Tekzen de 10 tl ben sürekli üzerimde bulunduruyorum. Nee oleeerr ne olmeeeezzzz.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Nerde, ne zaman, nasıl insanlarla ya da insanımsılarla karılaşacağınız hiç belli olmuyor. Yalnızca motosiklette, arabada değil, en basidinden alışverişe bile çıktığınızda; dışarda olduğunuz her an yanınızda biber gazı bulunmasını öneririm. Yalnız biber gazını da kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.
Geçen sene 7,50 tl almışdım mercandandan .... kulanıyorum hala
ben yarım kutu biber gazıyla 1 sokak adamı boşalttım biber gazı mükemmel bir şey genelde tinerciler yüzünden taşıyodum o üstüne gelen 20 kişilik erkekler bi anda önünde ağlayıp zırlayıp kaçıyorlar almanı öneririm eşine dostuna akrabanada almalısın taşımakta hiç bir sorun yok sadece alışveriş merkezlerinde güvenliğe teslim ediyosun çıkarken geri alıyosun ki çoğu x-ray hassas değil görmüyor vermene bile gerek yok
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
karaköydeki silah dükkanlarında vardır sanıyorum müsait bir zamanımda gidip hem kendim için hem de kız arkadaşım için bir tane alıcam
İkincilik kaybedenler içindir...
Bayram dönüşü motorumla geliyordum bende sağ şeritteydim sağ sinyalimi yaktım duraklama yerine giriyordum arka tekerleğime değdirdi ve sol yanıma yapıştı allahtan benşmle ayrı hızdaydı omzumu arabaya yasladım can havliyle omzumla kendimi geri ittim lastik sesini duyunca ibnede durdu arabasının yanına gittim 1 tane sağlam vurdum gözüne sonra silah gösterdi hemen motorla gidip yolaki trafik kontrole gidip ihbarda bulundum o da peşime geldi polis üstünü arayamadı savcılıktan izin gelmesi gerekiyormuş. aramadı bende basıp gittim yüreği olsaydı sıkardı silahı pezo herif ..
peki küfür ede ede .......................... boşlukları doldurunuz
A-) elindeki sopayla geliyorsa
B-) ayı gibi bir adam geliyorsa
C-) 3 kişi geliyorlarsa
D-) senden güçlü biri geliyorsa
napardın?
sorun dövmek öldürmek değil. Sorun hem haklı olup hem dayak yemek. insana en çok o koyuyor onun için caydırıcı önlemler arıyoruz
İkincilik kaybedenler içindir...
A-) korkuyorki spoayla geliyor B) Ayı gibi olmak önemli değil haklı oldummu kimse dayak yemez C) yiyen teker teker gelir hertürlü alırım no problem D-) güç değil yürek gerek Benim için farketmez ama. Kavga iyi değil ama hakediyorlar ben asla haklı adama laf bile söylemem ama öyle adi insanlarda var ne yazıkki haksız adamda küfür ediyor köpek gibi kendini yırtıyor polis çağırmayıp kendi halletmeye çalışıyor bunlar dayaklık işte
Geçen sene arkadaşımla iddaalaşarak sıkarsın sıkamazsın tartışmasına girmiştik. Parfüm niyetine sınıfta koltuk altıma ve boynuma olmak suretiyle yaklaşık 6-7 fıs sıkmıştım. Tabi sınıfta o gün ders yapamadık o ayrı konu. Ders kaynatmaya birebir tavsiye ederim.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
Motor montumda,evimde ,arabamda, eşimin çantasında ve işyerimde birer tane el altında bulunduruyorum. İnan çok etkili. Motorda zaten gerekli olan birşey çünkü köpeklere karşı da kullanabiliyorsun.
Psikologlar yalan soyleyen insanlarin cok fazla ayrinti verdiklerini soyluyorlar. Bu topsakal da ondan olabilir Adam lar 3 kisi biri koruma, digeri aslan. Ozurdilemeye mi gelmisler? Yok yani o iki tane bodguard nie ozurdilemeye gelsin ki? : Ozurdilicek olsa adam toplayip gelir mi?
Bu kadarda şüpheci olunmazki yahu
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)