Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Biber Gazı

REKLAM ALANI
    gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bundan yaklaşık 1 sene önce ara sokaktan çift tekerlekli en hormonlu boy transitle çıkmaya çalışıyorum.Düşünün şöyle bir park var.Arabanın kuyruğu sağ sol yapınca aynalara değmek üzere ve kimsenin arabasına dokundurmadan geçmeye çalışıyorum.Neyse karşıdan birtane apache.Arkasında da bir kız var.Ters yöne girmiş motorla.Bende aynadan görerek hafif sol yaptım geçireceğim yanımdan yavaşça.Bana oha oha öküz dedi.Camdan kafayı çıkardım.Yanımda babam var.(1. sınıf çılgındır kendisi.) Neyse konuş konuş dedi bu.Ters yöndesin biliyorsun değil mi dedim.Biliyorum len ne olucak dedi.Elinin körü olucak dedim.Bastım gaza tam çıkıyorum.Senin ananı dedi daha pat babam yandan çekti el frenini.Levyemi ver diyo. Noluyoruz dedim.Türkiye'de trafiğin en aksiyonlu mekanı.Levyeyi vermedim.Aldım kendim indim.Herif benim kadar.Yanında bir kız var.15 senedir aynı caddedeyiz.Beni gören kasap elinde bıçakla,midyecimiz 2 metre kendi kollarıyla,kokoreççimiz sağolsun bir geldiler.Bak dedim.20 yaşındayım.Karın,sevgilin kimse al git.Levyeyi bir vururum kafana karpuz gibi yarılır. Neyse babamı bir gördü adam.Top sakal vardı,bir de levyeyi elimden alınca. Adam roketledi gitti...Neyse biz çıktık yola.30 dk sonra telefon çalıyor.Annem kimi dövdünüz!! Bağırıyor.Adam 2 tane adam almış yanına gelmiş.Birisi bayağı godaman bir abimiz.Diğeri de koruma gibi birşey.Demiş bir topsakallı servis elemanınız bir de küçük çocuk beni sıkıştırdı. :D Annemin cevap bu.Top sakallı kocam,öteki de oğlum olur.:D Adam demiş onlar gelince biz bir konuşalım.Sonra adam geldi.Özür diledi.Bizde diledik.Yallah. Ama biber gazı vs. olsa fena olmaz.Benim size tavsiyem kendinizi korumaktan korkmayın.Büyüklerin bir lafı vardır.Benim anam ağlayacağına senin anan ağlasın...Hayırlı forumlar.
    Arkadas forumu bos bulmus, atis talimi yapiyor... Behzat Ç. bir ankara polisiyesi He bu arada adamlar annenizi nasil buldu, bu kismi anlamadim gercekten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadas forumu bos bulmus, atis talimi yapiyor... Behzat Ç. bir ankara polisiyesi He bu arada adamlar annenizi nasil buldu, bu kismi anlamadim gercekten
    Karşıdan gelen ' Apache ' yi aynadan görmek hoş olsa gerek
    Motosikletli Kaplumbağa...

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Tekzen de 10 tl ben sürekli üzerimde bulunduruyorum. Nee oleeerr ne olmeeeezzzz.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Nerde, ne zaman, nasıl insanlarla ya da insanımsılarla karılaşacağınız hiç belli olmuyor. Yalnızca motosiklette, arabada değil, en basidinden alışverişe bile çıktığınızda; dışarda olduğunuz her an yanınızda biber gazı bulunmasını öneririm. Yalnız biber gazını da kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fesatsın, fesat... Belki geri geri gidiyor adam...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Geçen sene 7,50 tl almışdım mercandandan .... kulanıyorum hala

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache işte, gözü kaşı ayrı oynuyo

hikayedeki top sakal vurgusunu çözemedim ben.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "İnsanlık tarihi boyunca, levye ve top sakalın birlikteyken oluşturduğu ihtişam ve heybet ile rekabet edebilecek hiçbir silah üretilememiştir..."
    Paul Pender
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    ben yarım kutu biber gazıyla 1 sokak adamı boşalttım biber gazı mükemmel bir şey genelde tinerciler yüzünden taşıyodum o üstüne gelen 20 kişilik erkekler bi anda önünde ağlayıp zırlayıp kaçıyorlar almanı öneririm eşine dostuna akrabanada almalısın taşımakta hiç bir sorun yok sadece alışveriş merkezlerinde güvenliğe teslim ediyosun çıkarken geri alıyosun ki çoğu x-ray hassas değil görmüyor vermene bile gerek yok
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    karaköydeki silah dükkanlarında vardır sanıyorum müsait bir zamanımda gidip hem kendim için hem de kız arkadaşım için bir tane alıcam
    İkincilik kaybedenler içindir...

