2. El Motosiklet Pazarı ! ''İstanbul''
Reklamlar
-
Öncelikler herkeze selamualeykum degerli forum üyeleri ay bitmeden motorumu satmam gerek ve internet sitelerinin yeterli olacagını sanmıyorum bundan dolayı istanbulda faliyette olan bi motosiklet pazarı varmı ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yeni ayda gireceğim işte bana motosiklet tahsis edilicek ve kendi motorumla beraber koyacak yerim yok bundan dolayı satmam gerek yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Reklamlar
-
-
güncel
antalyada'da varsa bilgisi olan yazabilirmi
Domino'sPizza
-
bilgisi olan yok heralde hadi hayırlısı GÜNCELLL..
-
İstanbulda bildiğim kadarıyla 2.el motosiklet pazarı yok fakat normal araba pazarlarında bir iki tane motor oluyodu arada ama orda satabilmende çok zor.en iyisi sahibinden.com
tabi istersen 2.el motosiklet alan galerilerlede görüşebilirsin.bulunduğun semtteki motorculara git durumu anlat onlar müşteri bulur yada biraz uyguna veriyim dersen satmak için alabilirler
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
fiaytı cok öldürüyolar denedim onu bide galeria nın otoparkında pazar gunleri motor pazarı kuruluomus eskiden acaba devam ediyomu bide ramide oto pazarında pazar gunleri motor kısımıda acılıomus.
-
s.a hocam ne kadar istiyosun sen motoruna ?
-
Rami otopazarını arkasında var fakat etkılı olacağını sanmıyorum en pazar sahıbınden com
-
kartal araba pazarında motor satanlarda oluyor pazar günü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)