Bir gün evin önünde gençler kavga ediyorlardı,dedim hiç aşağı inemem şimdi polisi arayayım,neyse aradım aradan yarım saat geçti gelen giden yok gençler halen kavga ediyorlar.İndim aşağı birinin ellinde bıçak önündekini kovalıyor o da girmiş fırına dışarı çıkmıyor,bu arada 45 dakika oldu polis yok ortada,fırındaki çocuk çıksa dışarı öbürü onu bıçaklayacak,yanımda arkadaş vardı bir anda elinde bıçak olanı kollarından tuttu ben de elini çevirip bıçağın ucunu yere bastırdım bıçak kırıldı,(polisler halen gelmedi bu arada),bıçağı attım çöpe gençleri ayırdık,polis sanki uzaktan izliyormuş gibi tam kavga bitince geldiler.Aradan 1 saat geçti ve kavga yerine uzaklıkları sadece 1,5 km ve de Trafik sıfır,yani bi kaptırsa en çok 3 dakka da olay yerinde ama bir saat boyunca gelmediler biz o gençleri ayırana kadar ne çektik.POLİSler genel olarak işlerini çok düzgün yapıorlar,ellerinden birşey kurtulmuyor lakin bu gibi aciliyet gerektiren durumlarda iş işten geçtikten sonra geliyorlar.Sözün özü kavgaya girmemeye çalışın,BU DEVİRDE DELİKANLILIK DİYE BİRŞEY YOK,ÇOLUK ÇOCUK SİLAH BIÇAK TAŞIR OLMUŞ.Adama şişşt desen çıkarıp sıkıyor silahı.Ama kimseden de korkmaya gerek yok yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hakkınızı sonuna kadar arayın,,karşıdaki de sizin gibi sadece insan terminatör değil.Burnuna yumruk darbesi alıp ta yere yığılmayacak adam tanımıyorum ben.Ama en güzeli konuşarak çözmektir,e konuşmaktan anlamıyorsa biber gazı taşımak mantıklıdır.Merhametten maraz doğar...