ossiaa4560 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 KT 2012
    Bayram dönüşü motorumla geliyordum bende sağ şeritteydim sağ sinyalimi yaktım duraklama yerine giriyordum arka tekerleğime değdirdi ve sol yanıma yapıştı allahtan benşmle ayrı hızdaydı omzumu arabaya yasladım can havliyle omzumla kendimi geri ittim lastik sesini duyunca ibnede durdu arabasının yanına gittim 1 tane sağlam vurdum gözüne sonra silah gösterdi hemen motorla gidip yolaki trafik kontrole gidip ihbarda bulundum o da peşime geldi polis üstünü arayamadı savcılıktan izin gelmesi gerekiyormuş. aramadı bende basıp gittim yüreği olsaydı sıkardı silahı pezo herif ..

Motosikleti
    cbr125r
    Alıntı ossiaa4560 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer küfür ede ede üstüme geliyorsa Felç edene kadar döverim
    peki küfür ede ede .......................... boşlukları doldurunuz

A-) elindeki sopayla geliyorsa
    B-) ayı gibi bir adam geliyorsa
    C-) 3 kişi geliyorlarsa
    D-) senden güçlü biri geliyorsa
    napardın?
    sorun dövmek öldürmek değil. Sorun hem haklı olup hem dayak yemek. insana en çok o koyuyor onun için caydırıcı önlemler arıyoruz

ossiaa4560 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 KT 2012
    A-) korkuyorki spoayla geliyor B) Ayı gibi olmak önemli değil haklı oldummu kimse dayak yemez C) yiyen teker teker gelir hertürlü alırım no problem D-) güç değil yürek gerek Benim için farketmez ama. Kavga iyi değil ama hakediyorlar ben asla haklı adama laf bile söylemem ama öyle adi insanlarda var ne yazıkki haksız adamda küfür ediyor köpek gibi kendini yırtıyor polis çağırmayıp kendi halletmeye çalışıyor bunlar dayaklık işte

caner6776 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Geçen sene arkadaşımla iddaalaşarak sıkarsın sıkamazsın tartışmasına girmiştik. Parfüm niyetine sınıfta koltuk altıma ve boynuma olmak suretiyle yaklaşık 6-7 fıs sıkmıştım. Tabi sınıfta o gün ders yapamadık o ayrı konu. Ders kaynatmaya birebir tavsiye ederim.
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Motosikleti
    cbr125r
    Alıntı caner6776 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen sene arkadaşımla iddaalaşarak sıkarsın sıkamazsın tartışmasına girmiştik. Parfüm niyetine sınıfta koltuk altıma ve boynuma olmak suretiyle yaklaşık 6-7 fıs sıkmıştım. Tabi sınıfta o gün ders yapamadık o ayrı konu. Ders kaynatmaya birebir tavsiye ederim.
    dersi boşver sana noldu asıl onu anlat

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Motor montumda,evimde ,arabamda, eşimin çantasında ve işyerimde birer tane el altında bulunduruyorum. İnan çok etkili. Motorda zaten gerekli olan birşey çünkü köpeklere karşı da kullanabiliyorsun.

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dersi boşver sana noldu asıl onu anlat
    Anlatılmaz yaşanır be abim
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache işte, gözü kaşı ayrı oynuyo

Psikologlar yalan soyleyen insanlarin cok fazla ayrinti verdiklerini soyluyorlar. Bu topsakal da ondan olabilir Adam lar 3 kisi biri koruma, digeri aslan. Ozurdilemeye mi gelmisler? Yok yani o iki tane bodguard nie ozurdilemeye gelsin ki? : Ozurdilicek olsa adam toplayip gelir mi?

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Bu kadarda şüpheci olunmazki yahu
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanmayi en sevdikleri sey.
    orası lesin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)