eger farlarin yanmiyorsa konjektoru degistir.
3) Akunun bitmis olacagi ihtimali yoktur. Baglanti kablolarini kontrol et. Kutup baslari vs...
-
Benim eski scooterdada vardı böyle bir sorun, aküyü değiştirince düzelmişti.
undefined
-
motoru yıkarken bujilerin ıslandı..buji ıslanınca motor çalışmadı..sende çalıştırmakla uğraşınca akü bitti..böyle bir şey de olabilir..önce aküyü şarj ettirip dene bakalım..
-
önce akünü şarj ettir sonra acil bujini değiştir.. başka bi sıkıntısı yok
-
sigortanı kontrol etmende fayda var sıkıntı buyuk ihtimal ondan kaynaklanıyo.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
-
gorkemuls adlı üyeden alıntı
1) Sigortayi degistir (aku sigortasi) eger duzeldiyse sorun yok.
2) akuyu cikar, motoru ayaktan calistir. Farlarin yanip yanmadigini kontrol et. Eger farlarin yanmiyorsa konjektoru degistir.
3) Akunun bitmis olacagi ihtimali yoktur. Baglanti kablolarini kontrol et. Kutup baslari vs...
Tam ben yazcaktım walla
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)